Tatil & Seyahat Salda Gölü Ankara'ya geldi. Çok güzel olmamış mı🙂? Zeyneppcee Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ankara ' lıların yeni mekanı Eymir Beach. Gidilir mi 🙂 ? Salda Gölü Ankara'ya geldi. Çok güzel olmamış mı🙂? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. İsteyen gidebilir ama ben antalya kumsallarını seviyorum 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Oturduğum yerde önüm kapalı olmamalı yüksek ağaç duvar beni sıkar. Önü ağaçlık tel cekilebilirdi o ağaçlarda görünürdu 0 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 693 cevap paylaştı. Hayır, berbat. Daha ne kadar kötü yapabilermiş merak ettim.. Netten videolara bakmanızı tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Tam belli olmuyor bir şey. Bir Ankaralı olarak öyle şeylere ihtiyacımız var, güzelse giderim 1 0 Yorumla
BauChise Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Ankara 'ya bir çok kez deniz göl getirdiler umarım bu da hüsran olmaz 🙂 Ankaralılara hayırlı olsun 0 0 Yorumla
Kara__Dayı Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Oraya birçok kro gider siz seviyorsanız bizi ilgilendirmez tabi 0 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yazık ya deniz olmayan yerlerde yaşamak üzücü :) 0 2 Yorumla Meliscigim000 +1 yıl Üzdü Yorumla Öylesine1üye +1 yıl @Meliscigim000 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İsteyen gidebilir ama ben antalya kumsallarını seviyorum
Oturduğum yerde önüm kapalı olmamalı yüksek ağaç duvar beni sıkar. Önü ağaçlık tel cekilebilirdi o ağaçlarda görünürdu
Hayır, berbat. Daha ne kadar kötü yapabilermiş merak ettim.. Netten videolara bakmanızı tavsiye ederim.
Tam belli olmuyor bir şey. Bir Ankaralı olarak öyle şeylere ihtiyacımız var, güzelse giderim
Ankara 'ya bir çok kez deniz göl getirdiler umarım bu da hüsran olmaz 🙂 Ankaralılara hayırlı olsun
Oraya birçok kro gider siz seviyorsanız bizi ilgilendirmez tabi
deniz hicbirsey değişilmez
Goblinler gelmeden tadını çıkarın
Yazık ya deniz olmayan yerlerde yaşamak üzücü :)
Üzdü
@Meliscigim000 😅
Güzelse gidilir görülür
Ankara'da mı yaşıyorsunuz
Enteresan
Orası neresi?