merhaba arkadaşlar kendimi tanıtarak başlıyım denizcilik okuyorum İzmir'de 20 yaşındayım ilk senem fakat depremden dolayı okulum şu an onlıne derslerede girmiyorum zaten onlıne oğreniceğime 1 donem uzatır adam gibi ogrenirim kafası. aile evindeyim 1 2 aydır aile evi zor tabi kafayı yemek üzereyim bende bi karar aldım akdeniz turuna çıkmak istiyorum okulların açılacağı yok madem 20 yaşımı evde oyun oynayarak geçirmek istemiyorum e ticaretle uğraştığım için para derdim yok haftada 1.5 2 k gelirim var çok değil ama beni gayet idare eder çadırda kalıcam zaten otostop çekerek gidicem falan aslında 0 parayla bile yaparım hiç giderim yok neyse sormak istediğim şey şu bunu ben ilk defa yapıcam aranızda illa bunu yapan veya yapmış kişiler vardır tavsiyelerinizi bekliyorum buna dikkat et, çıkarken çantanda bunlar bulunsun , şu şekilde daha kolay otostop çekersin vs.
2 ay
Akdeniz turu yapacağım tavsiyeleriniz neler?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İzmir'den Muğlaya yönüne doğru yola çık. Antalyaya kadar gez. Kamp şeklinde olacaksa çadır mutlaka lazım olacak. Taşınabilir pratik eşyalar almalısın. Haftada 1.5-2 k kamp için lüks sayılır. Arada butik otellerde konaklayabilirsin.
Kaş kalkan kesinlikle gör harika yerler var instada antalya sayfalarında birkaçını bulursun
evet benimde aklımda orası vardı teşekkür ederim
Antalya Lara bölgesine git
ilk antalyadan başla.
Her yeri gez özellikle Sinop
Uykusuzluktan Karadeniz 🤣
sinop ne alaka
Gözler yarı kapalı 🤣
Çok sevindim adına
teşekkür ederim
Antalya'da. Başöa
neden bodrum fethiye antalya diye düşünmüştüm ben
Mersine gel
E ticarete girmek için ne kadar paraya ihtiyaç var
ne tür bir e ticaret yapıcağına nereden yapıcağına bağlı çok geniş bir soru ben trendyol ve kendi sitemde yapıyorum şirket açma parası işlogo ticaret odası kaydı vs derken 10 k civarı gitmişti daha ürün stok etmeden tabi bu 1 yıl oncer şimdi bilmiyorum
biraz birikimim var ama bu işler nasıl oluyor bilgim yok, tavsiyen var mı?