Ablası ve yiğenini tatile çıkarmasını anlıyorum da arkadaş için fazla harcama yapmış, demek ki aşırı cömert bir insan, güzel kazanıyor, bol kazançları olsun ama ben arkadaşımın benim için böyle bir harcama yapmasını istemem ve bende arkadaş için bu denli yüksek bir harcama yapmam, kendim için bile yapmam. Tasarruflu olmak her zaman gerekli diye düşünüyorum, tamam kendisi için 2 milyon bir şey değil ama arkadaş için de verilmez ya o para. Hem arkadaşı da bu jestin altında ezilmek istemeyebilir. Bu arada ablasıyla hiç benzemiyorlar, kardeş olup bu kadar benzememek ilginç, ikisi de çok güzel, küçük kuzuyu da Caner Bey'le, Hande Hanım'a benzettim, babayla teyze benziyor prenses. Hepsi de çok güzel, çok hoş, keyifli tatilleri olsun 🌸
Hiç kalmadı. Tatile gidecek tek bir arkadaşım yok. Tek başıma gitmeyi hep hayal ediyorum; ama ailem göndermiyor. Sürekli ailemle gidiyorum. Son senelerde içimde bıkkınlık var. İçimdeki aşk duygum ailecek gidilince yok oluyor.
Sonuçta paranın hesabını bilemeyen insanlar için her şeyi normal, sizin Hande erçel dediğiniz kız bir gün onunla sevgili bir gün bununla sevgili kimini yatıp kalktığı belli olmayan bir insan, zaten kendisinin oyunculuğu çok güzel değildir sadece manken olduğu için fiziği ile buralara gelen birisi, aynı zamanda her dizide oynadığı adamla sevgili olan birisi 2 milyon TL tatile çıkarması gayet normal, ülkede bir şeylere zam gelmiş ekonomik kriz yaşanıyor bilmem Gaziantep'te Mardin'de insanlar ölmüş, her gün motorine benzine zam geliyor bunların umurunda değil ki, bu da işte dünyanın fani ve aldatıcı adaletsiz yanını bizlere gösteriyor.
Hande erçelin toplam serveti 6 milyon dolar. Oyunculuk sıfır ama pr güçlü. Çalıştığı menajerlik firması çok sağlam bağlantıları var. Senaryosu tutmayan dizi de bile bir sezon devam ediyor. Nedeni açık ama ben bişey demicem. Hande yesin paraları bence de arkadaşıyla kardeşiyle birdaha mı gelicek dünyaya 😂😂
Amacım duyar kasmak değil, hatta belki yapıyordur da... Ama ben o paranın 100 bin TL si ile de eğlenileceğini düşünür, kalan 1 milyon 900 bini SMA hastası çocuklara bağışlardım
Valla ben olsam bende aynısını yapardım arkadaşım gerçekten değerliyse benim icin para köpeği olsun para ne ki maksat fönlü olsun qrkadas iyi günde kötü günde her daim var..
Kaldı tabi ne dostluklar va da meydana çıkmıyor hep meydana cika. Kötü arkadaşlar oluyor ve hep bunları göre göre herkes kötüymüş gibi davranmaya başladık