Güncellemeler
1 yıl
Ben burada nüfus kıyaslaması yapmıyorum İstanbul daha büyük nüfusuda daha fazla ama gelişmişliğinde nüfusla çokta alakası yok yapay gelişmişlik her yerde var bence marmara ege akdeniz bölgeleri zaten en iyi bölgeler mesela ankaranın nüfusu kocaeliden fazla ama Ankara kocaeli gibi güzel değil doğal güzelliği önemli deniz olmasıda önemli ayrıca kocaelide köy değil aşağı yukarı benzer bence tabii İstanbul daha büyük ve daha fazla gezilecek görülecek yeri vardįr o ayrı ama sakarya kocaeli gibi
Güncellemeler
1 yıl
Yerlerinde apayrı bir yeri var bence İstanbul'da yaşayan ama geriye kalan zamanlarını çoğunlukla antalya muğla bodrum İzmir bursa gibi yerlerde geçirenlerde var demek istediğim İstanbul büyük güzel ama başka yerlerde ondan çokta aşağı değil İstanbul'da istemediği halde yaşamak mecburiyetinde kalanlarda var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
yaşamak için sorarsan kocaeli ama gezmek için sorarsan İstanbul , (sakaryalıyım kocaelini karış karış bilirim istanbuluda bilirim yorumumu gezmiş görmüş deneyimlemiş olarak yapıyorum)
Sonunda mantıklı bir yorum ayrıca kocaelide gezmek için güzel bence tamam bir İstanbul olmasada kocaelide apayrı
İstanbul'da dünyanın kabul ettiği bir şehir o yüzden tarihi dokusu boğazı denizi bambaşka ama kocaelindede harika yerler var
Aynen öyle
@leylatekin__ iyi akşamlar, bu sitede yeniyimde 2 kere soru sorma hakkı varmış hakkım bitti. İlk seni gördüm bişey soracağımda xperim mi ne yetmiyormuş mesaj atamadım. Tek kelime bişey soracağım rica etsem mesaj atabilir misin
Buradan sorabilirsin özelden kimse ile konuşmuyorum
Veya yapay zekalara sor be soracaksan
İstanbulun trafiğini çekmektense kocaelide yaşamayı tercih ederim
İstanbul ne kadar kalabalık olsa da atmosferi olsun tarihi bakımdan olsun hep önde Kocaeli bir sanayi şehri başka birşeyi yok bence pişmaniyesi güzel ama
İstanbul'la kıyas yapıyorsun birde
Neden yapmayayım yapılamaz mı
Beyinsizzzz
Yapılabilseydi 16 milyon kocaelide yaşardı
@Pasaklıpisi sizin gibiler beyinsiz boş konuşuyorsunuz
Adam kapağı kapatmış açmayım hava alır 😂
@Pasaklıpisi ne alakası var ben onunla tartışmadım ki ne kapağı kapatsın sen kendi beyin hazneni geliştir bir laf diyememişsin başkasının söylediklerinden kendine pay arıyorsun
Ayrıca nüfus kyaslaması da yapmıyorum benim dediğim şeyin nüfuslada alakası yok her neyse herkes zaten bir şeyleri istediği yerden anlıyor
Boşuna yazmayın çünkü okumuyorum daha fazlada muhattap olmak istemiyorum sizin gibi kişilerle👍🏻
Kocaeli daha sakin diye duydum
Kocaeli İstanbul çok kalabalık
İstanbula göre tüm şehirler geri
İkiside geri
😂
🤷🏻♂️
Kocaeli
Yan yanalar zaten