Bayramda tatile gideceğiz ve zebra desen bikini aldım, bence çok güzel <3 ama teyzem dedi ki koca mı arıyorsun... öyle bir imaj mı veriyor ya?

Bayramda tatile gideceğiz ve zebra desen bikini aldım, bence çok güzel <3 ama teyzem dedi ki koca mı arıyorsun... öyle bir imaj mı veriyor ya?
teyzen kibar bir jargon kullanmış.
kenar mahalle kezzosuyum hard , zengin silkeleyici aranmakatayım mesajı vermektedir , kusura kalmada.
ayrıca desen zebra değil , zebra olsa duramazsın , kaplan desenli.
ayrıca , çok kütü seçilmiş bir bikini alt taraf 70 's havası var ama senın bel ile basenler bir olunca hoş durmamış.
Cevap
118Cevap
Ne mesajı veriyorsa veriyor da çok beğendim bikiniyi. Keşke benim de olsaa
Koca ariyorum bikisininin.. Mealini söyle yapabilirim…
Cok yakismis cekici duruyor dikkat cekeci oldugu icin demistir…
kendiside giyemiyorsa demek 😃🤣🤭
Belki ariyorum de gec 😂
Zebre siyah beyaz olmuyor mu ya? :D benim bildiğim kaplan desenli bu :D
Olmamış sana yakışmamış Renğide güzel değil.
Koca arıyorum mesajı vermene gerek yok Türkiyede herkes Abaza.
Erkekler maalesef basit.
Değeri olmayan Vücut peşindeler.
Teyzeninki geri kalmış yorum, senin bu şekilde soru uyarlaman bilinçli aptallığa yatma. Tamam iyisin
Giyilen herhangi bir kiyafetinin belli bir mesaji oldugunu sanmiyorum. Kendine ne yakistiriyorsan onu giy
Hayır öyle bir imaj vermez. Ama modası geçti bunların herkes giydi. Ama sen beğendiysen giy tabiki. Modayı da takma boş ver.
Bişey aradığın kesin de ne olduğunu bilmiyorum artik
Bikini bikinidir bence. Usturuplu bikini mi var ki bu koca arayan olsun 🤣 Onu geçtim de arkaplan çok dağınık ben olsam hayatta paylaşmam.
Koca arıyorum diyor mudur bilmem belki erkekler için başka bir şeyler diyordur onu da bilemem erkekten erkeğe değişir ama bence dikkat çektiği belli
Külot kısmı seksi duruyor. Arkadan da görmek isterdim. Muhtemelen poponu da güzel gösteriyordur. Ama memelerin çok küçük. 👎🏼
Sahile gidip bikini giyince herhangi bir mesaj vermezsin de, buraya atınca koca değil erkek arıyorum diyorsun oluyor
aramasanda buraya atman biseyler aradığına delalet örneğin ilgi
ne alakası var desenle koca aramanın teyzenin zevzekliği o. siyah bikini giysen dulum yastayımmı demek
yani bu bikini sorulari komik oluyor nerede denize gireceksiniz anlamadim ki yani dikkat cekecekmi saniyorsunuz :)
Koca ariyor demeyelm de herturlu ilişkiye açığım diyor bu resm. Sırf açık foto die böyle söylüyorum ve bikini de çok kötü
yok be güzel
Kötü değil ya
Zebra desenli birinin değilde, senin buraya bu soruyu atman koca arıyorum mesajı vermiş.
Normal bikini konuşmuyor bile boşuna sıkma canını
Yanlış demiş öyle koca böyle bulunmaz böyle tek gecelik bulunur
Ağzına sağlık
Fotoğraf atmak için bahane aramışsın gibi duruyor daha çok :d
Bikiniyle koca aramanın ne alakası var? Teyzen çekememiş seni. Yakışmış.
Koca plajda mı aranıyormuş 😅
Bence güzel boş ver teyzeni.
O bikini zebra değil daha çok kaplan desenli gibi.
Yanıyorum yok mu tankerini doldurup gelecek bir itfaiyeci demiş gibi oluyorsun
Merak ettim bende bu ölçülerde görünmek istiyorum boyun kilon ve göğüs bedenin kaç? Ayrıca bikini güzel onu taşıyacak iyi bir fiziğide sahipsin 👌🌸
Umarım dileğin fiziğe sahip olursun 🧿🧿
Teyzen tokmaklayacak birini mi ariyon diyememis , kibarca kocami ariyon demis
Aslan kükremeli şortum üstümdeyken karşılaşırsak kovalarım seni
Çok güzelmiş yanlış
Büyükleri sallama eski kafalılar iste
teyzen şaka yollu çok seksi olmuşsun erkeklerin aklını başından alırsın demeye getirmiş.
bari evi de toplasaydın gözüm kanadı seni zor buldum resmen
O kadar güzel modeller desenler varken bunu mu aldın cidden 😂
Teyzen bence leopar deseni ile karıştırmış :)
Gayet hoş duruyor bence. Evet genç kızım arıyorum deseydin. Ayrıca fiziğin de gayet güzelmiş.
Zebra dan ziyade tiger a benziyor, ayrica bikiniyle koca aranmaz
Perde açıkken ışık yakmayan da zebra giymesin. Kocan o evin halini görse direkt nikahı basar zaten
Hayır da deseni falan beğenmedim ben ya daha şık olaydı iyiydi
Teyzene " Sen öyle buldun galiba " deseydin. Bence alakası yok.
Bu arada güle güle giy. 👍🏻
Zebra desenli bikini niye öyle bir çağrışım yapsın ki
Kesinlikle koca ariyorsun havası vermemiş. Koca arıyorum havası leopar desenli bikiniyle verilir 👙
Kişiye göre değişir, kimi çekici bulur tanışmak ister kimi sadece beğenir
Kadının yaptığı her hareket için "koca arıyor" derler zaten. Nefes alsak bile "koca mı arıyorsun" derler.
Hee biz evlenecek erkeklerin ilk kriteri zebra desenli bikinidir zaten :D
Bikini degilde burdaki paylaşımın aynen onu diyo 😂😂
Bu neydi şimdi on ikiden vuruş mu 😃😃
Evet 😄
Tebrik ediyorum gerçekten on numara vuruş oldu 😃😃
Koca arıyorum mesajını veren kıyafetler ne ki?
Açık falan mı avı cezbediyor kdkdjdjjdjdjsjsjs
Ki evleneceği kadını...
Neyse :-)
Teyzen kibarca, başka bir şey ifade, etmek istemiş bence😆😆
Teşhircilik psikolojik bir sorundur, temelinde farklı travmalar yatar. Uzman desteği almanız yararınıza olacaktır yoksa zamanla çok genişler ve zevk alamaz hale gelirsiniz.
Teyzen koca aroyorsun diye masumca bir şey söylemiş. Ama maalesef kız osssrrppu oluyor. Haberi yok
Hayır öyle durmuyor ayrıca sen beğendiysen çevreden gelen görüşleri boş ver kulak tıka çünkü genelde çekememezlik oluyor bu tarz şeylerde💅🏻 Bu arada harbi yakışmış 😉
Bitkinin üstünde Koca aranıyor yazıyor görmedin mi :))
asla öyle bişey diyemem ama ne aradığın çok açık
Yok öyle demiyor, "herif arıyorum" diyor 😂
Z3ngin bi koca bulabildinmi tatilde cok merak ettim cidden yaa
İyi. Merhaba konuyla alakası yok karşı cins olarak sence benim yüzüm (tipim) nasıl yorumlar mısın eleştiriye açığım 24 yaşındayım
Kalçaların küçük yoksa teyzenle ikinizi villamda ağırlamak isterdim
Sana yakışıyorsa sende beğendiysen kimsenin söz hakkı yoktur canım gayet güzel olmuş
içimde ölen biri var imajı..
yaşlı işi..
Ay yok be gayetde güzel aşkım giy çok modern bi model bu zaten
Koca bulamazsın belki ama.
Vuran çıkar
Bu yaşlıların aklı fikri karı kocada kişi kendinden bilir işi de teyzene
Bakire kalma sende
Dayı sıçımıyım bacağına
Koca değil tek gecelik ilişki aranır gibi
Hahahajajaj nokta atış:))))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?