Deniz konusunda kalabalık plajları sevmem. Ne kadar sakinse o kadar iyidir benim için. Hatta ben ve saz arkadaşlarımdan başka kimse yoksa yeme de yanında yat durumu oluşur benim için. Keşke öyle bir plaj olsa ama yok. Belki açık denize çıkıp koylarda yakalanabilir ama sahillerin hepsi kalabalık maalesef.
Sakin yerleri görsel olarak daha çok beğeniyorum ama kendi arkadaş veya ailem ile orda kalabalık olmalıyım. Mesela kimsenin olmadığı bir koyda denize girmek beni ürkütür.
Sakin diyince resime bakıp koca plajda tek bir kişi olarak anladım, kimse koca plaja tek başına girmez, ha 5-10 kişi olursa iyi olur tabi, öbür türlü boğulunca kimse boğulduğunu anlamaz, çok kalabalık da kötü, resim alakasız.
Açıkçası şu anda koronavirüs nedeniyle sakin plajların olması öncelikli tercihimiz den yana olur Ama genel olarak ben plajı gitmeyi sevmiyorum deniz'le güneşli bir aram yoktur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiç plaja gitmedim :( 22 yaşındayım bir 5 yaşında gitmiştim plaja ama 22 yaşına kadar daha gitmedim :( hiç fırsatım olmadı ailemde böyle şeylere izin vermeyen insanlar keşke gidebilseydim :(