monicanin türkiye versiyon hali diyen var yahu çirkin diyen taş olur ama çok çok güzel bur kız değil ki bu. ortalama güzellikte hoş bir türk kızıl net ortalama üstü kadinlar meryem uzerli monica belluci tuba büyüküstün sıradışı kadinlar ise candice swence filan benim için tabi.
yani bence abartılıyor
şimdi gelir yorumlarda yok sokakta görsen ağzın sulanirda cerkezim ben en güzellerini bembeyaz taş gibi hatunlar görüyorum hep bizim köyde. Böyle kızlar bana klasik türk güzeli geliyor o yüzden ki yetenekli olsa gam yemeyecem yetenekli insan kralicedir kral dir kızda oyunculuğun o şu yok. çok oyunculuk kabiliyetini önem sene izlerken de laik alik halleri viyaklamasi katlanilamiyor.
Hande Erçel Çok Abartilmadi Mi sanki monica belluci?
Dizideki rolu icabı ile kızların "yaşamak istediği hayatı yansittigi" icin çok abartılıyor. Evet güzel bir kiz beğeniyorum ama yetenekli olduğunu bende düşünmüyorum. Dizi bitince sönüp gidecek diğerleri gibi :)
güzel kızda bir aura yok. tipik türk izi güzelliği. ki yeteneksiz bunun üstüne yrtenek olsa zaten eleştirmek haddim değil de bu kabiliyetle canneste ödül alma hayali var. avrupada bu işleri burdaki gibi güzellik yarışmasıyla sanmış garibim
Bıkkınlık geldi artık. Bu, Fahriye Evcen, Elçin Sangu'nun sürekli güzel diye konuşulması sıktı artık. Ulan kızlar itici geliyo bana artık konuşula konuşula. Sanki kız görmedik. Sokakta dolu bunlardan.
fahriyeyi bilemiycem handeden gusel bence ama elcin Sangu tiyatro kökenli olduğu için bir duruşu var en azından. bu kız yeteneksiz mi m ic hareketler ve bu kabiliyette fransa da ödül alma hayali var düşün.
Hayır yani hande ercel cok güzel değil abartıyorlar ama yani meryemle tuğbadan daha güzel bikere bu bir gerçek. O dediğin ikisi standardın bile altında. d
evet iskocyada dünyanın en orantılı ve güzel 40 kadını arasına tuba büyüküstün değil hande ercel girdi zaten. yabancılar guzel de anlıyor abi. hande denen kızda bir oran yok suratına hava basmış gibi
ortada oyunculuk yok. yabancı yapım avrupa yapımı izleyen biri olarakta söylüyorum berbat bilevdiyebilirim. ki ben çok izlerken aramam ama serenay sarıkaya bile daga iyi ağlıyor bağırıyor bu kizdan
ben çok az baktım ve bir şey göremedim oyunculuk adına. Ancak çok abartıldığı için heralde bir şeyler yapıyor gözüyle bakmaya başladım. Zaten türk dizilerine nadiren bakarım
öyle tabi bu daha çok bizim ülkemizde abartıldığı için böyle. Bizimkiler eski oyuncular çok para istediği ve yeni yüzler gerektiği için bulduklarını kaçırmamaya çalışıyorlar sonrada böyle oluyor.
yahu tipik türk kızı olduğu için bence. çoğu kıza benzer bir guzellikte onlarda kendilerine benzettiği için ovuyorlsr gebelde. erkek yorumlarında yüzde 90i orta yüzde işi çıt yüzde 3u degset filan diyor genelde
her türlü çok kötü. tanı oyunculuk yrtenek işidir allah vergisi ama biz güzellik yarışmalarından begeniyotum. o değil serenay şarkı ayağa kötü oyuncu diyenler yuttu lafını. serenay ilk dizisinde dahil bu kızdan on kat daha iyi ağlıyor ve jestlerini kontrol ediyor.
sen bizim çerkez köyündeki kızları görünce huri filan sanırsın. en güzelleri gördüm ben. çirkin diyemem de ortalama normal şeker hos bir türk kızı. ötesi yok diyince ya kedi ciğer ya da kıskanç diye karalayan erfenkere kıl oluyorum benim kuzenim victoria secret mankeni filan o zaman bu kız dehşet guzelse
Güzellik göreceli bir kavramdır çokta düşünmene gerek yoky ani nasıl bu kızı beğeniyolar diye mesrla belki banada snein kuzenin çirkin gelecek sizin köydeki kızlar çirkin gelecek
o olabilir. bu kız bana çirkin geliyor diye beni eleştiren ergenlere kızıyorum sana değil. birde siradanlik cok ta görece değil kara kas goz tipik türk kızı tipinin güzel hali. bunda anlamayacak birsey yok yani bu kıza beyaz tenli diyen artık görev eden uçmuş demektir kusura bakma
saba baktimda sen de klasik türk kızı tipindesun. genelde bakıyordu yüzde sekse çevremde kara kas goz kalcali vs böyle kendinden birsey bulan kizlsr baya beğeniyor. algı meselesi ışte. erkek kız zevki farklı tabi gireceli sana da saygı duyarim:)
allah seni iyi guldurdun :) yok ya o bizim ülkeye ait sen isvecteki satış inkar bur görürsen saclari hem gür hemde bildugin yay gibi kasları var. bu kızı da begenmen normal o zaman tam kasli gözlü kız
çok gür demedim şekilli ve hafif gür canım bizim ulkrye özgü erken bizdeki sarisinksr bulgar yunan kanından karışmış. ıskandinav sarisiniyla bulgar bir değil kurulları bile kaslı burada ısveçliler gibi olan bir el cin Sangu var.
Bizim ülkede de var canım sarışın olup kaşlı olan bende ırsi bu bizim ailedeki sarışınların hiçbirinin kaşı yok elçin sangu sarışın değilki kızıl ayrıca kanka iyi güzel konuşuyoruzda öyle bir yazıyosunki anlamak için 4 kere tekrarlamam gerekiyo biraz daha düzgün yazsan sjskaks
yahu sarisinlik ve kizillik ırksal olarak aynı gen haritasını taşır. hatta kizillarda kıl olayı daha az olması gerek ama kaslı olan olabiliyor ben onu demek istemedim her sarışın aynı değil bizimkilerin çoğu bulgar yunan iskandinavlarin teni yuz şekilleri daha farklı oluyor elcin gibi demek istedim. neyse ısveç kızlarına lan aşkımı baya açtım. yani ısveç kızlarını filan görün ce hande güzel filan gelmiyor pek bana aşırı
Gen men bilmiyorumda kızılların zaten kaşı oluyo yani öyle bir sıkıntıları yokki türk kızı dururken gavurun kızını napıcan be boşver isveç. kızını elçini sev
elcine laf yok elcini ısveçli erkekler de beğendi kendi kızlarına benzettiler. handeyle normal kız dediler. hani diyolarya avrupada eserleri bayiliyolar yalan o tenle ilgili salakca muhabbetleri var. ama elcin 30 yaşında olmasına rağmen hatta 31 handeden güzel.
klasik türk kızı tipini seviyorsundur ona birsey diyeycem de en zindan elcin Sangu tiyatro kökenli, bir duruşu var kadının. hande ondan da beter lan serenayin sumukleri bile daha doğal yani serenay bile bundan iyi ağlıyor medcezirde görmüyordum yedirdi laflarını yani
😂😂 bak ona katılıyorum elçin buna nazaran daha iyi oyuncu bu çok kasıyo çok yapmacıkda kız klasik türk jızı değil yalnız birde serenayında oyunculuğunu beğenmiyorum ben yaa acemi gözükmemek için abartı oyunculık yapıyo göze batıyo
bence de tipik türk kızı kara kas goz koyu buğday te koyu saç tombak yapı fakat bu özelliklere sahip her kız bu kız kadar güzel değil. tipik türk kızın çok güzel hali. farklı bir havası yok ama çok güzel olduğu gerçeğini degistirmezki zaten güzel olmasına taş gibi ama sönecek. gerçekten yeteneksiz. 5 yıla duymamız bile. ama tipik türk kızı tipinde olması az guze, olması demek değil çok güzel.
sen bizim çerkez köyündeki kızları görünce huri filan sanırsın. en güzelleri gördüm ben. çirkin diyemem de ortalama normal şeker hos bir türk kızı. ötesi yok diyince ya kedi ciğer ya da kıskanç diye karalayan erfenkere kıl oluyorum benim kuzenim victoria secret mankeni filan o zaman bu kız dehşet guzelse
hah herkes senin gibi olsa zaten laf etmrycem. inatla fikrinin üstüne iki uc ergen yorum yapıyor göreceli kavram abi saygı duy. ergen fani çok herhalde
yok artık. yapmaya kalkmasalar bari. hayır zaten çok yeteneksiz bir kız bu da su götürmez gerçek tatliligi sevimliliği varsa bari fankari böyle yapıp gitmesin kızı. su ksde 300 bin üye varsa hepsi soğudu kızdan yahu
ben cerkezim. en güzelleri gördüm ben. çirkin diyemem de ortalama normal şeker hos bir türk kızı. ötesi yok diyince ya kedi ciğer ya da kıskanç diye karalayan erfenkere kıl oluyorum benim kuzenim victoria secret mankeni filan o zaman bu kız dehşet guzelse
ben cerkezim. en güzelleri gördüm ben. çirkin diyemem de ortalama normal şeker hos bir türk kızı. ötesi yok diyince ya kedi ciğer ya da kıskanç diye karalayan erfenkere kıl oluyorum benim kuzenim victoria secret mankeni filan o zaman bu kız dehşet guzelse
En İyi Cevaplar