Asgari ücret kazanıyorum ama yapacak bir şey yok 4-5 aylık maaş buna gidecek :D

Asgari ücret kazanıyorum ama yapacak bir şey yok 4-5 aylık maaş buna gidecek :D
Çok para! Asgari ücretli birisi olsaydım, tatile bu kadar para vermezdim. Ayvalık tatiline maksimum 5 bin lira harcardım. 1,1 aylık asgari ücret maaşı ancak yeterdi. Bir de araba konusunda acayip takıntım var. Tatile giden en düşük modelli asgari ücretli olurdum. Arabam Audi, Mercedes, BMW yerine kesinlikle 1985'ten eski ve çok bakımlı Renault 12 SW olurdu.
Ben karavan tatili yapıyorum. Gittiğim Turistik bölgelerden konuştuğum bütün Türklerin tek ortak noktası var buralara bu paralar verilmez. Kaldığım karavan parklarında Araç içinde uyuyanlar üstelik öyle sıradan araçlar değil Mercedes Benzin Cip modelleri Land Roverlar vardı. Sen diyorsun ki asgari ücret alıyorum 4 gün için 4-5 aylık maaşımı bırakacağım. Ayrıca antalyada her şey Euro ile satılıyor haber vereyim.
Cevap
55Cevap
Bence fazla ama bu ülkede zaten ucuz bir şey yok
Tatilden dönüşte sorunun sahibi :
Bu ülkeyi ne hale getirdiniz kahrolsun akepe. defolun gidin. Millet aç. Suriyelileri doldurdunuz. Artık temel ihtiyaçlarımızı bile zor karşılıyoruz
KS halkı:
Alkışşşşşşş
Bravoooooo
Helal sana demokrat kız
Yani 4 gün tatili çok mu gördün
@Beneklı1910 4 gün tatile 20 bin i ahmaklık canım ve savurganlık olarak gördüm. Ayağını yorganına göre uzat dmeiş atalarımız.
Bence de 6 aylık maaş çok
harbi kerizlik yaaa :) afedersin ama :) allahtan yazlık kışlık yapmışım zamanında benim villa yazlıgı sana kiralasadık yine 20 bin tutmazdı iyi gönmüşler:)
4 gün için çok pahali kral dairesinde mi kalıyorsun.5 ayını 4 güne vermek saçmalık . Bir aylık ev kiralasaydın günluk evlerden kiralasaydin ya da denize gidip gelseydin daha iyiydi
Antalyada 4 gecelik tatil paraşüt dalış rafting atv jeep safari ve tüm öğünler açık büfe tatile 3900 verdim hem de Ağustos başı
Umarım sadece sosyal medyada yayınlamak için yapmıyorsundur bunu. Daha mütevazi ve çok daha iyileri yapılabilir o paraya.
Almanlar 600 euroya ( ortalama 10800 tl ) 22 gün kalacaklarmış onlara göre bayağı ucuza kapatmışın. :D
Arkadaşımın oteline gitmiştim en son usulen ücret ödedik tabi 15k ama normal olarak 4 gece için 20k yüksek geldi.
Ben, 4,5 günlük Ege tatiline ;4700 tl her şey dahil ödedim. Belli ki lüks yere gidiyorsun. Ben, gitmezdim. Çın ama çok lüks..
Aylarca çalışıp 4 günde yemek mi? Yemeğin üstüne altın tozu mu serpecekler sizi buna ne ikna etti?
O parayı kazanmak için o kadar zorluk çekerken 4 günde harcamak ne kadar mantıklı?
Bence mantıksız bir iş akıllı bir adamın yapacağı iş değil...
ohaa cidden asgariyle çalışıp 20 bin mi verdin
Şemsiyeli açılmazlı bir atasözü vardı ama tam hatırlamıyamadım
Asgari ücretle bu tatili yapman mantıklı gelmedi 5 ay bunun için mi çalışacaksın cidden
Bence iyi bulmuşssun benim çalıştığım otelin geceği 9 bin şu an
yalanını seveyim.. sen asgari ücretle çalışıyorsan bende ne olayım
artık normal ben köye gidiyom 1 haftada 20.000 yiyom
Karpuz belimden ince😂 Tek lokmalik, 20k veriyosun lokmalik karpuz yiyosun😂
Saçmalamayın isterseniz.4 günlük tatile 20 bin TL normalleştirilemez!
ben gitmem şahsen 4 günlük tatil için kaç ay ben gerilecem ne gerek var :d
Asgari ücret kazanarak 4 günlük tatile 20.000 lira veren insanın aklından şüphe ederim
Tek kisinin ucretimi. Ailemle gittim 3 kisiydik ama yol yemek dahil 20k gitmemistir
4 günlük tatil için 4 maaş harcamak... Aklını peynir ekmekle yemişsin.
4 5 ay kazan 4 günde ye mantıklı düşünebiliyor musun cidden
Antalyada nerde tatil yapıyorsun öyle be , 1500 tlye 1 hafta kalırsın.
kulağa çok gibi geliyor ama paranın da değeri kalmadı tabii... allahtan bizim yazlık var :D
iyi tatıller normal çokta uygun değil kaç kişi hersey dahıl fıyat mı
Maaşına göre çok fazla yazık degilmi parana
Pess diyorum ya 4 5 aylik maasini 4 gecede harcamaya acimadin mi?
4 gece için 20 cok fazla bi de asgari ücret kazanıyorum diyosun canım falansin heralde yazik
Abartmışsın, zengin olaydın sorun yoktu. O ne yaaa. 2 yılda anca ödersin.😇
İyi bence yani aslında o paraya 1 haftada yapabilirsin biraz daha araştırırsan
4-5 aylık maaşı 4 günde yemek akıl dışı
O parayı asla vermezdim :)
Seni iyi kapatmışlar 😄
Hahahaa
Asgari kazanıyor olsam böyle bir şey yapmazdım.
Alternatif çok aslında ve tatil şart.
Tatil nasıl oluyor bana anlatır mısın
Tatil anlayışı farklı
Normal bence eger belek tarafiysa
Çüşş çok fazla be 4 gece için.
Hayır aptalsın sonradan fakir edebiyatı yaparsın
4 ay çalış 4 gunde ye guzel fikir
4 günde bir şey anlamazsın ki
Dünyaya bı kere geliyoruz boş ver ye iç 😅
annemle ben 4 güne 2.000 vermiştik
Genellikle fiyatlar böyle ama hangi ay
Tatili yapacağım otel vs önemli
Senin beyninden şüphe ettim cidden bebeğim.
Fena kaziklanmişsin. Haberin olsun.
İyi değil israf, gereği yok
Çok para. Bedava kazanıyorsun galiba
Gitmisken godaman bul ev bile dizdirirsiniz
E öyle tatil yapayım dersen.
Umarım troldür
Ben de 5 yıllık tus kursuna 10k yatırdım sen düşün
Hangi otel acaba
Enayilik
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?