Tatil & Seyahat Antalya'da bir ay konaklamanın maliyeti ne kadardır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor kiralık aylık daireler de vardır umarım. evet yeme içme gezme, merkezde düzgün bir ev.. Ne kadar tutar Güncellemeler+1 yıl Konyaaltında kalırım diye planladm Antalya'da bir ay konaklamanın maliyeti ne kadardır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Hazır eşyalı 1+1 apart tutun daha uygun olur elektrşik su vs derdin olmaz her sey dahil kalırsın 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Olur, yeter ki düzgün bir yerde olsun. Ne kadara gelir öyle peki Yorumla Adanus0101 +1 yıl www.sahibinden.com/.../antalya Yorumla Adanus0101 +1 yıl genelde üniversite çevsresinde olur Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
isocan007 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Aylık kiralar dahil en az 50 bin TL yi gözden çıkar 1 0 Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl benim için 15000. şu an yaptığım şey zaten :) 0 0 Yorumla
BaşbuğKürşad Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Ne işin var 0 4 Yorumla Soran +1 yıl değişiklik olsun dedim :d Yorumla BaşbuğKürşad +1 yıl Bir ay çok sıkılırsın. Benim başka bir fikrim var. Yorumla Soran +1 yıl tek tek tüm beldeleri gezsem? Fikrin nedir Yorumla BaşbuğKürşad +1 yıl Beraber ege ve akdeniz i gezelim sonra da Karadeniz e gideriz 1 ayda 🤔 Yorumla
Mavisiyah1821 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl 40bin ayır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 20 bin kiraya gitse 20 bin Bir ay yeter mi Yorumla Mavisiyah1821 +1 yıl Yeter gel bnle ol hıc ödeme😗😗😗 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hazır eşyalı 1+1 apart tutun daha uygun olur elektrşik su vs derdin olmaz her sey dahil kalırsın
Olur, yeter ki düzgün bir yerde olsun. Ne kadara gelir öyle peki
www.sahibinden.com/.../antalya
genelde üniversite çevsresinde olur
teşekkür ederim
Aylık kiralar dahil en az 50 bin TL yi gözden çıkar
benim için 15000. şu an yaptığım şey zaten :)
Ne işin var
değişiklik olsun dedim :d
Bir ay çok sıkılırsın. Benim başka bir fikrim var.
tek tek tüm beldeleri gezsem? Fikrin nedir
Beraber ege ve akdeniz i gezelim sonra da Karadeniz e gideriz 1 ayda 🤔
40 bin
40bin ayır
20 bin kiraya gitse 20 bin Bir ay yeter mi
Yeter gel bnle ol hıc ödeme😗😗😗