Ot gibi calisiyorum Pasa pasada yerim Kimene Bende tek tatil yapiyordum ne olacak, gezerim yerim icerim eglenirim kime ne, yanimada kimse yaklasamaz, o kisinin kendi istegine bagli bir durum
bence herkes istediği amaçla gidebilir.. İster dinlenmek için ister zengin koca bulmak için. Bunda kötü bir şey yok bence. Beki aradıgını tatilde bulucak ve mutlu olucak bir ömür boyu. Kimse bilemez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ot gibi calisiyorum Pasa pasada yerim Kimene Bende tek tatil yapiyordum ne olacak, gezerim yerim icerim eglenirim kime ne, yanimada kimse yaklasamaz, o kisinin kendi istegine bagli bir durum
Erkekleri bu konuda masum bulmuyorum. İş için, gezmek için, tatil için artık adı ne olursa olsun. Mutlaka o şehirde ki bir kız için gidiyorlar bence.
Ben kız bulmaya gitmiyorum mesela. Çoğunluk kocası ölmüş teyzeler genelde zaten..
Tatilde kim koca bulmuş ki? Tatilde genelde yaz aşkı olur
veya bulmaya gidiyo bunda ayıp bir şey yok ki... Kısmet gökten düşüp gelmez ki.. Heryerde aranılabilir yani
bana canım bi mantık geliyo.. insan tatile dinlenmek ya da akraba ziyareti icin gider...
her tatile giden kocamı buluyor? o zaman evliler hep aldatıyor o mantıkla-...
bence herkes istediği amaçla gidebilir.. İster dinlenmek için ister zengin koca bulmak için. Bunda kötü bir şey yok bence. Beki aradıgını tatilde bulucak ve mutlu olucak bir ömür boyu. Kimse bilemez
ben evlenmek istemiyorum... sakasina yazdım...
ama canım cok
... offf...
niye istemiyon evlenince kıyametmi kopuyo. Ayrıca cinsel ihtiyaçların ne olacak manuel takıl takıl nereye kadar bide o var
saçmalık
aynenennnnnnnnn...
Saçma bir düşünce cahiller bitmedi bir türlü
aynenen...
biktiiimmmmmmm...
olur mu her giden nıye koca bulsun
Belki hoca da bulmaya gidebllir. 😀
Ben genelde kız düşürmeye gidiyorum
vurdurmaya gidenler bile var
Türkiye’de tatile gitmek bile suç
insanlar öyle algılıyor olabilir ama saçmalar
bencede 100%sacmalik
İnsanlar konuşmayı, algı yaratmayı sever, yaş arttıkça ve bekarsan yaptığın her şeyi eş bulma çabası olarak görüyorlar😂
dogru... canım cok
Öylemiymiş🙄😅
bazi okumuş canım... lar medeni... güya öyle düsünüyo...
o zaman demesinler tatil..., desinler koca bulma kam pi?
canım alaka cok... sana demiyorum
canim değil =salaklar...
Yani okuyup okumamakdan ziyade her yerde es adayi bulunabilir o amacla gitmek sacma tabi
ben kafa dinlemeye gitmek isterdim. ama...
evlenmek istemiyorum...
Tercih meselesi
o amacla gidiyorum...
beynim cok yorgun... biktim...
Ne alakası var ya
Evet öylede olabilir bunda ne var?