Şehirler arası yolculuk yapacağınz zaman otobüs🚌 mü uçak✈️ mı tercih ediyorsunz?
Otobüs🚉
Uçak✈️
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şehirler arası yolculuk yapacağınz zaman otobüs🚌 mü uçak✈️ mı tercih ediyorsunz?
Örneğin, uzak mesafeli yolculuklar için uçak daha hızlı bir seyahat sağlayabilir ve hedefe daha kısa sürede varabilirsiniz. Bununla birlikte, uçak biletleri otobüs biletlerine göre genellikle daha pahalıdır ve havaalanlarındaki güvenlik kontrolü ve bagaj işlemleri gibi süreçler de zaman alabilir.
Öte yandan, otobüs yolculukları daha ucuz olabilir ve kısa mesafeli seyahatler için daha uygun bir seçenek olabilir. Otobüsler genellikle daha sık sefer düzenler ve şehirler arası otobüs terminalleri genellikle şehir merkezlerine daha yakın konumdadır.
Tercih edilen ulaşım yöntemi aynı zamanda kişisel tercihlerinize de bağlı olabilir. Bazı insanlar otobüs yolculuklarını daha rahat bulurken, diğerleri uçak yolculuklarını tercih ederler.
Sonuç olarak, şehirler arası yolculuk yaparken tercih edilecek ulaşım yöntemi birçok faktöre bağlıdır ve herkes için farklı olabilir. Yolculuk öncesi planlama yaparak, bütçenizi, süreyi ve konforunuzu dikkate alarak en uygun seçeneği belirleyebilirsiniz.
Uçak tabiki. Taa Trakya dan Giresun a otobüsle nasl gelim ceset gbi
Maddi durumum iyiyse uçağı tercih ederim. Daha hızlı ve konforlu
Cevap
27Cevap
Otobüs yolculuğunu daha çok seviyorum.
Otobüs koltuğun da camdan etrafı izlemek güzel oluyor
Fakat, çok uzun yolculuklar da uçak ile seyahat etmek daha mantıklı
Uçak pahalı birde otobüs yolculuğu kış mevsiminde olursa laptopu aç kulakligi tak mis hem yol manzarasi hemde fil yanlız koltuk seçimi önemli ya en öndeki 3 koltuk ya da arka kapının ordaki muavinin üstündeki 2 koltuk hemen kapının ora çünkü orada koltuk yok insan daha rahat oluyor diğerleri kasvetli oluyor
Otobüs daha zevkli oluyor çevrendekiler ile sohbet etmek güzel geçiyor yolculuklar
İkisi de değil araba tercih ediyorum
Genelde kendi arabamızla gitmediğimiz zaman otobüs tercih ediyoruz Ama çoğunlukla kendi arabamızla gidiyoruz
Gidiş-Dönüş tarihim belliyse uçak tercih ederim. Hazırlıksız bir yolculuk olacaksa uçak bileti bulamazsam mecburen otobüsle giderim
Şehirden şehire değişiyor. Gemi bile tercih ettiğim oluyor yani
İmkanım varsa uçak tabi ki
Uçak daha rahat oluyor ana bazen tercih edebiliyorum yoksa iyice belime büküyor 🤣
Göreve gidiyorsam uçak onun dışında karayolunu tercih ediyorum
yolun uzunluğuna bağlı olarak seçimim değişebilir
Otobüsle gidiyorum yakın olunca ama uzak olursa uçak tercih ederim
Yolculuk edeceğim il yakın ise araba, eğer uzak bir yer ise uçak ulaşımını tercih ediyorum...
Yükseklik korkum var bu yüzden uçağa hiç binmedim
Bu ekonomide otobüs bile zor oluyor gerçi otobüs ama 😅
Uçak mı o da ne ben oturgaçlı götürgeç kullanıyorum..
Uzun yolculukları severim ne kadar yorucu olsa da..
Otobüs uçağa hiç binmedim
fobim var yüksekten...
Kara yolculuğu bana göre değil hiç
yakınsa otobus uzaksa uçak
Mesafe kısayda ototbüs feğilse uçak
Yol aşırı uzun değilse otobüs daha zevkli
Uçağa hiç binmedim otobüsü tercih ediyorum
Uçağa binerim çok rahat ve hızlı
Yakın yerler otobüs uzak terler ucak
Otobüs tercih ederim. Seviyorum uzun yolculukları.
Hiç uçağa binmedim ben 🙃
Özel araç daha kolay oluyor bence..
yol uzusa, uçak
Araba ile gidiyorum genel olarak 😊😊😊
Uçaktan korktuğum için otobüs
Ucak
Uçak genelde
Teyyare kullanıyorum
Sen helikopter kullanmıyormuydun ya?
😄
Otobüs tabii ki
Araba