Tatil & Seyahat Mart ayında sevgiliyle kafa dinlemek için nereye gidilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor 3 4 gün kafa dinlemeye gitmek istiyoruz nereye gidebiliriz Güncellemeler+1 yıl Ben size ailem izin vermiyor ya da sevgilimin parası yok dedim mi fikirsiz insanlar Mart ayında sevgiliyle kafa dinlemek için nereye gidilir? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nereye Gidilir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Mechanic34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yalova da şelale yakınlarında doğa içinde kalacağınız gezebileceginiz yerler var oraya bakın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Deprem var korkunc Yorumla Mechanic34 +1 yıl O kadar korkuyorsan hiç çıkma sokakda yayın kalkın Yorumla
kimene111 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl İstanbul sapanca bungalov evler... 0 6 Yorumla Mechanic34 +1 yıl Sapanca İstanbul da mi giz😃 Yorumla kimene111 +1 yıl Ne bilim nerde bende netten gördüm attım kafadan 😂😂 Yorumla kimene111 +1 yıl Gidip görüp kaldığım biyer değil yani Yorumla Mechanic34 +1 yıl Sakarya orası cancazim 😃 Yorumla kimene111 +1 yıl 😂😂😂😂cahillikte level atladım😂😂 Yorumla Mechanic34 +1 yıl Estağfurullah 😂 Yorumla
kirazliiikek Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Zengin mi sevgilin 0 7 Yorumla Atlas_du +1 yıl para avcısımı yani bu kız 😱 Yorumla kirazliiikek +1 yıl Ne alaka mal Yorumla Atlas_du +1 yıl senin ne alaka aptal köylü , zenginmi diye sormuşsun , tam varoş aklı fikri zengin koca da Yorumla kirazliiikek +1 yıl @Atlas_du varoş olan sensin kompleksli zavallı defol. para iyi bir şeydir insanlar para için çalışır ne bekliyodun da bu kadar yara yaptı kompleksli Yorumla kirazliiikek +1 yıl Oha kayınbabam olacak yaştaymısşın zaten dayı defol ya Yorumla Kng_Angelo +1 yıl Çok zenginmiş... Herkesi her şeyi satın alabilirmiş. Yorumla kirazliiikek +1 yıl Şu babam olacak yaştaki herifler bi yazmasa🤮 Yorumla
gözümKIZarıyor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl ailen izin veriyor mu 0 1 Yorumla Kng_Angelo +1 yıl Enişten nasıl? Kaynanan nasıl? - kaynanam iyi ulan ! Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yalova da şelale yakınlarında doğa içinde kalacağınız gezebileceginiz yerler var oraya bakın
Deprem var korkunc
O kadar korkuyorsan hiç çıkma sokakda yayın kalkın
İstanbul sapanca bungalov evler...
Sapanca İstanbul da mi giz😃
Ne bilim nerde bende netten gördüm attım kafadan 😂😂
Gidip görüp kaldığım biyer değil yani
Sakarya orası cancazim 😃
😂😂😂😂cahillikte level atladım😂😂
Estağfurullah 😂
Zengin mi sevgilin
para avcısımı yani bu kız 😱
Ne alaka mal
senin ne alaka aptal köylü , zenginmi diye sormuşsun , tam varoş aklı fikri zengin koca da
@Atlas_du varoş olan sensin kompleksli zavallı defol. para iyi bir şeydir insanlar para için çalışır ne bekliyodun da bu kadar yara yaptı kompleksli
Oha kayınbabam olacak yaştaymısşın zaten dayı defol ya
Çok zenginmiş... Herkesi her şeyi satın alabilirmiş.
Şu babam olacak yaştaki herifler bi yazmasa🤮
ailen izin veriyor mu
Enişten nasıl? Kaynanan nasıl? - kaynanam iyi ulan !
Sahil olan Bi yer ve sakin olursa iyi olur
Once ailenden isin ql ergen
Uludağa ! ... hem kayarsınız.😉
kaplıcalara git canım
abant yedigöller
Kedi ruhluysanız belli
Kaplicalara
sapanca da bunglow
dag evıne
Karadeniz
Sapanca