Gündem İstanbul'da yarım Ay böyle görüntülendi. Çok güzel değil mi? ilayda21 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 78 Yapay Zekaya Sor çok güzelmiş, dolunay manzaralarını daha çok seviyorum ama bu da güzel. İstanbul'da yarım Ay böyle görüntülendi. Çok güzel değil mi? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Evet bence de güzel görünüyor 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok güzelmiş kadraj da çok güzel ama fotoğraf pek iyi değil şu fotoğraf kaliteli bir şekilde çekilseydi daha güzel olurdu 0 2 Yorumla ilayda21 +1 yıl twitterda görüp aldım, bana bu bile kaliteli gelmişti. :D SonMohikan71 +1 yıl Yani kötü değil tabiki de yine iyi görüntüsü
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1b cevap paylaştı. Yarım Ay muhteşem 😍🌙 evet çok güzel 1 1 Yorumla Cod2009 +1 yıl Benim tel en fazla bu kadar zoom yapabiliyor 😅 zayıf görüntü biliyorum 2019 amiral gemisi böyle olmasını düşününce normal o zaman zoom pek gelişmiş Değildi 10X du Maksimum Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Cok guzel gercekten , oturup saatlerce izleyebilirim. 0 0 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Benim yaşadığım yerdede böyle görünüyordu dün. Balkondan baktım, daha yakın ve daha büyüktü. 0 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok romantik görünüyor. Hava güzel olsa sahilde çayını alıp izlemelik. 0 0 Yorumla
muhammets8 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Görmemiştim vesile olduğun için minnettarım. Çok güzelmiş 0 0 Yorumla
biyotikkk Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Güzel değil çirkin de değil açıkçası umurumda değil 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Gündem konusunda 772 cevap paylaştı. Güzel orada olsam videosunu ceker YouTubeye atardim 0 0 Yorumla
0oMısra-ıBerceste0o Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Gerçekten çok güzel bir manzara 1 0 Yorumla
TheLastOfMami Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Güzel biriyle bakamadiktan sonra ne manası var 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 686 cevap paylaştı. Mis gibi durmuş bayıldım 0 0 Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl O ayın altındaki Çamlıca Cami değil mi 0 0 Yorumla
serenn19 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Yarım ay hep var tam çok nadir oluyor bu. 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Gündem konusunda 712 cevap paylaştı. İstanbul u birkez daha sevdim 0 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Gündem konusunda 423 cevap paylaştı. İyi çekilmemiş yalnız 0 0 Yorumla
Daгкdesiгe_ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzel güzel. Ay ve yıldız birlikte en güzeli. 🇹🇷 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. güzel evet 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Gündem konusunda 692 cevap paylaştı. Çok güzel evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Evet bence de güzel görünüyor
Çok güzelmiş kadraj da çok güzel ama fotoğraf pek iyi değil şu fotoğraf kaliteli bir şekilde çekilseydi daha güzel olurdu
twitterda görüp aldım, bana bu bile kaliteli gelmişti. :D
Yani kötü değil tabiki de yine iyi görüntüsü
Yarım Ay muhteşem 😍🌙 evet çok güzel
Benim tel en fazla bu kadar zoom yapabiliyor 😅 zayıf görüntü biliyorum 2019 amiral gemisi böyle olmasını düşününce normal o zaman zoom pek gelişmiş Değildi 10X du Maksimum
Cok guzel gercekten , oturup saatlerce izleyebilirim.
Benim yaşadığım yerdede böyle görünüyordu dün. Balkondan baktım, daha yakın ve daha büyüktü.
Çok romantik görünüyor. Hava güzel olsa sahilde çayını alıp izlemelik.
Görmemiştim vesile olduğun için minnettarım. Çok güzelmiş
Güzel değil çirkin de değil açıkçası umurumda değil
Güzel orada olsam videosunu ceker YouTubeye atardim
Gerçekten çok güzel bir manzara
Güzel biriyle bakamadiktan sonra ne manası var
Mis gibi durmuş bayıldım
Evet, çok güzel boyanmış gibi.
O ayın altındaki Çamlıca Cami değil mi
Ay 🌙 her haliyle eşsiz özel.
Muazzam çıkmış gerçekten, bayıldım 😃
Yarım ay hep var tam çok nadir oluyor bu.
İstanbul u birkez daha sevdim
İyi çekilmemiş yalnız
Hilal bu dimi mükemmel
Güzel güzel. Ay ve yıldız birlikte en güzeli. 🇹🇷
Mükemmel görünüyor 😍
İwittt
Ay çok güzel
Evet çok güzel
Kartpostal gibi
Kurabiyeye benziyor
Güzel çıkmış
Cok guzell