Arkadaşlar taksilere güvenemiyom siz
Ben de tekken güvenmiyorum.
Evet binerim. Güveniyorum da.
Ara sıra binerim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkadaşlar taksilere güvenemiyom siz
UBER yasaklanmasaydı hayat bizim için çok daha kolay ve güvenliydi. İstanbul'da çok zorda kalmazsam taksiye binmiyorum, binmek zorunda kaldığımda da mümkün olduğu sürece bir duraktan biniyorum, biner binmez telefon açıp bindiğim taksinin plakası şu, tahminen yol bu kadar sürecek inince ararım diye sürücünün de duyabileceği şekilde haber vermeyi tercih ediyorum.
Guvenemeyız cunku ozgecan aslan olayı mersınde meydana geldıgı ıcın buradakılerı daha cok etkıledı o gunden sonra toplu tasımada kullanmadım Şu an kendı aracımla gıdıyorum olmazsa aıle veya arkadas cevresınden rıca ederım tek basına taksıye toplu tasımaya bınmek guven vermıyo psıkolojık olarak zaten
Olayı anlatsana
Kardeşim bizden ayrı başka bir şehirde. Taksiye binerken plakayı ablama atıyor genelde. Güvenmemekte haklısınız. Artık ne zaman ne olacağı belli değil.
En doğrusu
Belediye otobüsğne binsin daha iyi
En güvenilşr beledşye otobüsü
Şeylerede güvemiyorum bu konuda haklı mıyım Ehliyet dersinde araba dersi verilirken yanımdaki hoca?
Her zaman ihtiyaç duymam evden çok çıkan insan değilim ihtiyaç olduğunda da annem babam ile birlikte gidiyorum. Ama bir kaç defa tek başıma bindim, gerçi haklısın ama her insan aynı değildir taksici olup ekmek parası peşinde düzgün insanlarda var.
Cevap
32Cevap
Çok gerekmedikçe binmem. ama güven yok kesinlikle
Bende güvenmem. İstanbul’da bütün madde bağımlıları, sabıkası olanlar hep taksici.
Kaç kez sözlü tacize uğradım sayısı yok.
Bitaksi gibi uygulamalar iyi ki çıktı, taksi çağırırken ad-soyad her şeyi belli taksicinin. Bu da ufakta olsa güven veriyor insana.
Bunun icin yapabileceginiz seyler var. Plakasini bi arkadasiniza mesaj olarak atabilirsiniz ve konumunuzu paylasabilirsiniz
Konumu naaıl yapıcam
Plaka çekmek suç değil mi
Takaici çekerken görüese plakayı
Pardon mesaj tamam pardon
Toplum artık o kadar güvenilirsiz olduki yani sevgilimle ya da babamla beraber biryere gitmek lazım öyle artık
Güvenmiyorum ama her gece yanliz eve dönüyorum taksiye çok zor vr korkutucu istemsiz bilmediyim yola girdiklerinde baya korkuyorum
Çok nadiren binerim. En son 1,5 sene önce bindim. 33 yıllık hayatımda bu zamana kadar 10 kez taksiye bindim.
Ankara 'da öyle değil. Her gün İstanbul taksicileri hakkında haber çıkıyor. Ben olsam ben de binmem.
Çok nadir taksi kullanırım. Yılda 1 kere falan o da.
Güvenmiyorum. Ama mecbur kalınca yapacak fazlaca bir şey kalmıyor maalesef.
Bende korkarım telefonla konuşurum geliyorum bekle gibisinden yalandan
Tek başıma binmedim binmem de zaten. Taksicilerin ne yapacağı bell olmaz..
Taksiye binmiyorum çok çok nadir araba olmadan şehir dışına gidersem anca
Binmiyorum bende güvenmiyorum ama yanımda bir kişi daha olursa binerim
Şirket taksileri kullanırım ama genede güvenilir olmayabilir
Taksilere erkek olarak binmek bile gt ister. Sarı terör allah mecbur bırakmasın.
Taksicilerin zarar gelmez esnaf insanlar bağlı oldukları durak kurum plaka belli.
Güvendiğim duraktan biniyorum her taksiye binmem
Kadın olsaydim binmezdim
Erkek olduğum için sıkıntı yok.
İşim gereği her gün taksiye biniyorum problem yaşamadım şükür
Taksici gaysa?
Gay ya da biseksuel ya da güzel kardeşim olabilir.
Bana Bulasmadigi sürece , işini yaptığı sürece problem yok. Gaysa da kendi dünyasında takılsın bana uzak Allah'a yakın
güvenirim. güvenmeyen binerken taksinin plakasını arabaya binerken bi arkadaşına wp den atsın.
aynen tacizci taksiler de çok her önüne gelen taksici olursa olacağı bu
Valla her şey iki dakikaya bakar mümkünse tek binmeyin
valla otelde gece vardiyasında çalıştığım için her gece 4+5 gibi Taksimden biniyorum taksiye yaşadığım korkuyu bi ben bi allah bilir başka çarem yok
Yakın koruma olduğum için benim için pek problem olmuyor ;)
Artık kamera koyulcak ve takip edilecek taksiler
Ormanlık yere götürür bir şey sıkar bayıltır ağzımı bantlar ellerimi ormanın derinliklerine bir kulübeye koyar kapıyıda kilitler gider mesela kamerayıda toprağa gömer arabanında plakalarını söker kaybolur gider
Dimi sence?
Saçmalık mı düşünüyorsun yapar tabi
Sende çok derin düşünüyorsun ablam ya aklına koyan her türlü yapar yolda yürürken ayak üstü adam kaçırır çok düşünmemek lazım
Güvenmiyorum. Tekken binmem..
Güvenirim de geçen taksici asıldı bana bu oluyor
Hangi şehir
Çok acil olmadıkça yalnız binmiyorum.
Taksilere binmem kendi arabam var
doğal olarak evet güveniyorum
Gündüz binilir de gece binmem yanımda biri olmadan
M.. k.. zencilerden fırsat kalsa bincez de
Güvenmesemde binerim beni mi şey edicek
Mecbur kalinirsa binilir
Mecbur kalınca binerim de bulunmuyor kizatenn
Ara sıra binerim
Sürekli binmiyorum ama bazen gerekiyor gercekten
Birileri benden bahsediyor 🙂🙂🙂
Evet binerim. Güveniyorum da.
Çok acil olursa binerim
Binerim nasıl bir sıkıntısı olabilir ki?
Kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım
Pek guvenmesemde mecbur oldukça biniyorum
Ben çok fazla binmiyorum
Erkek olduğum için sıkıntı olmuyor
Binerim sorun bulmuyorum
Taksiye binmiyorum gerçi
Binmiyorum.
Korkuyorm ben
Taksili korku filmleri cok izledm ondan
Evet güvenilmezler.
Binerim
Abartmayın bu kadar
Nadiren
Taksi kullanmıyorum
güvenmemelisin.
Ormanlık yere götürür bir şey sıkar bayıltır ağzımı bantlar ellerimi bağlar ormanın derinliklerine bir kulübeye koyar kapıyıda kilitler gider mesela kamerayıda toprağa gömer arabanında plakalarını söker kaybolur gider dimi
neler neler yapabılır yazamıyorum
Uygulamadan bin
Sahte bilgilere vermişse
Uygulamanın başındakiler kaçırma çetesiyse oda olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?