Tatil & Seyahat Şahsi aracınla tatil yolculuğuna çıkacak olsan kiminle nereye gitmek isterdin? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tamamen hayal dünyanıza bırakıyorum ünlü de olabilir arkadaşında 😂😂 Güncellemeler+1 yıl Güncelle Şahsi aracınla tatil yolculuğuna çıkacak olsan kiminle nereye gitmek isterdin? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl sevgilim ya da esimle birlikte heryeri dolasabilirim yeterki kafalarimiz uyussun ve elimizde imkan olsun 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Önce bi sevgili bul 😂 Yorumla Pnrakgl +1 yıl olmadığını nerden biliyorsun 🤷🏻♀️ Yorumla Soran +1 yıl Görüşün bas bas bağırıyor Yorumla OneoffFurkan +1 yıl Hayatım arkadaşın ikimizden haberi yok tabi işlerimizi düzene sokalım bu yıl çıkarız Yorumla Pnrakgl +1 yıl @OneoffFurkan tabi canm su isleri duzene koyalim da gideriz 🤦🏻♀️ Yorumla OneoffFurkan +1 yıl Rotayı çok güzel hazırlamışsın @pnrakgl zaten seninle her yere gidilir 💃🕺 Yorumla
gece_gibi_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hiç gerek yok daha fazla kişilere yalnız olmam daha mutlu eder 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl amaç kafayı dinlemekse kimseye gerek yok. yanlız takılırım. zaten 365 gün kafamızı ütülüyorlar,10 gün tek yaşarım yani 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sevgilim ya da esimle birlikte heryeri dolasabilirim yeterki kafalarimiz uyussun ve elimizde imkan olsun
Önce bi sevgili bul 😂
olmadığını nerden biliyorsun 🤷🏻♀️
Görüşün bas bas bağırıyor
Hayatım arkadaşın ikimizden haberi yok tabi işlerimizi düzene sokalım bu yıl çıkarız
@OneoffFurkan tabi canm su isleri duzene koyalim da gideriz 🤦🏻♀️
Rotayı çok güzel hazırlamışsın @pnrakgl zaten seninle her yere gidilir 💃🕺
Hiç gerek yok daha fazla kişilere yalnız olmam daha mutlu eder
amaç kafayı dinlemekse kimseye gerek yok. yanlız takılırım. zaten 365 gün kafamızı ütülüyorlar,10 gün tek yaşarım yani
Ebemle insanlardan uzak memlekete. 😃
Kızlarla elbette seks yapmak için
Ailemle tabiki