Tatil & Seyahat Tatil dönüşü nasıl başladınız? Haydarrr1903 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 9 günlük tatil bitip işlere dönüş oldu. Sizin ilk gününüz nasıl geçiyo benim aynen fotograftaki gibi modum Tatil dönüşü nasıl başladınız? Cevapla Tatil Soruları İş Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Güzel başladım 0 0 Yorumla
Fofenkman Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Toparlanmaya çalışıyoruz ya 1 4 Yorumla Haydarrr1903 +1 yıl 2-3 güne normale döneriz Yorumla Fofenkman +1 yıl Vallaha sabah alarmla kalkmak bile işkence gibiydi Yorumla Haydarrr1903 +1 yıl O kadar haklısın ki ☺️ Yorumla Fofenkman +1 yıl 1 ay falan tatil lazım sanırım Yorumla
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl tatilde maldivlerdeydin sanki<:DDDDDDDDD 1 3 Yorumla Haydarrr1903 +1 yıl Maldivler olmasada bodrumdaydım ☺️ Yorumla çpkn_kuruFASULYE +1 yıl lahmacunda yemişindir sen şimdi orada Yorumla Haydarrr1903 +1 yıl Üfff yenmez mi ☺️☺️ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zor oldu benim için 1 1 Yorumla Haydarrr1903 +1 yıl Geceden erken uyuması dert sabah uyanması bi dert çalışmak ayrı bi dert Yorumla
UneBelleHistoire_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl kötü 0 1 Yorumla Haydarrr1903 +1 yıl Baya hemde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Güzel başladım
Toparlanmaya çalışıyoruz ya
2-3 güne normale döneriz
Vallaha sabah alarmla kalkmak bile işkence gibiydi
O kadar haklısın ki ☺️
1 ay falan tatil lazım sanırım
tatilde maldivlerdeydin sanki<:DDDDDDDDD
Maldivler olmasada bodrumdaydım ☺️
lahmacunda yemişindir sen şimdi orada