Tatil & Seyahat Tatilde daha çok eğlenir misin yoksa dinlenir misin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Merhabalar,Tatilde daha çok eğlenir misin yoksa dinlenir misin? Tatilde daha çok eğlenir misin yoksa dinlenir misin? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Eğlenirim genelde 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Birini seçecek olsam eğlence seçerdim tembel olduğum halde😅 eğlence hayatımda çok sık yaşadığım bir olay değil 1 0 Yorumla
BURAKKKK3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Dinlenirim ama dinlenemem nedense ertesi gün aynı yorgunlukla işe giderim 1 0 Yorumla
kubat_cagatay Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Memleketime gidersem eglenirim. baska yere gidersem 3 gün sonra sıkılıyorum 1 0 Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İkisini de yaparım. Gece eğlenmece gündüz plajda dinlenmece :) 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 375 cevap paylaştı. Dinlenme tarafiyim daha çok ama eğlenirim de 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 365 cevap paylaştı. Dinlenirim dana gibi yatarım 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Daha çok dinlenmeye ayırıyorum tatili 0 0 Yorumla
Alperen353535 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Karavan tatili yapiyorum fazlasiyla egleniyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Eğlenirim genelde
Birini seçecek olsam eğlence seçerdim tembel olduğum halde😅 eğlence hayatımda çok sık yaşadığım bir olay değil
Dinlenirim ama dinlenemem nedense ertesi gün aynı yorgunlukla işe giderim
Memleketime gidersem eglenirim. baska yere gidersem 3 gün sonra sıkılıyorum
İkisini de yaparım. Gece eğlenmece gündüz plajda dinlenmece :)
Dinlenme tarafiyim daha çok ama eğlenirim de
İkisi bir arada oluyor
Dinlenirim dana gibi yatarım
Daha çok dinlenmeye ayırıyorum tatili
Eğlenirim
Karavan tatili yapiyorum fazlasiyla egleniyorum
Dinlenirim
Eglenip dinlenirim
ben eğlenirim
Dinlenirim