AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Almanyanin neresine gidiyorsun
bremen
Hamburg hannover taraflari, hayirli olsun insallah gönlünce olur, havasini sevmezsin ama onun disinda rahat bir hayat sürersin
inşallah bakalım :)
Nasil yaptin bunu
Yukarıda yazdığımı kopyalayalım size de.
Ben ne kadar alman firması bulduysam hepsine başvuru yaptım.
ilk işim, tecrübelerimi ve ne kadar istekli olduğumu anlattığım bir CV hazırlamaktı. Bir arkadaşımın yardımıyla bunu hallettim.
Daha sonra dediğim gibi ne kadar Alman firması bulduysam kendi alanımda, hepsine başvuru yaptım. Birinden en sonunda teklif aldım. Almanca bilen bir arkadaşımla iletişime geçerek süreci ilerlettik.
İş teklifi aldığında çalışma vizesi için Almanya Konsolosluğuna başvuru yapabiliyorsun. Gerekli belgelerimle de bu süreci ilerlettim ve başardım şükür
Yazılım için de merakın varsa gerisi sana kalmış. Kendini sürekli geliştirmeye bakman lazım.
Ben yazılım mühendisliği okudum.
ben seviyorum vatanımı
Benim de Almanya hayalim var
Beni de al yanına ya ndkddmem
Senin için çok mutluyum
Geri geldiğini görmiyim bak
Yurt dışında yaşıyorum zaten
Tebrik ederim. Benim de hayalim bu yönde
Allah aşkına kal kardeşim.
Hakkında hayırlısı olsun abim bol kazançlar
Bekle dur ! Beni almadınn !
İtalya'dan selamlar o zaman :d
Neresindesin belki ziyarete gelirim
Tebrikler darısı başıma
Hayırlı olsun knka, kurtuluşa çok yaklastin gibi.
İyi yolculuklar
Kışın kaçarak gelir doğalgazsiz kalınca 😂
Mülteci muamelesi alacaksın tebrikler
Helal olsun iyi para kazanicaksan git tabiki
Ne mutlu sana, tebrikler:)
hayırlı olsun tebrik ederim
Orada mutlu olabilecek misin acaba
Ben çoktan gittim bile
Bedava verseler gitmem. Sana hayırlı olsun.
Almanya istemem başka yer olabilir.
Yemin ederim okurken bile içimde ferahlık oluştu
Kanadada yaşıyorum zaten mxncn
Toronto ve Vanceuer güzeldi.. İyi günler
Vancueuer ney yenir mi
Hızlı yazarken yanlış yazmışım kusura bakmayın Vancouver**
Canın sağolsun takıldım seviliyorsun 👋🏻
Allah bana da nasip etsin
La sorumda Allahın kanunlarını reddeden birisin Allaha inancı var Allahın kanunlarını şstemşyor skks
Benim koydugum kuralları kabul etmeyen kafirdir diyor Allah haberin olsun
Ya sg aww sanane yobaz her şeye maydanoz olma
Aylik ne kadar kazanacaksin
2000 euro felan verirler
@Zambi cok ucuz
Kira yuksek degilse kral gibi yasarsin hicte ucuz degil yani
@Zambi yasarsin ama birikim yapamazsin, degmez yil kaybi
Omur boyu 2ooo euro caliscak diye birsey yok. yukselir daha fazla alir ise bagli. birikimde yapar dunyayida gezer. sana gore degmez. bana gore deger.
@Zambi yani cocuk 300 euroya kira bulamayacagina gore. En az 1000-1100 euroya studyo bulur. 500 euro yemek alışverişi desek, kalan eğlenceye
Daha ilk aylarda istedigi telefonuda alir istedigi arabayida. bi yandan ise birikim yapsanda alamazsin bisey.
@Zambi en sonki telefonumu federal yardımla aldım bedavaya covid zamanı. Hayat avrupada hiç güzel değil. Az kazanç daha fazla vergi sicayım böyle işe😂
Ben istedigimi aliyorum sen alamiyorsan eksik birseyler var demek.
Cebimde nakit 10500 euro 1200 dolar ve 1000 tl var 😂 iyili almanya var
iyi ki *
@Zambi eksik bir şeyim yok saol hahha yeni mezun oldum ve iki ayda 12000 dolar harcadım, halen param var. İyi ki sosyal devlet anlayışı yok
Sen o paraları yıllar içinde biriktirmeye devam et 🤣🤣🤣 zengin lafı oynuyorsun bir de komik
Tamam sen istedigini dusun 😂 bu nakit dedim sadece. bisey lafi yapyigim yok yani.
@Zambi 🤣🤣🤣
2000 EUR az diye mi okudum?
zannedersem 2000 lira ile eşleştirilmiş...
Ayrıca Bremen de bir odalı iki odalı kiralık evlerin spektürmü 400 - 600 EUR arasında. Almanyaya gider gitmez tek başına olan bir kişinin 3-4 odalı ev almasi da mantık dışı bir yerde
Bencede
@sonsuzLukkkk az cunku yuksek vergi var
Biz zaten 2000 Netten bahs ediyoruz, yani en azından benim ilk yazım o şekilde idi. Brüt 2000 EUR bu branşta çalışan birine hayatta verilmez. :)
@sonsuzLukkkk acaba turkiyeden gelcek diye dusuk tutmus olabilirler mi?
Almanya yeni amele kazandı ahahahsjdjdj
aynen canım amele :)
her şey gönlünce olsun dostum
Almanca sartmi bu dediklerin icn
orada kursa gidebiliyorsun
Ne iş yapacaksın nasıl aldın vizeyi
yazdım güncellemede
Hayırlı olsun asla dönme hayatın tadını çıkart
Ben de almanya dusunuyorum da bakalim
Birlikte gidelim mi 😂
Csharpi sa acmissin hani yazicam ben falan :))
Hayırlı olsun o zaman
Beni almadan nereye yavrum hahaha
kop gel
İsteğimi kabul et uçaga ben de yetisecegim
Hatta ilk mesajı atamıyorum elin degmisken bir ilk mesaj atar mısın yazılım okuyorsun bir sorum olacak
Lütfen sonunda bilgisayardan anlayan birini buldum
yorum olarak yazabilirsin, cevaplarım
Uzun olacak diye bunu rica etmiştim neyse teşekkürler yazayım ben yorum olarak
tabi bakarım müsait olunca
İnstadan bir arkadaşım bana bir mesaj yolladı ama böyle link gibi zaten bir baglanti paylaştı diyordu iskillendim tıklamamaya çalıştım ona KS den sordum bu ne diye benimle ilgisi yok yazılımsal bir durum dedi. Pek inanasim gelmedi ben yine de telefonu fabrika ayarlarına getirip başka bir e mail ile açtım telefonumu şimdi sorum şu olacak eski e postalarımı şifresini degistirip kullanmaya devam etsem sıkıntı yaratır mı? Bu casus bir yazılım olabilir mi diye evham yaptım açıkcasi o yüzden sormak istedim resmen şansa bak ki sorunu gördüm ve sen bilgilisindir diye de sana bir sorayim dedim
Şöyle ki sorumun linkini burada paylaşacağım 3xper olamadigim için... O yüzden önceki hesabim da paylaştığım soru olduğu icin bu hesaptan o soruya yorum yaptım rica etsem hesabıma girip bakar mısın son soruda görüş paylastigim soru da açıkça mesajın ne olduğunun görseli de mevcut. Bosu boşuna mı evham yapıyorum öğrenmek istedim aynı zamanda eski e postalarımı şifresini değiştirerek kullanabilir miyim? Teşekkürler...
eğer tıklamadıysan sorun yok. 2 ihtimal var.
kendisi göndermiştir ya da İnstagram ile giriş yaptığı uygulamalar bazen (işte bu takipçi, gizli görme falan saçma sapan uygulamalar) bilgileri çalarak otomatik spam atar.
tıklamadıysan problem etme ancak güvenlik açısından şifrelerini değiştirmen tabi ki faydalı olur.
Peki çok teşekkür ederim rica etsem attığı bağlantının ne olduğunu anlamaya dair son yorum yazdigim soruya da bakar mısın
Bana yazılımsal bir sorun olduğunu hatta orada telefonunun modelinin de yazdığını bu yüzden onunla bir ilgisi olmadığını söylemişti.. kusura bakma çok uzattım farkındayım ama gerçekten bunların cevabını öğrenmeye ihtiyacım var
Baktım. Bu virüs değil. Saçma sapan bir yerden kopyalayıp sana göndermiş :D Bundan bir şey olmaz, merak etme.
İnsanlara çok güvensizim emin olmak istedim. Bi'Bilen teyit ettiğine göre rahat bir nefes alabilirim. Teşekkürler :)
est. teşekkürler
İyi günler diliyorum
Yolun açık olsun 🥂
çok teşekkürler.
Ülke topraklarını birakmamak en doğrusu
Gidene bay bay
İyi olur yurt dışında çalışmak
Ülkemden memnunum
Vayyy be. Tebrikler
niye bu almanya meraki
Türkiye gibi ülke yok tartışmasız
Hayırlı olsun kenks
Hayatta başarılar doğru karar vermişsin
Hayirli olsun karşim
Hayırlı olsun
Istemiyorum
Ayy gözün aydın cok sevindjm
bu zamanda gidilmez toton donacak kışın
Zaten yurtdışındayım
Hayırlı olsun
Hoşcakal
Darısı başımıza
Güle güle
Yazılım🥺
Bölümden mezun olmak işe alımda çok önemli mi sence dışarıdan kendimı geliştirip güzel bi cv ile şansım olur mu alakasız bi bölüm okuyorum
üniversite mezunu olmak önemli
Evet ben ticaret ve finans okuyorum ayrıca yazılım öğreniyorum. ( c öğreniyorum şu an.) yine de şansım olur mu demek istedim
Yirticam o pasaportu
geç kaldın :)