Nisan veya Mayıs ayında tatile çıkmak istiyoruz. Bu ayların en güzel geçtiği şehirlerimiz hangileri?

Nisan veya Mayıs ayında tatile çıkmak istiyoruz. Bu ayların en güzel geçtiği şehirlerimiz hangileri?

Ben en güzel yeri Antalya olabilir çünkü Antalya da deniz olduğu için ben yaz aylarında özellikle gezmeyi ve gitmeyi çok seviyorum. ama tabi ki de bu tatil planınıza göre değişiklik gösterecektir. yani bunun için ne kadar bütçeniz var kiminle gidecekseniz önce bunları düşünmeniz ve planlamanız lazım. bunları yaptıktan sonra da karar verebilirsiniz ama benim açımdan en güzel şehir bence İzmir veya Antalya olabilir
Bilmiyorum ki baharda tatil yapılır mı? Ben soğuk , ılık hava sevmem tatil = kavurucu güneş demek benim için. Nisan - Mayıs ayında bile üşürüm ben üşüdüğüm zaman da tatil anlayışım yok oluyor.
Belki İzmir , muğla bu mevsimde bi tık diğer illere göre daha sıcak ve katlanılır olur. ha size fark etmez ise mardin tarafları da olur kültürel açıtan güzel bi tatil olur
Cevap
7Cevap
Benim İçin Ak Deniz Ve Ege Tarafları
KaraDeniz Favorim dir
Yani RengaRenk Olan Şehirleri Severim
İstanbul da yaşıyorsanız, Sakarya, Bolu ve civarları yaylalarına gidin.
Mardin ve Diyarbakır guzel. Yani bi GAP turu yapılabilir. Zira yazın çekilmiyor...
Bakir yerlerim var ama demem o zaman bakir kalmaz
Bodrum'a siz devam edin manukyana benzedi
sunlari paylasma ya tatilden evlulilikten sogudum
Antalya tarafları bence deniz kum güneş mis gibi
Ülkemin her yeri güzeldir bundan eminim
Asena ne alaka sddkdms
Abartısız Mardin tavsiye ederim
Galiba Muğla tarafı.
Mersiiin
Antalya Çıralı, Çanakkale Gökçeada
Karadeniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?