Aile & Toplum Koydemi sehırdemı nerde yaşamak isdersınız? Abdulsamet9898 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Neden ayrıca Koydemi sehırdemı nerde yaşamak isdersınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Şehirde 1 14 Yorumla Abdulsamet9898 1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Köy sevmiyorum ya Yorumla Abdulsamet9898 1 yıl Ne gibi kötü yanı var knk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya gezmek amacıyla güzel olabilir ama şehir hayati bambaşka yani her şey ayağının altında köy de olsan o imkanlara ulaşmak birazcık zor oluyor Yorumla Abdulsamet9898 1 yıl Himm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen köyde mi yaşıyorsun Yorumla Abdulsamet9898 1 yıl Hayır Yorumla Abdulsamet9898 1 yıl Ama düşünüyom Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben köy de yaşıyorum Yorumla Abdulsamet9898 1 yıl Neden şehir dedın beki knk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Söyledim sebebini. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani sevmiyorum köy sıkıcı ya arkadaş ortami falan baya sıkıntı oluyor Yorumla Abdulsamet9898 1 yıl Dm gel sene knk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tkp attm Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Şehirde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Şehirde
Neden
Köy sevmiyorum ya
Ne gibi kötü yanı var knk
Ya gezmek amacıyla güzel olabilir ama şehir hayati bambaşka yani her şey ayağının altında köy de olsan o imkanlara ulaşmak birazcık zor oluyor
Himm
Sen köyde mi yaşıyorsun
Hayır
Ama düşünüyom
Ben köy de yaşıyorum
Neden şehir dedın beki knk
Söyledim sebebini.
Yani sevmiyorum köy sıkıcı ya arkadaş ortami falan baya sıkıntı oluyor
Dm gel sene knk
Tkp attm
Şehirde
Şehir kesinlikle