Fransada yaşıyorum şu an 23 yaşında hemşireyim ve burada artık her şey zor gelmeye başladı ailem çok fazla baskıcı çalışmama bile izin vermiyorlar Türkiyeye gidip orada yeni bir düzen kurma fikri var kafamda ama ne kadar mantıklı olur bilmiyorum sizce ne yapmam gerekiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTürkiye gelişen bir ülke, tarihin'de ise Fransa tarihinde olduğu gibi sömürgecilik ve adaletsizlik yok. Türkiye'ye yerleşen bir fransız bayan var, Youtube'de videosuna denk geldim, Fransa yaşadığı zorlukları ve buradaki yaşadığı güzel farklılıkları söyledi. Şimdi ise dizide rol aldı ve oyuncu oldu. Linki aşşağı bırakıyorum. Ayrıca bir çok yabancı ülkeden gelen yabancı kökenli insanların videolarını izle fikrin oluşsun. Hakkında hayırlısı.
https://www.youtube.com/embed/aeFUSyCn-pA00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılFransa'daki yaşam koşullarını bilmiyorum. Ama öyle bir gelişmiş ülkede bile kızlarına baskı yapan bir aile doğrusu garibime gitti. Genellikle baskılar Türkiye'de olur ve bu baskıdan kurtulmak isteyen yurt dışına kaçar şimdiye kadar duyduklarımızda...
Ama ana vatanımıza gelerek burada çalışmanız tabi ki bizleri de çok mutlu eder.
Hayırlısı neyse o olsun. Kararı siz verin...00 Yorumla
Fransa'da hemşire olarak çalışmana engel olan aile Türkiye'ye tek gelmene karışmaz mı? Çok saçma tavır. Gayet güzel mesleğin var, her ne kadar zorluğu olsada. Kesinlikle orada çalış, iş hayatından kopuk olma. Euro ile Türkiye'de aldığın verimi lira ile alman zor. Bunun için çok ünlü özel hastanede çalışman gerekir. O tarz yere girebilmek için de düzgün iş tecrüben olmalı.
Rest çekme gücün varken onu Avrupa'da kullan derim.00 Yorumla
- Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye’de her şey daha zor olacak ben Türkiye’de yaşamıyorum ama bundan eminim oradaki insanlar yaşamıyorlar hayatta kalıyorlar Fransa’da kalkıp Türkiye gitmek ve temelli gitmek tatili için değil bilmiyorum içinde akıl payı olan bir şey gibi gelmiyor bana
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
75
Cevap
106Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence mantıklıdır
00 Yorumla Türkiye'de hemşire olarak alacağın maaşla ev bile tutamazsın sana açık söyleyeyim.
Baskıdan kaçmak istiyorsan Fransa'da iş bul, kendi evine çık. Türkiye'de ailenden görmediğin baskıyı ev sahibinden, patronunda ya da mahalleden görürsün (Mahalle baskısı)
Fransa da 1 + 1 bir ev bul bence kendine, gir bir işe çalış, Avrupa'da bildiğim kadarıyla ekonomik olarak bu mümkün.Türkiye'de bırak hemşireyi, doktor bile zor yaşıyor emin ol.
Sakın Türkiye'ye gelmek gibi bir hata yapma, hayatın kararır.
23 yaşındasın ve mesleğin var, ve Avrupa'dasın, ailenle yaşamaya hiç bir mecburiyetin yok, çık evine kur hayatını. Söylediğim gibi, Türkiye'de bu imkansız.
40 Yorumla
+1 yılAilenden kurtulmak için bi kurtuluş olarak görme türkiyeye dönmeyi. Türkiyede kriz var ekonomik kriz paran biterse çoğu insan insan yerine koymuyor bi yandan bütün çevren değisecek vs. ve yalnız kalmak bi müddet guzel gibi görünsede bi ay sonra çok kötü tavsiye etmiyorum. Git kendine güzel hobiler edin keyif alacagin hobi edin yap. Ne bilim. Baskı diyosun. Annenle zaman gecir. Ailem bana baskı yapmıyor ama ben yinede hep Annemle zaman geçirmek istiyorum.. onunla gez toz arkadaşlıklar 25 yaşında bitiyor zaten hepsi evlenip arkadasliklarini bisey yasanmamis gibi bitirip bi hicmissin gibi gidiyorlar oyüzden Ailenin kalıyor yanında değerlerini bil.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla Türkiye'de karnını doyurmaya bile para kazanamazsın. Eğer maaşlar iyi olsaydı, gel derdim de. Şimdi burada hayat çok zor. Dün mandalina aldım kış mevsimi meyvesi ve kilosu 40liraydı, sen düşün. 10 mandalina 40 lira ve meyvelerin çoğu bozuk çürük.
44 Yorumla- +1 yıl
o mandalinayi hangi sehirden aldin ki antalya mandalina sehri burada heryerse var
Cevap sahibi+1 yıl1 ay önce Antalya'da da 1 kilo portakal 15liraydı yani. Çok da ucuz değildi. Ben İstanbul'dayım.
- +1 yıl
Yani evet Antalyada heryer kışlık sebze kaynıyor ama ona rağmen yinede pahalı. Adamların bahçesinde meyveler cürüyor marketlerde pahalıya satılıyor buyüzden berbat haldeyiz ya
- +1 yıl
@Mutlulukneydi89 Dörtyolda mandalina şehri
Kızım sen deli misin? Sağlıkçısın bir de ne gerek var başına bela almaya? Buraya gelirsen ya magandanın birinden şiddet görürsün ya da sokakta kör kurşuna denk gelirsin. Ekonomik koşulları saymıyorum bile. Son ihtimale kadar oradaki şartları iyileştirmeye bak derim. Olmazsa farklı ülke alternatifleri varsa onları değerlendir. Türkiye her şekilde son seçeneğin olsun.
02 Yorumla- +1 yıl
bak bugün bi ses geldi dedim aha biri silah atiyor öldummu kaldimmj gercekten disarida garantisi yok. bi kac ay öncesinden arabadan biri inmiş tüfeklemidir nedir bi boş araziye sıkıordu texas gibi biride cikip napion sen demedi bi adam duymus sonra gitti arabasina binip. böyle rahat pisliklerin arasinda yasiyoruz sağolsun polis gezinmiyor işte. etrafta bakiorumda polis gezinmesi gerekmiyormu yok yok polis yok etrafta kimden korksunki bu pislikler.
- +1 yıl
bugünki sesde silah sesi değilmiş ama korkudan işte silah sandım
Senden bi ricam var bana yardımcı olursan türkiyede sana on numara hayat sunucam söz veriyorum bide kendime ait Antalya’da dairem de otur lütfen özele gel bana yardımcı ol çok ihtiyacım var özel medikum hastanesinde gelir gelmez işe başlatırım seni söz
014 Yorumla- +1 yıl
beyinsiz seni
- +1 yıl
iq su düşük beyinsiz milleti enayi kendini akıllı sanıyor beyinsiz sanamı kanacak millet küfürlere bak terbiyesiz kendini geliştirememiş bu zamana kadar 19 yasına girmiş 9 aylık bebe bile senden daha yararlı şu dünyaya yararsız senin kötü ssözlerinemi kaldım ben beni bilen bilir beyinsiz. Daha küfür etmeden tartışamiosun işte buda senin iq seviyeni gösteriyor. Noldu zorunamı gitti hahahahah baya bi coşmuşsun
+1 yılİstanbul Ankara İzmir tarzı büyük şehirlerde çok zor ama küçük şehirlerde gayet iyi yaşarsın geçen araştırırken görmüştüm afyonkarahisar ve zonguldakta evler çok uygundu başka illerde vardir hemşireler devlette en az 15.000 maaş alıyor gül gibi geçinirsin tek başına
03 Yorumla- +1 yıl
Kpss sınavına girmiyor galiba yurtdışından gelenler
- +1 yıl
1-2 yıl özelde çalışır girer ne var bunda yorumlarda herkes köstek olmaya çalışmış denemeden bilinmez hiçbir şey
- +1 yıl
@çikolataçikilop köstek olmalarının sebebi şu alım gücü Avrupada daha yüksek buraya gelmek attan inip eşşeğe binmek. Bak mesela Almanyadan gelip burada Iyi parti milletvekilliği yapan da var saygı duyarım ona ama ben Fransada yaşasaydım Türkiye'ye sadece gezmeye gelirdim. Yalnız yaşanmayacak bir ülke de değil mesleği iyi olan biri için kabulum ama Avrupadaki Türkler bizim ülkenin sorunlarıyla çok uğraşıyorlar ve siyaset yaparken görüyoruz hep onları ve anlamış değilim sen yıllarca Almanyada yaşa gel iyi partide milletvekili ol ve ülkenin iktidarını karala ona hırsız de falan filan. Bana inandırıcı gelmiyor.
+1 yılfransadaki arkadaşlarımla konuşuyorum bazen hayatlarından gayet memnunlar benide çağırıyorlar ama ben gelmem dedim diye üzüldüler
daha yurt dışı tecrübem oldu bizim yurt dışında kimsemiz yok
bu benim fikrim gelmek istiyorsan İstanbul haricinde bir şehire yerleş İstanbula gelirsen fransa ile bir farkı olmaycak
gerek toplumun dengesizliği gerekse aile baskısı aynı şey00 Yorumla
+1 yılBurada euro kazanmazsan zor ya da bi kaç milyon değerinde turk parası ile olabilir burada hemşire olarak kazandığın parayla oraya gore daha zor geçiniceksin yinede özgür olim zorluklar aşılır diyorsan ayrı ama Türkiye ye gelmek yerine reşitsiz zaten fransada ayrı eve çıkıp orada aile baskısı olmadan yasaman çok daha kolay olur bi arkadaşın varsa onla ortal çıkabilirsin resitsen zaten ailen resmi olarak müdahale edemes rahatsızlığını dile getir izin vermezlerse ayrılacağını söyle
00 Yorumla
+1 yılSanırım Türkiye'ye gelmen ailenin rızası ile olacak. oyle olmasa Fransa'da başka bı şehire taşınır rahatına bakardın. bunu yapamıyorsun çünkü ailen bu 2. sine müsade etmez ve seni yanlız bırakmaz ama Türkiye'de hayatına fazla karışamaz doğrumu?
Doğru ise oranın düzeni ile burası arasinda çok fark var buraya ayak uydurmak seni çok yipratabilir. iyi düşün. evdeki bulgurdan da olma00 Yorumla
+1 yılTürkiye'dekiler oraya oradakiler Türkiye'ye geliyor bu nasıl iş ya gelme burada her şeyi Ateş pahası vallahi geçinemezsin aç kalırsın iş bulmak da zor kendi düzenine de kuramazsın yine de gel istiyorsan ya sen bilirsin
20 Yorumla
+1 yılBizde turkiyede baskı çekiyoruz ailen burayı görürse kesinlikle izin vermez. İstanbul, Ankara gibi büyük illere gelirsen yoldan çıkarsın. Travestisi, pkklısı, eşcinseli, sapığı her şeyden var burada
34 Yorumla- +1 yıl
Ay ne saçma bir yorum
- +1 yıl
Türkiye rahat bir ülke mi doğru yazdım
- +1 yıl
ne canım ve ne canım bi yorum bu türkiyeye gelen yoldanmı çıkıyor ya. yoruma bak rezil.
- +1 yıl
Ne saçma ve sığ bir yorum bu
Orada başka bi şehire yerleşip aileden ayrı bi düzen kurman çok daha mantıklı. Şu an Türkiye'de ekonomik dengesizliklerden dolayı geçim aşırı zor. Bence bu isteğini orada hayata geçirmen buranın şartlarına göre çok daha kolay olacaktır.
30 YorumlaGüzel mesleginde var çalısmak güzel Türkiyeye gel baskıcı ailen varsa senın istikbalın onemli evde dursan ne olcak hemsirelk yap fransızcanda vardır tercümanlk üff ayaklarının üstünde rahat durursun keşke benmde ole olsa işsizm ve annemle yasıyorm
00 YorumlaTürkiye neresinde bunu düşündüğünüze ve imkanlarınıza bağlı.
Olmayacak bir şey değil. Ancak bir söz okumuştum ve güzeldi. Bazı yerleri gezen, zorluklarını biraz olsun tatmış bir insan olarak, '' taş yerinde ağırdır ''.
00 Yorumla
+1 yılİş falan bulamazsın, boşuna gelme bak. Ha aileni çek demiyorum. Git kendi evine çık derim. Oda kiralarsın yurtdışında falan
30 Yorumla
+1 yılAklından çıksın bence o fikir. Yurtdışında yaşayanlar için Türkiye tatil anlamında güzel, oradaki standartları burada yakalaman çook zor.
20 Yorumla
+1 yılBen yaptım onu ama orada da mutlu olamadım açıkçası geri döndüm. Gurbet zor ya tek başına ilişkiler yüzeysel zaten herkes geçici. Ben e 23 te gittim 26 ya kadar orada yaşadım.
00 Yorumla
+1 yılBilemedim şimdi... Fransa'da gerçekten yaşasaydın aile baskısından dolayı kadın sığınma evine gibi bir yere gidebilirdin.. Artı bunun gibi niye imkanlar var. Muhtemelen trol soru mu desek 🤔
00 Yorumla
+1 yılEğer İngilizcen de varsa ve bir süre idare edip Almanca'ya başlardsn, İsviçre'yi sana tavsiye ederim. Baya hemşire alımı var isviçre ' de. En kolayı ve maaşı iyi olan da Yaşliların kaldığı özel merkezler.
Bir kaç sene oralarda haşadıö ve gözlemlediğim en güzel temiz iş bu. Hem kazancı iyi hem de oralarda kalanlar fazla zahmeti olmayan, kendine bakabilen haşlı kişiler.
jop. ch ( job diye de hszılabilir, pek hatırlayamadım) iş sitesinden ilanları vardvar. Araştırabilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
isviçrede parayı çok veriyorlar maaşı yani ama sigortani kendin karşılamasın diyorlarmış ayni maaşa senk gelmiyormu almanyayla
+1 yılSizin AKP dediğiniz bu milletin ta kendisidir. Milletinizden, vatanınızdan ve dininizden istifa etmiyorsanız AKP ile ortak bir bağa sahipsiniz demektir.
00 YorumlaOradaki ekonomik durumun nedir tam olarak bilmem ama yurt dışı tecrübeme dayanarak, orada kazanıp burada harcadığında harika oluyor her şey. Ama burada kazanıp burada yiyebileceğin bir şey kalmıyor yakın zamanda tekrar yurtdışına gidecem. Gelme gerek yok kapat kulağını bak keyfine
00 Yorumla
+1 yılHiç mantıklı değil. Orada bir tek ailen baskiliyor Türkiye'de seni tanımayan insanlar bile işine karışır. Şehrini değiştir bence ailenle yaşamak zorunda değilsin
00 Yorumla
+1 yılşu an turkiyede ekonomik sartlar çok zor bende avrupaya yeni geldim bazen zor geliyor ülkeme gitmek istiyorum ama o şartlarda gerçekten yaşam çok zor bu yüzden burada kalmaya devam ediyorum
00 YorumlaMantıksız bir şey. Ailenden ayrıl peşinden mi gelecekler sanki. Fransa da bir çok imkan daha iyi. Burada seni rahat bulurlardı. Orada bulamazlar :D
00 YorumlaKafayimi yedin. Git ailenden uzaga tasin birsuru hakkin var kullan. Türkiye deyiz biz de ne oluyo yarin ne halt yicez diye gunu kurtarma peşindeyiz surekli.
00 Yorumla
+1 yılYa cok iyi bir yalancisin
ya da cok yobaz bir ailen vaf
Benden amerikadan yasiyorum. Ne baskisi hayal mi goruyorsun. Boss versene
00 Yorumla
+1 yılBende fransada kalıyorum hiç öyle zor gelmiyor üstelik hemşire olduğunu söylüyorsun bu çok güzel elinde güzel fırsat var geleceğin için türkiye de şu an ekonomik sıkıntılar var ordakilerde buraya gelmek için can atıyor sen bence otur baya bir düşün kardeşim
01 Yorumla- +1 yıl
haklı ama 6 ay sonra gidiyorum almanyaya :) ay davetin gelmesini beklemek cok sıkıcı elalem yurt dışına gitmek istiyor digerleri gelmek istiyor :) ekim de almanyadayım ehüg mutsuz oldugum bir yerde yaşamak istemiyorum :)
+1 yılFransızların bir lafı vardır: Sardalyalar balıkçı teknelerini takip eder çünkü denize martı atılacağını sanırlar. Bu lafı bir düşün
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın teşekkür ederim :))
- +1 yıl
Türkler düt yalnız seni onun bunun çocuğu
- +1 yıl
Bana mı diyorsun l'an bordo klavyeli
- +1 yıl
Olumsuz bir çağrışım yapmışsın da canımı sıktın biraz
- +1 yıl
Meczup
+1 yıltr ye gelmen intihar fermanını imzalamakla aynı şey. Hollanda falan olabilir ben de aynı şeyleri düşünüyorum senin gibi
10 Yorumla
+1 yılYahu biz Türkiye'den ekonomik ve işsizlikten dolayı kaçmak istiyoruz. Sense Türkiye'ye gelmek istiyorsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Keşke ailem bana da çalışmama izin vermese. 😄😄😄
+1 yılOrada aile baskısı var burada toplum baskısı olacak 👍 en güzeli sadece aile baskısına göğüs ger.
10 Yorumla
+1 yılTurkiyeye yerleşmek birdaha düşün turkiyedeki gençlerin kurduğu hayali bırakıp turkiyeye gelmek ekonomik ve sosyal olarak bir çok sıkıntı
10 Yorumla
+1 yılFransa'da özgür değilsen burada nasıl olursun? Ayrıca ailen madem bu kadar baskıcı ve gericiler ne işleri var Fransa'da?
10 Yorumla
+1 yılTürkiyeden kurtulmuşsun ve Türkiye'ye gelmek gibi büyük hataya düşme
20 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi 207 ülke daha var , bir daha düşünün isterseniz
20 Yorumla
+1 yılFransada da özgür olamıyorsan burada nasıl olacaksın.
20 Yorumla
+1 yılTürkiyede sürünürsün, hayat daha zor ve sıkıcı, başka ülkeye git, Avusturya, Almanya, İsviçre gibi
00 Yorumla
+1 yılTersine göç,, şimdilerde bunun tam tersi var, burdan oralara kaçış,,, ama kim neler yaşıyor bilinmez tabi
00 YorumlaŞu ekonomi de Türkiyeye gelmek iğrenç olur. Alım gücün birden düşecek. Buna rağmen gelmek istiyorsan gel...
00 Yorumla
+1 yılBen de yurt dışındayım. Bana da zamanında baskı yaptılar gençken. Dönmedim. İyi ki de dönmedim. Mantıksız bence gitme Turkiye'ye
00 Yorumla
+1 yılBence mantıklı kimseye bağlı yaşamıyıcaksın hayatı onu anladım ama kırmadan incitmeden özellikle anne babayı
00 YorumlaTR'de Fransız hastaneleri olmalı özellikle İstanbul da. Cv gönder önce. Kabul edilirsen gel derim.
00 Yorumla
+1 yılBurada herkes oraya kaçmanın peşinde sana rahat mı battı? Bence kal orada. Bir euro kaç TL farkında mısın?
00 YorumlaLa vie est chère ici, je suppose que vous ne connaissez pas les loyers des maisons. je pense que la france est mieux pour toi
00 YorumlaGelmesen dahada iyi sanki
Burdaki şartlar belli
Ailende seni anlamıyorsa onların problemi üstüne alma o sorumluluğu...00 Yorumla
+1 yılAl beni telimle duağımla gelirim sana ayrı eve çıkalım Fransa'da evin reisi sen ol ben sana hizmet ederim 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende fransadayim? Nerelisin bu arada bence fransada kal annen baban rızasını almadan bi yere gitme courage vraiment écoute tes parents sinon tu va regretter je pense..
02 Yorumla
Soran+1 yılMerci pour ton commentaire :)) de toute façon je sais que ci je vais là-bas ça va être en plus compliqué 🌸
Cevap sahibi+1 yılOuii surtout tes parents si ils sont stricte laisse tomber biraz dişini sık vraiment après dit toi tu va te marié tu va pas vivre avec eux tout au long de ta vie Allah yardimcin olsun,, et courage vraiment lache rien turk anne baba böyle yapcak bisey yok ama yanlış yapiyorlar cok …🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye'de isin olacaksa, gelirin olacaksa, bence dogur secim, kadinlar Türkiye'de inan daha rahat daha özfür. Gurbetciler 60 yil önce gittikleri kültürü orada yasiyor, Türkyieden haberleri yok..
00 Yorumla
+1 yılBaşka şehire git, Türkiye'ye gelme. Geçim sıkıntısı çekersin hemşire maaşıyla.
10 Yorumla
+1 yılOnun yerine vergi, ekonomi ve toplum baskısı, oh yes!
10 Yorumla
+1 yılBana hiç mantıklı gelmedi millet genelde kaçıyor yurtdışına
10 Yorumla
+1 yılTürkiye yi sil kafandan ametika Almanya gibi bi yere geçmeye çalış
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın o hataya düşme ülkede ekonomik sıkıntı enflasyon geçim sıkıntıları var bizde bu ülkeden yurtdışına gitmeye çalışıyor eğer Türkiye dışındaysan bu hayatın kıymetini bil
10 YorumlaBiz burdan kaçmaya çalışıyoruz sen gelmeye çalışıyorsun...
10 Yorumla
+1 yılBence mantıklı değil çok ailen ne konudaa baskı yapıyo ki
10 YorumlaMantıksız her Halükarda ailen var ve yaşam şartları iyi Bir yerdesin..
10 Yorumlakanka fransada baska yere tasin bence turkiye de hem insanlar hem ekonomi kötü
10 YorumlaBuraya gelip kafeslicek misin kendini. Ailene diren
10 Yorumla
+1 yılAile o kadar baskıcıysa muhtemelen Türkiye’ye de seninle gelirler. Ekstra gereksiz akrabalarla uğraşması da cabası. Kötü bir fikir gibi geldi.
01 Yorumla
Soran+1 yılTürkiyeye gitmek isteme amacım bu zaten oraya gidersem peşimden gelemezler burada heşir değiştirsem bile bir şekilde bulurlar beni
- Devamını Gör (121)
Devamını Gör(166)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Aile baskısı yüzünden yurt dışından ayrılıp Türkiye'ye yerleşmek mantıklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler