Tatil & Seyahat Kalabalığı mı seversiniz, tenha sahillerde mi yüzersiniz? şakaysakomikçünkü Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor insansız kıyıları avucunun içi gibi bilen kemal bey ve insan sesleriyle şenlenen tatilleri özleyen aslı hanımın hikayesi... Kalabalığı mı seversiniz, tenha sahillerde mi yüzersiniz? Cevapla Tatil Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 497 cevap paylaştı. Tenha sahiller güzeldir, güzel bi koy bulunursa yüzülür 0 0 Yorumla
mundodelafresa Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Görseli bi an tsunaminin kıyıya vurumu sandım. Sakin yerleri tercih ediyorum 0 0 Yorumla
GECE__KUŞU Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Tatil dediğin sakin yerde olacak ya şu resimdeki yerde bence hiçbiri eğlenmemiştir 0 0 Yorumla
apolloreis Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 43% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 490 cevap paylaştı. İnsanlardan uzak tenha kıyıları çok seviyorum 1 0 Yorumla
Sıcakşarapicelimm Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Moduma bagli bazen kafam insan goturmuyo 0 0 Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Çadırımı alırım tenha ormanlık alana giderim 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 597 cevap paylaştı. burada yüzdecek yer kalmamış yalnız :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tenha sahiller güzeldir, güzel bi koy bulunursa yüzülür
Görseli bi an tsunaminin kıyıya vurumu sandım. Sakin yerleri tercih ediyorum
Tatil dediğin sakin yerde olacak ya şu resimdeki yerde bence hiçbiri eğlenmemiştir
İnsanlardan uzak tenha kıyıları çok seviyorum
Moduma bagli bazen kafam insan goturmuyo
Tenha sahillerde ucarim
Çadırımı alırım tenha ormanlık alana giderim
Kalabalığı hiç sevmem
burada yüzdecek yer kalmamış yalnız :D
Tenha sahil
Tenha
Kalabalıklar sıkıcıdır.