Şöyle uzunca bir yolculukta yanında kim olsun ve hangi şarkı sana eşlik etsin isterdin? Ben yanımda eğlenebilecek, müzik zevklerimizin uyuştuğu bir de yemeyi çok seven biri olsun isterdim kesin :D Çünkü neden istemeyim shhsjs Hadi etiketleri görelim :) Benle gelene çukulata :)
Arabayla sonsuz bir yolculuğa çıkacak olsan yanında kimi isterdin?
Hadi gel gezelim, uzaklara gidelim arabamla istersen konuşim babanla uzaklara gidelim 😎😂 Uzunca bir yolculuğa çıkarsam o yolda bir süre sonra yorulurum ben, yorulunca arabayı kullanabilecek biri lazım 😂 Gelmek isteyen çok olur arasından o piti piti karamela sepeti diye kura çekerim 😎😇
Kafa yapımın uyuştuğu, eğlenebileceğim, şen şakrak olan ve cıstak cıstak hareketli şarkılar dinleyip kopacağım biri olsun isterdim 😄 Öyle biri olunca yol da hiç yorucu gelmez, keyifle yolculuk yapmış olurum. Hatta kamp da yaparız çok güzel olur, yeriz içeriz dolaşırız dolaşabildiğimiz kadar.
@beyazatlibirprens @liliaaaa Sizlerle yapılacak olan bir yolculuk fikrimi? Ahh evet evet çok iyi olurdu. Keyifli sohbetiniz ve cana yakınlığınız ile içtiğimiz her kahvenin, dinlediğimiz her şarkının, ettiğimiz her sohbetin anlam ve önemi güzel olabilir. 😍🌸❤💙💜🖤
Çikolatalı 🍫 tatlı davetin için teşekkür ederim çok naziksin 😇 ama ben @BenBal ile gidicem ve cidden bunu yapmaya yönelik planlarımız var bir gün o yolculuğa çıkıp birlikte kefiy alacağız, öyle değil mi tatlım 🙂❣️🩸❣️ 🌺 💘❤️💘
- Yolculuğu cehenneme çevirmeyeceğini bilsem "Eminem"i isterdim de yalnızca röportajlarından tanıdığımdan daha güvenli bir seçim yapacağım: Birlikte olduğum adamı isterdim. Deli eğleneceğimiz yola çıkmadan belli. Müzik "Eminem"den olsun: Bir kült "Lose Yourself" eşlik etsin yolculuğumuza.
Bikere uzun yolculuk oldığı için sahip çıkacak (bende kendime sahip çıkarım ama korumak kollamak anlamında) biri olması lazım güvenilir olması anlamında, aynı zamanda müzik zevklerimiz uyuşsun sıkılmayayım, ailem de o kişiyi tanısın, ama sonsuz olmasın 😅sonsuz kelimesi beni ürkütüyo
Kesinlikle tek başıma gitmek isterdim. İnsan sevmiyorum ben. Şuraya gidelim, yok şöyle yapalım, ben şunu istiyorum şeyleri beni yoruyor. O yüzden bu zamana kadar tatile hiç başkalarıyla gitmedim hep tek başıma yolculuk ediyorum. Herkese tavsiye ederim
Babam dışında herkes. Adam Ankara 'dan İstanbul'a kadar hep aynı şarkıyı dinledi. O şarkıyı artık nerede duysam zihnim otomatik olarak babamın arabasında seyahat ediyor.
Araba ben hariç 3 kişi daha alabilir. En yakın arkadaşlarımı almak isterdim. İki kişi olunca eğlence x2 iken, 4 kişi x4 eğlence olabilir. 🥳 Şöyle sonu olmayan bir tatil olsa, ne güzel olurdu.
Yanımda her konu hakkında biraz bilgisi olan, konuşacak tartışacak, müziği seven, benimle olmaktan mutlu olan, çok alıngan olmayan sevişmede ayak uyduracak tatlı hanımcık bir hanım alırdım. O kişi kim bilmiyorum.
Bir sevgilim olursa ve onunla evlenirsem, klasik kambur kasa Kartal'ı alırsam, 15 yılda 4,5 milyon km gezerdim. Evde yerli yabancı müziklerden toplam 20 bin adet (110 GB) var, 6 USB bellek değiştirerek yolları gezerim.
Her anlamda uyum yakalayacağım biriyle. Henüz öyle bir kadınla karşılaşmadım ama eğer öyle biri varsa ve ben onu bulursam muhtemelen hiç bırakmam. O yolculuğa çıkar, bir daha da dönmeyiz.
Arkadaş grubum yeterdi bana. Hepsi kafa dengi, tarzlarımız uyuyor ve fazlasıyla iyi anlaşıyoruz. Böyle de bir hayalimiz var. İnşallah bir gün gerçekleştiririz
Var öyle biri adi lazim degil kamp yapacagiz basbasa genelde böyle seyler yapiyoruz doga yerler falan ikimizde bu durumda hosumuza gidiyor ve iyi geliyor