Huzur evi gibi diyorlar ama ben bu aralar merak sardım nasıl sizce
Ankaralılara gelsın
Ankaralılara gelsın
Ankara güzeldir. Hayat ucuzdur, hesabını bilirsen cok kolay ev sahibi olabilirsin istanbulun aksine...
Şimdi ankarada bişey yok diyenler acaba istanbuldan dısarı cıkıp baska kücük iller görmüşler mi hiç acaba?
Avm ler gayet fazlaca var
Alışveriş istersen daha ucuz outlet cok
Sinema, tiyatro seversen türkiyenin en nüyük perdesi ankamallde
Genclik parkı var
Ankapark yapılıyo
Atatürk orman ciftliği var
Göksu mogan eymir gölleri bisiklete binebilirdin buralarda
Ulaşım iatediğin yere taş çatlasa 1 saat
Aşırı insan yogunlugu yok bu cok önemli
Gidip hergün denizin dibinde oturmuyosa birisi geliptw deniz yom demesin 1 aydır İstanbul'da yasıyorum daha 1 kerw fırsatım oldu sahil kenarına gidebildim yemişim denizini. Hayır denizide b*k götürüyo yani
Araç soforlerinin insanlara ve diger araç kullanicilarina hiç saygısı yok şerit takip eden yok. Ankara'da 1 yıldır görev yapıyorum daha hala doğru düzgün gezecek bir yeri yok sevmedim burayı çok itici bir şehir.
Nedir bu Ankara ile alıp veremediğiniz =/
Sanki geriye kalan 80 ilde deniz varmış da tek burada yokmuş gibi davranmanız da ayrı bir sinir bozucu😢😢😢
ne kadar değışdı bilemıyorum fakat oraya gittikden sonra orda yaşamayı düşünmüşdüm ciddi olarak ozamanlar
onunla alakası yok
Cevap
23Cevap
tarih seviyorsan hele ki Türk Tarihini seviyorsan nereye gidersen git Ankara yı özlersin her yeri Cumhuriyet Tarihinden izler taşıyor
Ben bir kac kere gittim. Öyle dillere destan bir güzelligi yok. Gidip görmek bir sey kaybettirmez ama bir sehirde deniz yoksa orasi eksiktir..
Kim onu diyen huzur evi gibi falan diye düverim onları. Mis gibi Ankara :)
Memur nüfusu çok fazla olduğu için şehirede o zihniyet damgasını vurmuş. Huzur evi benzetmesi çok güzel.
Huzur evi nasıl bir benzetme yahu küçük çaplı bir yere bu benzetme yapılabilir ama koskaca Ankara bir sürü genç, çocuk var.
Ankara sevilmez mi ya. Batıkent favori semtim. Her sene gittiğimde hayran kalıyorum.
Çokta guzel değil ya. 9-10 defa gittim günübirlik. Son gidişimde 1 gece 2 gun kaldım. 2. gün çok sıkıldım.
Ankara düzenli şehirdir eglenmek istersen eglenirsin bir İstanbul degil tabi ama bence çok güzel.
Deniz hariç Ankara güzeldir huzurlu ve sakindir memur şehri iti kopuğuda çok fazla yok...
Türkiye'de çok şehir gezdim, Ankaraya çok gittim ama bir türlü sevemedim valla.
Çok sıkıcı geliyor hayatda 3 günden fazla kalinmiyacak biyer bence özelliklede antalya veya istanbuldan sonra gidyorsaniz
Kışın sabahları kristal yağıyo mk insanın gotü küre gibi oluyo soğuktan
Takılmayı bılmeyen ıcın huzur evı gıbıdır tabıkı :D
Valla gitmedim ama deniz yok bide çok soğuk diolar ilerde yaşamak istermiyim evt😁
seni böyle biryerde yalnız bırakmıyan bir olmak isterdim
Her yer pavyonmus diyollaaaa 🙊 @Pipili-peri
ben ankarada yaşarım güzel bence
kesinlikle trafiği düzeni güzel yani
Deniz olmayan şehirleri sevmem.
benim Bencem vardı bir oku istersen
Ankara sevilmez mi yaa güzeldir
Şansı olan uzak dursun derim. :)
Aşırı aptal bir şehir
Ankara Ankara tuhaf ama degisik bir yer
Ankaranın Her Taşına Kurban Olsunlar :D
Güzel kızlar var.