Tatil & Seyahat Roma mı Budapeşte mi? nurres123 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gittiğiniz Avrupa ülkelerinde sevip sevmediğiniz şeyleri yazın bakalım. Neler çıkacak? Roma mı Budapeşte mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MrPilot_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Her iki şehrin kültürel olarak zengin oluşu cezbedici. Bu sene Roma'ya gidiyorum ben. Lâkin Budapeşte tercihim olurdu. İkisinin arasında ki en büyük fark, İtalyanların Roma'yı kültürel ve turistik olarak çok iyi pazarlayabilmesi. 1 2 Yorumla nurres123 +1 yıl Budapeşte benim için zaman kaybıydı diyebilirim bir daha sanırım gitmem Yorumla MrPilot_ +1 yıl Olabilir, herkes sevecek diye bir kural yok tabi Yorumla
majestetuncay Takip Et FenomenMentor Yaş: 40 +1 yıl roma daha güzel..ama en güzeli floransa shanghai ve darrüsselam.. 1 0 Yorumla
Birkirikkalphikayesi Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gitmedim daha ya 0 1 Yorumla nurres123 +1 yıl Kesinlikle Roma ve Barcelona’yı öneririm harika yerler Budapeşte’yi hiç beğenmedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Her iki şehrin kültürel olarak zengin oluşu cezbedici. Bu sene Roma'ya gidiyorum ben. Lâkin Budapeşte tercihim olurdu. İkisinin arasında ki en büyük fark, İtalyanların Roma'yı kültürel ve turistik olarak çok iyi pazarlayabilmesi.
Budapeşte benim için zaman kaybıydı diyebilirim bir daha sanırım gitmem
Olabilir, herkes sevecek diye bir kural yok tabi
roma daha güzel..
ama en güzeli floransa shanghai ve darrüsselam..
Gitmedim daha ya
Kesinlikle Roma ve Barcelona’yı öneririm harika yerler Budapeşte’yi hiç beğenmedim