Tatil & Seyahat Son Zamanlarda Schengen Vizesi Alan Var Mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Zorluk çıktı mı, sonuç aldıysanız sonuç neydi ve kaç günde karar verildi? Güncellemeler+1 yıl Güncel Son Zamanlarda Schengen Vizesi Alan Var Mı? Cevapla Vize Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Pnrakgl Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Vize başvuruları genellikle başvuru işlemleri tamamlandıktan sonra 5 gün içinde sonuçlanmaktadır. T. C. vatandaşlarının dışında diğer ülke vatandaşlarının işlemleri ise en geç 15 gün içinde tamamlanmaktadır. 1 0 Yorumla
Milanns Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Geçen birine davetye çıkardım Almanya’da 3 günde verdiler Türkiye’deki işlem 3-4 hafta sürüyor pasaport yoksa biraz daha uzun sürer 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben Türkiye için sormak istedim… Teşekkür ederim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Vize başvuruları genellikle başvuru işlemleri tamamlandıktan sonra 5 gün içinde sonuçlanmaktadır. T. C. vatandaşlarının dışında diğer ülke vatandaşlarının işlemleri ise en geç 15 gün içinde tamamlanmaktadır.
Geçen birine davetye çıkardım Almanya’da 3 günde verdiler Türkiye’deki işlem 3-4 hafta sürüyor pasaport yoksa biraz daha uzun sürer
Ben Türkiye için sormak istedim… Teşekkür ederim.