Tatil & Seyahat Tatilin tadı sana göre hangi mevsimde daha iyi çıkar? Lindström Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sıcak bir yaz tatili mi seni cezbeder yoksa soğuk kış günlerindeki tatil mi? Tatilin tadı sana göre hangi mevsimde daha iyi çıkar? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Son bahar bence 1 0 Yorumla
evapo0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Her mevsimin verdiği keyif başka. Ama bana göre yaz ve kış bambaşka oluyor. Ara mevsimleri pek sevmiyorum. 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 638 cevap paylaştı. tatil dediğin yazın olmalı her tarafta gezmeli hatta sabaha kadar eğlenmeli 1 0 Yorumla
γυναίκα Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Lütfen oradan bir kış tatili bileti alayım. 🤍 1 4 Yorumla Lindström +1 yıl Hay hay nereye olsun biletimiz Yorumla γυναίκα +1 yıl Adıyla ünlü olmayan bir yer olsun. Gözlerimi kapattığımda çam ağaçlarının arasında gizlenmiş bir dağ evi hayal ediyorum. Oraya gideceğim lütfen. Yorumla Lindström +1 yıl 3 gün gün bir de şömine karşısında tatil yazıyorum o dağ evinde size. Yorumla γυναίκα +1 yıl Anlaşıldı, teşekkür ederim. İyi çalışmalar. 🥳 Yorumla
wioliee Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl çok iyi valla merhaba ben de seni seviyorum ama bu kadar 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 463 cevap paylaştı. Ben kışı seviyorum ❄️ ⛄️ 🌧️ 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Son bahar bence
Her mevsimin verdiği keyif başka. Ama bana göre yaz ve kış bambaşka oluyor. Ara mevsimleri pek sevmiyorum.
tatil dediğin yazın olmalı her tarafta gezmeli hatta sabaha kadar eğlenmeli
Lütfen oradan bir kış tatili bileti alayım. 🤍
Hay hay nereye olsun biletimiz
Adıyla ünlü olmayan bir yer olsun. Gözlerimi kapattığımda çam ağaçlarının arasında gizlenmiş bir dağ evi hayal ediyorum. Oraya gideceğim lütfen.
3 gün gün bir de şömine karşısında tatil yazıyorum o dağ evinde size.
Anlaşıldı, teşekkür ederim. İyi çalışmalar. 🥳
çok iyi valla merhaba ben de seni seviyorum ama bu kadar
Yaz tatili çünkü denizi çok seviyorum 🎈
Yaz tatili net
Ben kışı seviyorum ❄️ ⛄️ 🌧️
Kış tatili bebeğimdir
yaz tatili🏝
Yazin. ☀️🏖
Yaz tatili
Yaz tatili
Yaz tatili
Ağustos