Ne sıklıkla taksi kullanırsınız?

İstanbul'da taksi sorunu var diye, bu ara sürekli haberler var. Ama ben de sürekli taksiye binen insanların belli kesimden az oranda olduklarını, ve bu durumun fazla abartıldığını düşünüyorum.
Taksi şoförü arkadaşlar hariç, anketime cevap verirseniz sevinirim.. ☺️
Taksi ve minibüs mümkün olduğunca uzak durduğum bir araç tarzı. Şoförleri nefretimi kazandı, sinir hastası olmamak işten değil. Iki dakika bekler, metro veya otobüse binerim. En çok Sabiha Gökçen havalimanında kullanıyordum. Oraya da metro geldiği için artık orada da kullanmam.
Çok çok mecbur değilsem... Kullanmam. Nerede bir it kopuk hasta ruhlu tip var. Ya taksici ya dolmuşçu ya da emlakçi. Bu yaşıma dek edindiğim tecrübe budur.
#Tayyipİstifa demediğin sürece kankamsin 🤪
Görüş
33Görüş
Evet, taksi sorunu var. Uygulamadan çağırdığını taksi bile onay verdiği halde onayı iptal ediyor.
Özellikle akşam saatlerinde daha sıkıntılı bir hal alıyor taksi bulmak.
Birde kısa mesafe veya ters bir yere gideceksem taksiciler mırın kırın yapıyor. Oysa en kısa mesafe 28 tl üstünü dahi verirken surak yapıyorlar. Ki almıyorum 30 tl veriyorum kısa mesafeye..
Bir çok sorun var.
Kesinlikle..
Her şey para
Eğer başka bir şehire gittiysem arkadaşla buluşmak için ve o şehiri hiç bilmiyorsam kullanırım. bunun dışında şehir içinde pek tavsiye etmiyorum çünkü aşırı pahalı, taksicilerle bir sorun yaşamadım şimdiye kadar
birde kısa mesafe bazen almıyorlar ya da taksi bulmak zor olabiliyor. tabi ki ben Ankara için konuşuyorum İstanbul'da daha çok taksi sorunu olduğunu duydum. bence uber tekrar olabilir ya da en iyisi kişinin kendi aracının olması hem daha güvenli olur.
Özel bir gereklilik yoksa, İstanbul için şehir içi ulaşımda, toplu ulaşım en iyi seçim.
Katılıyorum istanbulu pek bilmediğim için toplu taşıma da iyi bir seçim olabilir.
İstanbul'da gerçekten ciddi bir taksi sorunu. Hemen hemen hepsi arap kovalıyor. Sene 2022 hala gidecek yeri beğenmiyorlar. Yakına gitmez, abi orası uzak der. Ulan sen söyle o zaman oraya gidelim. Madem sevmiyorsun, zor geliyor yapma bu mesleği.
Yaşadığım yerde hem taksi sorunu yok hem de ihtiyaç yok. Minibüs bile olmasa bisiklet yeterli her şey yakın. Lakin İstanbul'da taksi sorunu tok taksi şoförleri sorunu var. Değişim saati, karşının taksisi, kısa mesafe vb bahaneleri bitmiyor. Keyfe keder müşteri alıyorlar. Boş geçene el kaldırıyosun durmuyorlar (gerçekten müşteriye gidenleri tenzih ederim)
Hiççççç kullanmıyorum diyebilirim. Zengin işi bence. Çok abartıyorlar hak veriyorum. Bari Toog taksi modeli yapsınlar, özürlüler de rahat binsin sorun kalmaz.
Togg otomobilimiz yerli ve milli
Çok önemli olan belirlediğim uzak mesafeye kendi aracımla gidip geliyorum bazen toplu taşıma ile ama kısa mesafe bisiklet kullanıyorum ama acil bir durum halinde taksiyi kullanıyorum ani gelen telefon veya aniden yetişmem gereken yer olduğunda taksi kullanıyorum
Reis her yere metro yaptı taksiye ihtiyac mı var sahiba göçkene bile uçağın dibine kadar metro geçiyor
İstanbul'da Avrupa yakasında bu işin çivisi çıktı. Özellikle turistik bölgelerde taksimetre diye bir şey kalmadı. Tamamen pazarlık usulü. Yerli müşteri zten kabul edilmiyor. Anadolu yakasında böyle bir sorun yok
Taksi sorunu kadar şöför sorunu da var sabır diliyorum..
Geceleri iş çıkışı çünkü köpek vs dolu eve gidemiyorum
Bulunduğum şehirde 01.00 civarı toplu taşıma kalmadığı için her gece kullanmak durumunda kalıyorum. Burada bir sorunla karşılaşmadım, gereğinden fazla var
Yıllar oldu taksiye binmeyeli 😂 oyuzden ne sorunlar var bilemiyorum " Hey hey taksi bütün işlerim gitti aksiii heyyyy dur taksiii 🚕🚕🚕🚕 der ve susarım 😂
Ahaa Emrah moduna girmiş
🤣🤣🤣 aynen valla fakirlestik reiss 😂😂
Sevdim sevdim Allahhh
Teşekkür ederim 🙏🙏
Acil durumlar dışında kullanmam. Ya yürürüm ya da kendi aracımı kullanırım.
Taksi kullanmayalı yıllar oldu. Mümkün olduğunca her yere arabamla gidiyorum. Aynı paraya denk geliyor.
Yorgun olduğumda ya da acele işim olduğu zaman kullanıyorum genelde. Ayda 10 kez kesin kullanıyorumdur.
Acil bir durum olmadıkça taksiyi kullanmam..
Bazen acil olsa bile taksiyi zor buluyoruz.
Genelde araç kullanıyorum ama gerekli olduğu zaman taksi de kullanabiliyorum.. Keyifli geceler..
Bulsak kullanacağız, ama yoklar. Son 3-4 aydır ihtiyacım olupta anında bir taksi bulduğumu hatırlamıyorum.
çok ama çok mecbur kalırsam acil işim çıktıysa kullanırım taksi ve param varsa 100 tl 200 tl falan cebimde iyi kötü param varsa kullanırım
Tren garından eve dönerken çok geç olduğu için kulkanıyorum
Başka kullanmam o da ayda yılda bir
En İyi Görüşler