Newyork çok gürültülü ve kalabalık bir yer. Tatil için gidince göreceğin tek yer Özgürlük Anıtı. Bir de filmlerde gösterilen Amerika’nın yalan olduğunu anlarsın o zaman. İtalya ise Roma bambaşka, Venedik bambaşka Pisa bambaşka yerler. İtalya değil de şehir söyle bence. Ben de sana görüp görülmeyecek olduğunu söyleyim.
Ay çok kilit soru. İkisini de öyle merak ediyorum ki ama New York derdim. İtalya için gene belki iki sene para biriktirip giderim. Ama New Yorka 5 yıl para biriktirmem gerekir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
O kadar para verip de tatil yapmadan dönmek çok saçma geliyor bana
Yok size hediye verildiğini düşün 1 hafta dedim 😀
Ben beleşe çok gördüm oraları. Vatan sağolsun 😂 bana çekilişle Kore turu versinler 😂
Newyork çok gürültülü ve kalabalık bir yer. Tatil için gidince göreceğin tek yer Özgürlük Anıtı. Bir de filmlerde gösterilen Amerika’nın yalan olduğunu anlarsın o zaman.
İtalya ise Roma bambaşka, Venedik bambaşka Pisa bambaşka yerler. İtalya değil de şehir söyle bence. Ben de sana görüp görülmeyecek olduğunu söyleyim.
Anladim hayırlısı o zaman :) ama şahsen ben italy istiyorum
İtalya tarih kokar da erkekleri bizlerden beter 😂
Ah o şerefsiz in biri de bende var abi. Merak etme çok iyi bilirim 5 yılımı ahahhahahaha küçüklük askim ama seviyorum hâla
İtalyan erkekleri daha beter 😂
Ay çok kilit soru. İkisini de öyle merak ediyorum ki ama New York derdim. İtalya için gene belki iki sene para biriktirip giderim. Ama New Yorka 5 yıl para biriktirmem gerekir.
İtalya daha cazip geliyor bana hem Türk insanlarına benzerliğiyle ordaki insanları görmek isterdim venedigi falan
Italya tabiki. Como ve sicilya varken new yorku kim s. ker
New York
İtalya bayar beni.
Italya😏
new york
italya