Maxx Royal Kemer oteli. Haziran'da 4 gecelik 2 çocuk ve 2 yetişkin fiyata bir bakayım dedim de, bakmaz olaydım. En ucuz odası..

Maxx Royal Kemer oteli. Haziran'da 4 gecelik 2 çocuk ve 2 yetişkin fiyata bir bakayım dedim de, bakmaz olaydım. En ucuz odası..

197 Bin TL Diyorsun Ama Adamlarda Boş boş Tatil Yapmayacak Parası Neyse O kadarda Güzel Olur Şimdi Gelip'te Normal Bir Pansiyonla Bu Oteli Kiyaslayamassin Parası Olmayan Otursun K*çının Üstüne Bir dahaki Yıl Fethiye'de Olağım O yüzden Sıkıntı Yok
Buldugun 197 Bin TL fiyat öncelikle gercekci degil Rezervasyon zamani olmadigi icin sacma yüksek bir fiyat konuyor..
Dünyadan haberiniz yok, daha tatil derdindesiniz, bundan 30 yil önce Türkiye vatandasi o otellerin adini bilmezdi, sadece Yabanci turistler olurdu, simdi bazi 5 yildiz otellerin yerli turist sayisi Tatil zamani %80 lere variyor. Sen ve senin gibiler Türkiyenin tam zengin ferah, dönemine dogdu, denk geldi, alistiniz lükse simdi enerji fiyatlari, pandemi, savas, artan fiyatlari anormal buluyor.
Bundan sonra dahada kötü olacak, kaygisiz olun, Türkiyeden sadece cok zenginler ve Avrupadan gelen zengin turistler ancak tatil yapabilecek, onlarinda normal gelirlileri icin artik Oteller Lüküs.
Bunda sasiracak ne var? Sikayet ediyorsan, otellerin sahiplerine müracat et, senin icin ucuzlatirlar belki..
Cevap
21Cevap
Tatil yapmak bile hayal oldu
Sormak için sormuşsun resmen şaka gibisin.
Herkes bütçesine göre otellere gider. Paran varsa Maxx Royal gibi lüks yerlere gidersin yoksa da bütçene göre otel bakarsın.
Avrupa'da yaşıyorum ve asla o parayı vermem hani euro kazandığım halde. Bu ne yaa? Tatil adı altında soygun yapıyorlar. Gidin bırakın bu otelleri, kalsınlar müşterisiz. Mis gibi ev kiralayın. ya da yayla. Daha konforlu ve kesinlikle uygun fiyatlı.
Yanlış tatil seçeneklerine bakıyorsun. Daha yeni 2 yetişkin 4 gece 5 gün için 30bin fiyat çıktı. 🙄
Baktiginz ötel ulkenin Antalyanin sayıli otellerinden maxx Royal den bahsediyoruz bizi aşar ama yer yoktu bu sene o otelde
Artık doğu tatili var tek imkanlı olan
Gelin Elazığ a sivriceye
Erzincan İliç Kemaliye ye onca yer var
Doğularla bir arada olamam😤
Ben size terörist demedim sadece evlendiğim adam Vanlıydı ve çok sorun yaşadım ondan öyle dedim
Evlenmemeye ant içtim
:D :D alırlar ama neyi alırlar
Ülkem insanı için üzülüyorum. Gerçekleri anlatmaya çalışınca belirli bir kitle kendi hainliklerini görmeden tüm gerçekleri inkar edip hain diyorlar.
Herkes ektiğini biçiyor bence.
Yani durumu olmayan ve orta dereceli insanlar için zor tabi.
Vallaha ben Kemer de bi otelde kaldım iki gün o paraya değiyor cidden öyle böyle bi tatil değildi.
Sen de Şile'de tatil yap delikanlı, senin neyine Antalya
devlet zam yapiyor o ayri bizim insanimiz herkes birbirine geciriyor
Bir şeylerin fiyatı artar. KizlarSoruyor şunu bunu yapmak hayal mi oldu der cyydjdj
Siz birde Ağustos fiyatlarına bakın ki çoğu otel daha fiyat açıklamadı
Ekonomik gücün yetersizse Maxx Royal'de tatil yapmazsın olur biter. Antalya'da binlerce otel var tatil yapılabilecek.
bizimkiler böyle cilalı isim otelleri duyunca içinde bi bkk var sanıyor. normal otel normal tatil işte. o paraya bi kaçtane ülke gezesrsn mk değmez
Bu zorlu dönemde tatil olmaz zaten millet zor geçiyor bunlar ne derdinde
Fakirler dusunsun bir yonden iyi oldu herkes tatil yapmasin zaten ben gidiyorum uc kurusa gelen adamla ayni ortamda bulunmak zorunda degilim
Katılıyorum 👍🏻
sende köye git 30.000
Vay be. Otel mi acsam
O kadarda lükse bakıyorsan para var demek ki
Avrupa bizi kıskanıyor.
o fiyata antalyada 1 haftalık villa kiralanır
Köye gitmeye devam 😂
biraz düşür sikletini
O parayla bir tane bungalov satın al
Euro dólar kazan hiçbir şey dersin o fiyatlara
Hayal
asla gitmem