Tatil & Seyahat Yazı özleyenlerden misiniz yoksa bir an önce kış mevsimi gelsin diyenlerden mi? Bluedreams29 Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Daha birkaç hafta önce sıcaklardan yakınıyorduk. Ama şimdi yaz mevsimini özlemeye başladım. Denizde yüzmek için bir yıl daha beklemek gerekecek.🥲 Yazı özleyenlerden misiniz yoksa bir an önce kış mevsimi gelsin diyenlerden mi? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Kışı seviyorum 0 0 Yorumla
Onüçüncüyağmur Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 45% +1 yıl İkisinin de yeri ayrı ama henüz kış gelmemişken yazı da özlemedim yani. Sıcak içecekler, kar, yağmur sakinlik istiyorum ✨ 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ne hoş bir fotoğraf ✨Kış gelse de kabanlarımı giysem, kat kat diyorum.. 😅 1 0 Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kış gelsin diyenlerdenim. Yazın yanmaktansa kışın üşümeyi tercih ederim. 1 0 Yorumla
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 303 cevap paylaştı. Kış bildiğin eve kapanmak... daralmak... hastalık... virüs dalgası... 1 0 Yorumla
mundodelafresa Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kış gelsin soğuk havaları seviyorum 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben kış insanıyım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aynen yaz güzel ya havalar sıcak mis mis 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama en güzeli tesettürlüler için bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kışı seviyorum
İkisinin de yeri ayrı ama henüz kış gelmemişken yazı da özlemedim yani. Sıcak içecekler, kar, yağmur sakinlik istiyorum ✨
Ne hoş bir fotoğraf ✨
Kış gelse de kabanlarımı giysem, kat kat diyorum.. 😅
Kış gelsin diyenlerdenim. Yazın yanmaktansa kışın üşümeyi tercih ederim.
Kış bildiğin eve kapanmak... daralmak... hastalık... virüs dalgası...
Kış gelsin soğuk havaları seviyorum
Kış mevsimi
Sonbahar da kalalım
Ben kış insanıyım.
Aynen yaz güzel ya havalar sıcak mis mis
Ama en güzeli tesettürlüler için bence
Kış insanıyım aga