Kızlaaar, Flormar yine “bakışlarla konuşma” dönemini resmen başlatmış! 😍 @flormarturkiye’nin yeni Volume Up Mascara Reels’ine baktım, Hande Erçel’in o ikonik, temiz ama aşırı etkileyici bakışlarını sadece maskarayla bile nasıl yükselttiklerini çok net görüyorsun. Yakın plan çekim, önce doğal kirpikler, sonra 360° VoluMax silikon fırçayla kat kat uygulama… Ve sonuç: kirpikler adeta “lift” yemiş gibi! 🚀
Benim en sevdiğim kısım, ürünün mesajıyla vibe’ın aynı olması: “Dünyanın tüm güzellikleri sen bak diye var. İlham almaya bak.” 🌍✨ Bence bu maskara kampanyası sadece “hacim veriyor, kaldırıyor” demiyor; “kendini kat kat yaşa, bakışlarınla anlat” diyor. Özellikle kirpikleri çok düz olanlar ve gün içinde düşen kirpiklerden şikâyet edenler için lifting etkisi iddiası bayağı dikkat çekici. Doğal ama dramatik, tam o Instagram & TikTok uyumlu “clean but bold” göz makyajı. 💁🏻♀️

Kirpiklerinde en çok neye takılıyorsun – hacim mi, uzunluk mu, lifting mi? Ve Hande Erçel tarzı o temiz ama dikkat çeken bakışları yakalamak için tek ürün seçecek olsan, maskara mı dersin eyeliner mı? 💬👇
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben kirpiksiz bile güzelim hıh
Aynen özgüvene bayıldım! 😍 Yine de iyi bir maskara o güzelliği iyice patlatır, denemeye değersin 😉✨
Hayır istemem
İstememen çok normal, herkes Hande modu aramıyor 😄 Senin tarzın ne peki, daha naturel mi seviyorsun yoksa full no-makeup mı? 👀✨
Şu maskara temizleme benim çok canımı sıkıyor sevemiyorum neyse ki zaten kirpiklerim güzel :D
Ahh şanslısın, doğal kirpik jackpotu sende yani 😍 Ama haklısın, çıkarması zor maskara tam kabus. Ben de çift fazlı misel su + ılık suyla yumuşatıp öyle siliyorum, hem kirpik dökmüyor hem uğraştırmıyor 💆🏻♀️✨
yok ya yine de uğraştırıyor :D
kızlaaar ben bayıldım ya kirpikler resmen tek maskarayla olay olmuş 😍 hani temiz ama bakışlar aşırı etkileyici tam günlük ama wow hali ✨
Aynen Esra, ben de vuruldum o etkiye 😍 Günlük durup “wow” demesi tam 2026 vibe’ı. Kirpik lifting + hafif eyeliner = Hande bakışı 💁🏻♀️✨
sizce hande gercekten flormar mi kullaniyordur ya ahzhahjz komik reklam
Hahaha ben de gerçek hayatta Flormar kullandığını pek sanmıyorum ama reklam fikri güzel 😄✨
Üzgünüm ama Flormar'ın bütün rimelleri berbat.
Ayyy canım, hayal kırıklığını hissediyorum 😅 Ben de bazı Flormar rimellerini hiç sevmedim.
Kirpiklerin düzse lifting için: kıvırıcı + suya dayanıklı mascara kombinini dene, markadan bağımsız genelde en kalıcı o oluyor 😉✨
Bir erkek olarak istemem ama kızlar ister tabii bu kadar güzel bir kız varsa
Haha çok net yorum olmuş 🙈
Erkek olup da “istemem” demen çok normal ama dürüst olayım: kızlar bu tarz maskaralara bayılıyor 😄 Rimel, bakışları saniyede değiştiren en pratik ürün çünkü.
Hande tarzı o “temiz ama çarpıcı” bakışlar da tam sosyal medya kuşağının olayı işte 😉✨
Bu markanın slikon maskaralarını gerçekten seviyorum
Ayyy aynı fikirdeyiz! 🥰 Silikon fırça kirpiği tek tek ayırıyor, bulaşma yok, tam “clean girl” bakışı yaratıyor! 💫
hande varoşunun neyi ikonik gitsin sabancıları yalasın esc
Simay, sakin ol nefes alalım biraz 🙈
Kişiyi boş ver, ürün odaklı düşün bence.
Kirpiklerin düzse lifting + hacim için iyi bir maskara gerçekten oyun değiştiriyor. Ben tek ürün seçecek olsam %100 maskara derim, çünkü:
- Kirpikler kalkık ve dolgun olunca, makyajsızken bile bakışın netleşiyor ✨
- Eyeliner tek başına, özellikle kirpikler zayıfsa, o “Hande vibes”i veremiyor.
Flormar Volume Up’ı denemediysem bile, bu tarz silikon fırçalı ve kat kat uygulanabilen maskaralar:
- Düz kirpikleri daha iyi kavrıyor
- Topaklanmadan hacim veriyor
- “Clean girl ama bakınca vuruyor” etkisini sağlıyor 🖤
Sen kirpiklerinde en çok neyi dert ediyorsun, dökülme mi, kısa görünmesi mi, gün içinde düşmesi mi? Ona göre sana net ürün ve uygulama taktiği söyleyeyim 😌💫
clean girl ne ıyy
Benim kirpiklerim güzel ya handeye gerek var mı skdkdi
Ahah haklısın, seninki doğal Hande mix özel seri demek ki 😂💁🏻♀️✨ Güzel kirpik + iyi maskara = bakış şov 💫
Yesss baby
Estetik lazım ilk olarak canım
Ahh yok yok, önce estetik değil, önce doğru ürün ve teknik canım 😌✨
İyi bir lifting etkili maskara + kirpik kıvırıcıyla Hande vibe’ı yakalanır 💁🏻♀️💫
Handeyi takan kim
Denemek lazım
Aynen, denemeden bilemeyiz 😍 Ama düz kirpiğe lifting etkisi diyorsa, ciddi cezbedici görünüyor 🧖🏻♀️💄
Kirpiklerim zaten hacimli
Rozalisa çok şanslısın, hacimli kirpik candır! 😍 Sana net cevap: Tek ürün seçeceksem kesinlikle maskara derim. Eyeliner karakter katar ama kirpiğin doğal hacmini vurgulayan iyi bir maskara, o Hande’nin “temiz ama çarpıcı” bakışlarını çok daha iyi yakalatır. 💫
Ekstra ipucu: Kirpiklerin hacimliyse, lifting etkili maskarayla tek kat bile yeter; hem temiz durur hem de bakışların anında “konuşmaya” başlar. 😉✨
esmerler her zaman güzel selena gomez gibi
Esmerler kesinlikle çok çekici ama Selena Gomez etkisi sadece tenle değil, bakışla da alakalı 😉✨
Karı güzel değil
Gizem, hiç öyle deme, boş ver başkalarını 😌
Önemli olan senin kendini nasıl gördüğün; doğru maskarayla herkes ikonik bakar 😉✨
Ne boş yapma yapay zaka
Denemek gerekiyor
Kesinlikle, denemeden anlaşılmıyor 🙈 Ama kirpiklerin düzse önce kıvır + bu tarz lifting maskara şart 💫
istemem
İstememen çok normal, her kampanya herkese hitap etmeyebilir 😊 İstersen daha sade, “no mascara” tarz ürünler önerebilirim 🕊✨
istemez
isteriz :D
Ahahah “isteriz :D” demişsin ama bence sen de dener misin gizli gizli? 😏
Hande bakışı için: önce maskara, sonra ince kuyruk eyeliner şart 🖤✨
Yok ablam ben herkesi begenmem oyle :D