herkesi kendiniz gibi sanmayın.
içtenlikle cevap yazan herkese teşekkürler, sevgilerimle.
ben anlamıyorum tatilde olabilirsin 2 kelime yazmak çok mu zor
Hic umursama. Önemseme. Yazma arama sorma. Sende istemiyor gibi davran. Pesinden koşulan erkek gibi hissettirme ona. Hatta sana yazarsa yanıt verme. Yazacaksan da onun yaptığını yap. 1 hafta sonra yaz. Uzulsende , belli etme. Bunu hakediyor çünkü.
Bende bunu yaşadım. Sürekli yazıyor konusuyor. Gece de uyumadan önce arayıp sohbet ediyordu. Sohbeti hep kendiydi. Varsa yoksa kendi. Böyle yaptım böyle dedim. Çocukken böyleydim. Böyle planlarım var falan. Yüzde 99 onun kendini anlatmasını dinliyordum. Yine de itiraz etmiyordum. Demekki kendini yakın hissediyor bana herseyini anlatıyor dertlesiyor diyordum. Gayet mutluydu o halbuki. Oh be rahatladım seninle sohbet güzel diyordu. Hep tekrar edelim diyordu.
Yazmazsa zorlamıyordum. Hep rahat bıraktım. Birden bir sey oldu yazmaz sormaz oldu. Ben yazarsam yanıt veriyor yazmazsam selam bile vermiyor. Neden böyle davranıyorsun dedim. Yoğunum dedi. Ama. istese herkes 5 dk vakit bulabilir. Uyumaya giderken bile bir 5 dk nasılsın merak ettim diyebilir dimi. Ya istese yemek yerken bile bir nasılsın diyebilirler. öyle. Bende onun yaptığını yaptım. Yazmaz sormaz oldum. Egosunu okşayamam. Benim için peşimden koşuyor bana aşık dedirtmedim. Yazmadım sormadım. Numarasını da resimlerini de sildim canım .
Biz değer veriyoruz. Hoşlanıyoruz. Ondan başkasına bakmiyoruz. Konuşmuyoruz. Ama maalesef aynı değeri görmüyoruz. O zaman hakettiğini verecez ona. En az onun kadar ilgisiz ve umursamaz davranacaz. Zaten bize önem vermeyene , biz niye önem verelim.
Hic önemseme hatta onu sil bence. 😇
Yazmak isteyen her şey şekilde yazar yeterki yazmak istesin ve içinden gelsin ya başkaları var onlara zaman ayırıyor ondan sana sıra gelmiyor ya da tatilde başkasını buldu onunla birlikte zaman geçiriyor yazmak isteyen insan her türlü yazar tatil bir bahane değildir yazmamak için ya da internet paketi yok bitmişte olabilir bu ihtimalide düşünmek gerek ama tatilde olması sana yazmaması aramaması için bir bahane değildir.
Benim gibiymiş ben de yazmam ya arar ya ses atarım hızlı dönüş yapiyosam başımdan çekilsin meşgul etmesin diye gerçi ilişki için olmuyo tüm mesaj kontağı bildirim email falan hep geçiktirir bi alo yaparim çok polyanna yaklaşmış olabilirim ama durum bu
Üzülme beyb biri gider biri gelir
Herkesin bir bahanesi var. Telefona istese bakardı, demek ki önceliği sen değilsin, başkaları. Seven kıymet veren 5-10 dakika bile olsa telefona bakar o bahane bulmuş başından savmaya çalışmış bana göre.
Iyi olduğuna dair bir mesaj yazabilir sevdigi kişiye bunu çok göremez sonra dinlesin yine kafasını kız zaten darlamadığını söylemiş. Yazacağına yazıyordur zaten önceliği farklı sadece...
@honeycheek boş verin honey hanım. rahat bırakalım red pillcileri ahahhahaha
@KızlarSoruyor şu strong isimli üyeyinin yorumunu kaldırabilir miyiz?
@bRokeHeaRth____ şikayet et kalkar
Ettim ve kaldırılmışta zaten
Cevap
141Cevap
Bahane uydurmuş bence, seven her türlü zaman bulur yazardı
Bak güzelim sen buradaki boş yorumlara hiç aldırma. Bende senin gibi şaşırıyorum insanlar artık eskisi gibi değil. Örneğin biriyle tanıştığımda 7/24 konuşurduk o kadar insan tanıdım. Arkadaş olmamdan flört sevgililik ilişkim bitene dek 7/24 konuşurdum hepsiyle yeter ki uyuyor olmayalım. Ama şimdi insanlar çok garip. Artık kimse kimseyi kolayına önemsemiyor. Önceden mücadele etmek vardı zoru sevmek vardı şimdi onlarda yok. 5 gün yazmamak ne demektir? Flörtsünüz normal arkadaş değil. Flört yeni tanışmış sevgili yolunda olan insanlara denir. Sizin hep konuşmanız gerekir karşılıklı birbirinize ilgi vermeniz birbirinizi tanımanız gerekir. Lütfen kendi değerli vaktini böyle 3 kuruş bile etmeyecek insanlara harcama 🙏🏻. Okurken sinir oldum cidden. Bunu hiç düşünme bile başkaları seni düşünsün. Hiçbir kadının kötü bir duruma düşmesini asla istemem. Acil onunla konuşmayı kes az kendini sevip değer veriyorsan dediğimi yap. Sen çok değerlisin böyle byınsızlerle uğraşma 🤍
Not: Eski ilişkileri fazlasıyla özleyen ve kadınlara çok değer veren biri..
Şimdi gördüm ayrılarak en iyisini yapmışsın. Şunu da eklemek istiyorum. Birine değer veren seven herkes sürekli yazar. Günde birkaç mesaj da değil öyle. Bulaşık yıkarken, wc hatta banyo yaparken elimi kurulayıp bile yazdığımı bilirim. Onlarda aynı şekilde. Hele birde aşıksa telefon zaten elinden düşmezdi. Bunları okuyanlar asla birbirimizi sıktığımızı sanmasın. Herkes isteyerek hoşuna giderek yaptı bunu. Kimse kimseyi sıkmadı. Aslında olması gereken budur. Biriyle öylesine takılmasına ilişkiniz yoksa olması gereken tamda bu. Ama uzun yıllardır böyle bir ilişkim yok ilişki hiç yapmadım kimseyle görüşmüyorum. Böyle birini bulmadan da kimseyle konuşmam. Sıradan ilişkinin değil gerçek aşkın peşindeyim. Eski zamanlarda yaşanan o ilişkinin peşindeyim sadece. Sende birdahaki ilişkinde sana hep yazan arayan sürekli vakit bulan bahane yerine çözümler bulan insanlarla ol. Böylelerine 1 harfin bile çok gelir. 5 gün yazmamak demek sen kimsin demektir. Sakın kızlar saf olmayın. Sevdiği insana herkes sürekli vakit ayırır. Ben ayıramam veya su durumlarda ayıramam diyen yalan söyler onun sevgisi gerçek değildir hayatta inanmam. Bana 5 gün yazmayan erkek ölmüştür net. Yakını bile ölse o tel bir şekilde eline geçer yazabilir ama kendi öldüyse ancak çözümü yok gerçi onun için bile birileri haber verir 😊 kendi değerinizi herkesten önde tutun siz çok değerlisiniz unutmayın 😍
Öncelikle geçmiş olsun. Bir köpekle berabermişsin. Onun için üzüldüğüne emin ol değmez. Bu tarz köpek cinsleri tatilde kendimle olmak istiyorum kafamı dinleyeceğim gibi aptal hırıltılar çıkaran zırvalarda bulunur genel olarak.
Tekmelemek suretiyle defedeceksin ama bunu normal yolla yapmasaydın keşke. Şöyle güzel güzel en tepelerde ona en aşık olduğunu ve kendini en bırakılmaz sandığı bir anda en tepeden aşağı fırlatsaydın… Düştüğü yerde kafasını dinleyip tatiline devam etseydi.
Bu köpek modelleri; genelde kendilerini bırakılamaz zannettikleri için size böyle davranmaktadırlar. Bırakılma korkuları olsa, sizi kaybetme gibi bir acıları olsa bu harekete bürünmezler.
Onun kendinden o kadar emin olmasını sağlamışsınız ki onu çokça severek o da size böyle yapmış. Her zaman söylerim köpekleri az sevin diye. Severken hırpalayın itin kakın bunları. Yoksa genel hareket tarzları böyle..
Ne yazık ki.
Bu olay beni çıldırtıyor bir flörtüm baya koca bir tatil yazmamıştı sonra güz geldi bi an da aklına düştük beyefendinin bende sana hiç yazamadım tatilde demişti. Senin ki yine iyiymiş 5 gün. Bilemiyorum ama bence yazmak isteyen yazar bahane aramaz. Telefonlar organımız gibi oldu beş dakka elimizden düşmüyor. Bence darlayan herkes kazanıyor hayatta ben bunu öğrendim. Alan verdikçe insanlar gidiveriyor. Sfghh flört bulabilirsem yeni bir şey deniyip darlama yoluna gideceğim ben değişiklik olsun.
Öncelikle seninle zaman öldürdüğü besbelli. Gerçekten seven insan mutlu anında bile sevdiğini yanında arar ve güzel anılarını onunla paylaşır. Ama gördüğüm kadarıyla boş anlarını seninle geçirip dolu anlarında senden vazgeçmiş
onun için ayrıldığınız iyi olmuş. Sakın tatil dönüşü onu affedeyim deme. Seni hak eden birisiyle olman dileğiyle
Beş gün yazmamak ne demek? Böyle saçma sapan bir sebep mi olur?
Bitirmekle en doğru olan kararı vermişsin. Sana değer vermeyene bırak beş günü beş dakikasını bile ayıramıyorsa çıkar zaten hayatından. Saniyeni harcamaya değmez çünkü.
Çünkü değer veren insan zamansızlığından zaman bulup hal hatır sorar. Bunu yapmıyorsa hayatında olmasının hiç bir anlamı yok.
Tatilde telefona bakilmaz mi ya? Story de mi atmiyo arada bir? Yalan yani aldatiyo kesin. İsteyen her turlu yazar arar. Sen de aynisini yap karsilik verme hatta o tatilden donunce sen de arkadaslarinla biyerlere git telefona bakmiyorum iste arkadaslarlayiz falan de bakalim o napicak
Sana değer vermediğinin kanıtı bu. Ayrılsanız bile onun umrunda olmaz. Bana göre ayrılık sinyali geliyor. Ayrılık sinyali olunca karşı cins mesajlarda daha az emoji kullanır. Mesajlarda kısa kısa cevaplar verir. Buluşmaya çağırınca bahaneler üreten, gelince erken eve gitmek isterse bunlar ayrılık işaretidir.
Bana kalırsa hiç arama, sorma. Tatilde başkalarıyla çok mutlu mesut geçiniyorlar. Böyle etkekler ne zeytine ne de ekmeğe faydası vardır. Keşke bana değer veren kız olsa sırtımda gezdirirdim.
Arkadasim sen canım mısın bak iyi niyetle söylüyorum bunu tatile gidenin ne dostu ne sevgilisi olur niye seni orada bi güzel aldatsın hayır bunda anlamayacak ne var. Ha bir de sen süründürseydin yani sen merak etmesini sağlasaydın. Gezip tozup story at o merak etsin ben olsam böyle yapardım.
Ben @վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61'e hava atmadan duramam. Manzaraya bak kıskan yemeğime bak kıskan.. bunları demeden tadı çıkmaz. Seninkinde sonun var
Her defasında da çatlarım
Nasıl bana bunu yaparsin 😂😂
@վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 bu berim görevim 😂😂
Görevinde çok başarılısın 😂😂
Ama sen görürsün. Bunların acisi çıkaracam hep 😂
@վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 dun gece bun spor yaparken yemekleri gömen kımdı 😂 çıkardın zaten
Onu saymıyorum. O başlangıç😂😍
Dahasi da gelecek
İşte böyle saf olduğun için senden faydalanıyor. Bir insan nerede olursa olsun, telefona her daim bakar. Sevdiği için 1 dk bile olsa zaman ayırır. Hele ki tatildeyken. Ne yapıyor acaba yeni bir deniz mi oluşturuyor?
Tatilmii. Uln bu şirketin devlet dairesimi. Sana tatildeyim yazamıyorum diyen birine sevgilim deyip kendi gururunu yere düşürme lütfen. Çok kelime sarfetmeye gerek yok. Durum bnce apaçık ortada.
Seninki biraz böyle olmuş galiba
Hadü gündüzleri eğleniyor, yüzüyor diyelim gece de eğlensin gece yarısı yazmak çok mu zor? Resmen bahane isteyen insan her yolunu bulup yazar ben tatildeyken arkadaşlarıma bile yazardım bunlar sadece bahane çok önemsenmediğinin kanıtı
çünkü kendisi ayrılamıyor ve senden ayrılmanı bekliyor bunun en büyük kanıtı da kesinlikle ilgisiz oluşu çünkü biz kadınlar ilgiden besleniyoruz... Yol yakınken önüne bak değer görmediğin birine değer vermek kendine saygısızlıktır.
Tatile gidip telefonla oynamak bana göre değil bu güne kadar gittiğim hiç bir tatilde telefonumu elime almadım, buraya böyle bi soru sorarsan aşırı tepki alırsın milletin gazıyla iş yapma derim.
Maks. 2 gün yazmasın kafamdaki konumunu değiştiririm. Bir daha flört diye bakmam, arkadaş olarak sohbet ederim sadece. Önemli olsam o kadar süre uzak kalmazdı. O arada kimlerle konuştuğunu sorgulamak istemiyorum çünkü😄
Benim de internetten tanıştığım bir kız vardı. Ev kalabalık yazamıyorum falan diyordu. 6 7 saat sonra mesaj yazıyordu. Bir insanın 6 7 saat kesintisiz işi olmaz. Hele 5 gün falan çok abartı.

Emin ol seven asık olan sevgi sözcüklerini geç değer veren biri kesinlikle haber verir. Hayatında başka biri var demiyorum ama hayatında ki o kişi sen değilsin diyebilirim lütfen kendine değer ver seni üzüyosa çıkar gitsin gerçekten nefes aldığında oh be dediğinde iyi ki diceksin ✨
Benim de bir arkadaşım masaj salonlarının müptelası. Gideceği zaman toplantıdayım deyip saatlerce eşinin telefonlarına bakmıyor.
Bilmem yeterince aydınlatıcı oldu mu?
Sizde bu duruma göz yumuyorsunuz bravo..
Sizde bildiğinize göre ikisi arasındaki meseleden çıkmış bu olay, ortada bir aldatma adaletsizlik var dürüst bir insan aldatılan tarafa anlatır bunu.
Hiç alakası yok. Karısının aldatıp aldatmadığını biliyor muyum? Belki o da o sırada arkasından iş çeviriyor. O yüzden sesini çıkarmıyordur. Adamı ihbar edince de kadın bunu kötüye kullanabilir. Tazminatlı boşanmaya gidebilir. Bu durumda ikisi de aldattığı halde birisi bundan fayda sağlarken diğeri zarar görebilir. Bu da pek adil gelmedi bana.
Adamın aldattığından eminsin ama kadın için varsayım yapıyorsun aldattığını gözlerinle gördün mü? Keşke kadına birisi bu durumu anlatsa da bu aşağılık yaratıktan bir an önce kurtulsa.
Nefretim karşısındakini a@ptal yerine koyup aldatan şeref yoksunlarına asıl a@ptal kendileri haberleri yok benim yalnızlığım da tercihim bu yönde olduğu için hiç kimseyi ilgilendirmez. Peki sizin aldatanlara çanak tutup destek vermeniz nerden kaynaklanıyor?
Hayatın gerçeklerinin farkında olmak. Yani herkes aldatıyor aslında. Kimisi farkında değil. Kimisi işine geliyor, farkında olduğu halde sesini çıkarmıyor. Bu çiftlerin kendi aralarındaki sorun. Kendi aralarında çözmeleri gerekiyor. Yarın bir gün her şeye rağmen devam etmek isterlerse kötü sen olursun. Aklında bulunsun, bu dışarıdakileri ilgilendirmeyen bir şey. Başını ağrıttığınla kalırsın.
Anlaşıldı senin felsefen bana dokunmayan yılan bin yaşasın herkes gibisin günümüz modern insan modeli (!) akıllarını kendine sakla haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.
Bak bir defasında arkadaşlarım aradı. Bir arkadaşımın kız arkadaşının kankisi onlara kızın bir otelde olduğunu söylemiş. Onlar da beni gaza getirdiler. Git arkadaşına söyle boynuzlanıyor diye. Ben de o zamanlar toyum tabi. Niye kendiniz söylemiyorsunuz demek aklıma gelmedi. Neyse arkadaşla beraber gittik kızı bir adamla odada bastık. Rezalet çıktı falan derken arkadaşım salya sümük ağladı, dağıldı, perişan oldu. Aradan bir hafta geçti. Bu kızla konuşmuş. Gelmiş bana diyorki kız adamla sadece konuşuyormuş 😂 Otel odasında mı dedim ben de. Sen bunu kimseye anlattın mı dedi. Herkes biliyordu zaten dedim. Nefretle baktı bana. Sonra görüşmedik. Sonra evlendiler. Hiç haber vermeseydim adam o kötü günleri yaşamayacaktı ve sonuçta yine evleneceklerdi. Ne oldu? Kötü olan ben oldum. Aldatan da aldatılan da çoğu zaman farkındadır. Susuyorsa işine geliyordur. Sen bu yaşa kadar toy kalmışsın. Öğren bunları.
Kesinlikle katılıyorum sevgililerin arasına girilmemeli erkekler rahat rahat aldatılmalı; bilgileri olmamalı ahahahahahash😂😂😂😂
Sanırım bana da teşekkür edersin etmesen de ben şimdiden rica ederim…
Bende yalnızkadına katılıyorum. Birinin aldatıldığını duyduğum an gidip derim o kişiye en yakınımda olsa elde olsa. İnsanların asla âptall yerine konulmasını istemem. Sonrasında kötü bende olsam umrumda olmaz. Ben üstüme düşeni yapmış olurum. Yapan kadın olsun erkek olsun hiç farketmez. Her insan bir değildir. Size dengesiz bir arkadaş denk gelmiş. Ben defalarca insanlara aldatıldıklarını dedim. Hatta en yakın iki tanıdığım kadına dedim. Aldatan kocaları d en yakınlarımdı. Birine diyeli 12 yıl oluyor hala evli ama bana asla kızmadı teşekkür etti bunu kocasına dedi oda asla yapmayacağını dedi sonra çocukları falan oldu bilgisayarda yürütüyordu spıklık işlerini bilgisayarı da kaldırıp attı. Diğer en yakınıma ise geçen sene dedim. Oda ayrıldı kocası 1 yıl inkar etti en son kabul etti herkes öğrendi. Yine bana kimse kızmadı. En kötüsü de bu son olaydı. Size iyiliğin değerini bilmeyen kerizz yerine konulmayı seven kişiler denk gelmiş. Şükür bendekiler iyiliğin değerini bilen insanlardı. İlk anlattığım daha 6 aylık evliydi. Dİğer anlattığım ise koskoca 26 yıllık evliydi. Adalet ve empati hayatımın olmazsa olmazlarındandır. Her zaman kuralcı biri olmuşumdur. Hep empati kurarım. Birgün bende aldatılırsam birisi umarım bana da der kimse beni aptl yerine koyamasın. Etrafımdan birinin bildiğini bilirsem de onunla bırdaha asla konuşmam bana demediği için. En acı gerçek bile yalandan aptalll yerıne konulmaktan iyidir. Allah adaletli , empati kurmayı bilen , iyiliğin değerini bilen insanlar yolunuza çıkarsın.
Ulan kadınlar diyorsun birde yazık be ananda da kadın bacın inşallah yoktur diye umuyorum bi genel konuşmayı bırakın siz erkekler yüksekte olmuyorsunuz o zaman bil istedim
@maşuka222 seninde başına gelse böyle ayakta uyutulursun bebeyim desteklemeye devam et😂 böyle bi şeye göz yuman insandan ne beklenir ve desteklediğin kişi kadınları gömmekle meşgul şuanda😂 (yazdıklarını iyi okumanı rica ediyorum)
Sen görmek istediğini görüyorsun da ondan o kadınlara ayrıcalık mı😂 aynen bu şekilde ayrıcalık bekliyoruz dospxlsösm bu arada senin bu göz yumman acaba neye sebep olur bi
Onuda düşün hayat bu yarın ne olacağı belli olmaz ona görede seçebilirsin çevreni hadi iui günler beni
Etiketlemezsen sevinicem
@senaçakr4838 yalanı onaylamiyorum senin cevrende anlayışlı insanlar olmuş olabilir. ama. inan bana çoğu öyle değil.. buna benzer bir olay yaşadım ve yardımcı. olmaya çalıştım ve baktım ki herkes herşeyi unuttu neredeyse ben yuva bozan konumuna sokuluyordum. onun için herkes ne hali varsa görsün modundayim açıkçası
Benzer bir ilişkim vardı. Sınav senesini bahane edip 2 gün yazmadığı oluyordu. Günaydın, nasılsın, iyi geceler yazmak zor bir şey değil. Belli ki seni umursamıyor. Bence bu konuyu onunla konuş. Özellikle tatildeyken yazmaması bence şüphe uyandırıcı. Yine de net bir şey söylemek istemiyorum ama sevseydi böyle yapmazdı :(
Bende askere yeni gitmiştim ilk gurbete gidişimdi zordu onun sesini duymak istiyordum açmıyordu telefonu meğerse beni aldatıyormuş utanıyormuş telefonu açmaya.
Tatil qq görende önemli bir işten zaman bulamıyor sancak, 15 dk az eksik yüzsün havuzda onun yerine seninle konuşsun. Bence bahane ama sen bilirsin yine de..
Telefonu eline aldın mı bırakamıyorsun. O da bu yüzden senden alan istemiş. Bunu ona vermen de gayet güzel bir davranış.
Yazmak isteyen her türlü yazar. 5 gün telefona bakmaması için hiç bir neden yok. Kendini kandırma derim. Umursamayanı, umursamaya gerek yok.
Beş gün boyunca farklı gacılarla takılmak varken senınle ne konusacagım kafasındaymıs demek kı vay be sana nasıl yapmıs bunu...
Benimki 20 gün kaybolmuştu. Ne arama ne mesaj. Hiçbir şey. Ne o ulaşmayı denedi, ne de ben ulaşabildim. Boynuzu yediğinin garantisidir bu. Geçmiş olsun.
Tatildeyken huzurlu olduğun, mutlu olduğun şeyleri yaparsın. Seninle konuşmak maalesef buna dahil değil demek ki.
Muhtemelen flörtünüz tatile yalnız gitmemiş olabilir, size ciddi duygular beslese hergün sesinizi duymak isterdi
Yazmak istese, iki saniye olsa vakit bulur. Bir insan telefona bakamayacak kadar yogun adla olamaz. Valla oylesini s*ktir edecen guzelim. Nekadar cok deger verirsek basimiza kalkiyorlar buyuzden bosveeeerrr
Yazınca sana canım dubai deyim 1 sene yokum telefon çekmeyoooo yaz bir dahada arama bu nasıl bir bahanedir
Kesin tatilde karilarla kizlarla yiyisti %99.99. Aldatilma ihtimalin baya... O yüzden simdiden unutmaya çalış hic yazma
Ah bu erkekler ya illa işlerine geldikleri gibi olacak her şey dünya onların üzerine dönüyordu ya zaten
Çok saçma özellikle günümüzde telefon elden düşmüyor ken seninle ilgilenmemesi başka bir durum olabilir mi ki
Sadece flörtün neden bu kadar kafa yapıyorsun… bırak izinini yapsın sende yazma özlesin seni özlerse yani…
biraz mesafe iyidir
İnterneti yoktur belki çünkü aynı durumu bende yaşadım flört falan olmadı ama yazlıkta yaşadım kötü düşünme
Yalanlaaar, diyemezsin yalanlaaaar. Düpedüz keklemiş seni annnemmmm. Tatilde ne fındıklar kurutup, ne fıstıklar yiyordur. Erkekler yapar evladım. 😌
İtler yapar
Teşekkür ederim efenim ☺️
Bence görüşmeyi kes, belli ki aldatıyor, kimle gitmiş ki tatile bakamıyor? Ben bunun altında başka şey ararım.
Acaba kimlerle takildi. Flort olayini sevgili gibi goruyosunuz yanlis yapiyosunuz. Deger veren onemseyen her turlu yazar arar
Belki gezdiği için yoruluyor olabilir benim de basıma geliyor aylar sonra dönüş yaptıklarım bile var😃
1 gün bile beklemezdim ağırlığını koyamamışsın
Siz nasıl bir ilişki yaşıyorsunuz anlamıyorum ya.. Adam 5 gün yazmaz mı arkadaşım pess..
Tuhaf gerçekten ayrıl ondan. O sıra bir kaçamak yapmış olma ihtimali yüksek.
Haha o başka işler peşinde tatil falan değil
Bu soruyu hala sorduğuna göre ayrılmamışsın seni sevmiyo sana ilgisi yok olsaydı mutlaka seni merak eder iletişime geçerdi hayır saf mısın anlamıyo musun
ben olsam ilişkimi keserdim o kim köpek oluyorda bana vakit ayırmıyor
5 gün içinde ülke yönetme veya dünyayı kurtarma gibi bir derdi olmadıysa iki kelime edebilirdi.
Tatilde ama telefona bakacak zamanı yok..))
Tatiline eşlik eden bir kadın vardır.
Kardeşim şimdi erkeklerin hepsi aynı şuna bi açıklık getirelim bas baya aldatıyor seni ben 1 gğn yazmasa biter bu iş ve burada övenler olmuş tabi onlarda erkek şaşırdık mı hayır ve rahat Bırak kafasını dinlesin diyenler ayrı kafada gerçekten siz erkekler aldattığınız sürece hep aldatılmaya layıksınız sizin beyniniz kötü gidersiniz şurda kapalı birini görseniz eşinizin yanında gözlerinizi diker bakarsınız siz busunuz demem şu ki yalnız kalmak daha iyi erkeklerin hepsi aynıdır imzamı da atarım
Öyle birinden ayrılmana çok sevindim senin adına kuşum 🫶🏻
ee bakılacak daha hassas noktalar olunca bakamayabilir
Konu hiç arayıp yazmamaksa pek normal değil ama mesela denizdeyse ve yazamıyorsa sorun yok.
Bahane üretmiş telefonu alıp iki cümle de yazamayacak kadar meşgul olamaz tatilde.
istemiyor demek ki bahane değil iki dk yazmak zor bi eylem değil sal gitsin
Tatilde düdük çalıyor ve sen onu flört olarak görüyosundur😀
Aynısını yaşadım gece olunca aklına geliyordum sadece açık seçik foto istediği zaman yazar muhtemelen🙄 tatil dönüşü ayrılırsınız biz öyle olduk tartışma bitmiyor çünkü
Zor değil gece yatmadan önce bir gününü anlatabilir
Telefona bakmak istese bakar.. bence yapmamasının sebebi sadece tatilde olmak değil.. 😔
İsteyen her türlü iletişimi sağlar, bunu bilir bunu söylerim. Uzayın bence.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?