Tatil & Seyahat "Ben burada yaşarım" dediğiniz bir tatil bölgesi oldu mu? MrSakal Takip Et Bilge Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bozcaada benim aklıma gelen ilk yer. Adada yaşama hissinin farklı olduğunu düşünüyorum. "Ben burada yaşarım" dediğiniz bir tatil bölgesi oldu mu? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Antalya olabilir 0 1 Yorumla MrSakal +1 yıl Çok seveni var. Birkaç arkadaşımdan da duymuştum. Yorumla
Beyyza66 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Safranboluda yasamak isterim tarihi evleri cok severim 0 0 Yorumla
Skywalker_80 Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl severim Bozcaada'yı :) Kasım ayında bile ayrı güzeldir. Kuzey İtalya'da herhangi bir yer olabilir 0 2 Yorumla MrSakal +1 yıl Mesela neresi? Milano mu? Yorumla Skywalker_80 +1 yıl evet orası da güzel, Bologna ve Crema da güzeldi. Yorumla
sonsuzlukalp Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Foça , bozcaada veya gökçeada 0 1 Yorumla MrSakal +1 yıl +1 diyorum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Antalya olabilir
Çok seveni var. Birkaç arkadaşımdan da duymuştum.
Safranboluda yasamak isterim tarihi evleri cok severim
severim Bozcaada'yı :) Kasım ayında bile ayrı güzeldir.
Kuzey İtalya'da herhangi bir yer olabilir
Mesela neresi? Milano mu?
evet orası da güzel, Bologna ve Crema da güzeldi.
gökçeada da benim en sevdiğim yer..
Foça , bozcaada veya gökçeada
+1 diyorum.
tatil bölgelerinde yaşamam
kıbrıs çünkü bir tane bile suriyeli yok
Olmadı
Kuşadası tabii ki
Bodrum
Datça ve kemer