Oğlum yarıyıl tatilinde Dünya'da en büyük Legoland için Danimarka'ya gitmek istiyor ama kışın gitmek çok da akıl kârı değil gibi sanki. Sizce gidilir mi?
Haha, harbiden degisiksin heeee, vize kişisel bişey nasıl halledeceğim? Gönder evrakları desem sonuçta yine sen basvuri yapacaksın. Ama dilekçe vs. Ben ayarlarım 😂😂😂
Zaten o kadar çok kişiye vize aldım ki vize danışmanlığı yapsam aç kalmam heeee😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gidilir bence
Beni de davet etseniz de bende bı tatil yapsam kendi masrafimi karşılarım 😄😄
Bence masrafinida baba oğul karşılarlar yükün altına giren masrafi düşünmez
Vizeye karışmam ama gerisi bende 😂😂😂
Zaten vize dert sen orayı hallet gerisi bende 😄😄
Haha, harbiden degisiksin heeee, vize kişisel bişey nasıl halledeceğim? Gönder evrakları desem sonuçta yine sen basvuri yapacaksın. Ama dilekçe vs. Ben ayarlarım 😂😂😂
Zaten o kadar çok kişiye vize aldım ki vize danışmanlığı yapsam aç kalmam heeee😂😂😂
Sorun daha büyük pasaportta yok 🤣🤣 sadece heves var
Pasaportunuda çıkaralım 🙂
@Mert33Mutsuz soru sahibiyle ortak mi kullaniyorsunuz hesabı 🤣🤣🤣
Yoooo belki beraber gideriz dedim 🙂🙂
@Mert33Mutsuz o zaman siz takılın 🤣🤣🤣
Vazmi geçtin 🙂🙂
Herkes ekmeğinin peşinde @Degisik_-_ ( O nasıl nick yahu, bir saatir uygulamada _+&_#_-/₺& arıyorum 😂😂😂
Neyse terbiyeli degisik tarzda bozmak istemem hoscal
Bence gidilmez yerine olsam ona supriz dubai turu ayarla hayran kalir
Ama o Legoland istiyor. Zaten sıcak sevmez, soğuk sever ama ben soğuk sevmiyorum. Kışın bile klimayı soğukta çalıştırıyor huysuz 😂
Valla ben yerine olsam ikna eder dubai katar turu ayarlardim emin ol elektronik merakı varsa hayran kalacaktır
Gidilir ama soğuğa hazır olmak lazım. Gerçi Danimarka her mevsim soğuk ve serin bir ülke ama yine de değer yani.
Paşa istiyorsa gideceksin 😅
Paşa paşa yani 😂
Fena eşşek 😅
Sonra nereye gitmek isteyecek?
+18 olunca nereye isterse gitsin ama şimdi ben götürmek zorundayım 😂😂😂
Siz babalar neden cocuklara hedef birakmiyorsunuz?
Başka şey olsa tamam ama Legoland büyüyünce tadı olmaz ki. 18 yaşında gitmek de istemez zaten.