Tatil & Seyahat Tatile çıksanız yanınıza kimleri alırdınız? ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yaz günlerine son 1 ay kaldı. Tatile çıksanız yanınıza kimleri alırdınız? Veya tek mi giderdiniz?•Ben sevgilimi ve arkadaşlarımı alırdım sanırım🙃 Tatile çıksanız yanınıza kimleri alırdınız? Cevapla Tatil Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Yalnız giderdim 0 0 Yorumla
Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Kafa dinlemek için tatile çıkıyorsam sadece bavulumu alırım. Eger gezip tozup egleneyim derdindeysem cok iyi anlastigim arkadaşlarımı alırım 😊 0 0 Yorumla
XIARESIX Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Sevgilimi alırdım yazısını görene kadar seni yazmaya çalışıyordum 0 4 Yorumla ashleyww +1 yıl Mesajlarım kapalı yazamazdın zaten dayi Yorumla XIARESIX +1 yıl Buraya yazmaya çalışıyordum teyze Yorumla ashleyww +1 yıl Tm dayi Yorumla XIARESIX +1 yıl Tamam Teyze Yorumla
Berraqs Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Eğlenmeyi bilen ve kafa dengi birkaç arkadaş ile giderdim 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Ebemi alırdım. Bu yıl bana küstü bir türlü barışmıyor. 😃 0 0 Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tek giderim. İnsanların aptal fikir ve gürültülerine ihtiyacım yok. 0 0 Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Temmuz ayinin ilk 2 haftasi 10 gunluk cesme bozcaada tekim istanbuldan aracimla cikicam 0 0 Yorumla
JustCoordinator Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Kafa dengi birkaç arkadaş veya sevgilimi alırdım. 0 0 Yorumla
Yusuf0138 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 41% +1 yıl Sevgili mi, hayat arkadaşımi, eşim olacak kadını, 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bir rehber alırımTarihî yerleri gezeri@ 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 316 cevap paylaştı. ailemi ve bir kaç arkadaşımı 0 0 Yorumla
143Zaferrr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tek kişi gitmek istiyorum 0 1 Yorumla Hadiyani +1 yıl Benide Allah ne olur dermişiz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yalnız giderdim
Kafa dinlemek için tatile çıkıyorsam sadece bavulumu alırım. Eger gezip tozup egleneyim derdindeysem cok iyi anlastigim arkadaşlarımı alırım 😊
Sevgilimi alırdım yazısını görene kadar seni yazmaya çalışıyordum
Mesajlarım kapalı yazamazdın zaten dayi
Buraya yazmaya çalışıyordum teyze
Tm dayi
Tamam Teyze
Eğlenmeyi bilen ve kafa dengi birkaç arkadaş ile giderdim
Ebemi alırdım. Bu yıl bana küstü bir türlü barışmıyor. 😃
Tek giderim. İnsanların aptal fikir ve gürültülerine ihtiyacım yok.
Temmuz ayinin ilk 2 haftasi 10 gunluk cesme bozcaada tekim istanbuldan aracimla cikicam
Kafa dengi birkaç arkadaş veya sevgilimi alırdım.
Sevgili mi, hayat arkadaşımi, eşim olacak kadını,
Tek başına ohhh misss
Bir rehber alırım
Tarihî yerleri gezeri@
ailemi ve bir kaç arkadaşımı
Ben ve çantamı alırım.
Yanında eğlenebildiğim herkes olabilir
Sevgili ile balayına iyi olur
Tek kişi gitmek istiyorum
Benide Allah ne olur dermişiz
Arkadaşlarımı
Tek gitmek isterdim.