Selamlar.. Araba yolculuğuna çıkacak olsan şu dakika yanına kimi almak isterdin? Keyifli günler.. 🤘
#heartoffire

Selamlar.. Araba yolculuğuna çıkacak olsan şu dakika yanına kimi almak isterdin? Keyifli günler.. 🤘
#heartoffire
Yolculuğa çıkacak olsam yanıma kafa dengi bir arkadaşımı alırdım kesin. Ya da ailemden birini en fazla. Çünkü yalnız yolculuk yapmayı hiç sevmem. Yanımda biri olsun onunla konuşup şakalaşmak isterim. Yolculukta en sevdiğim şeydir yanımda biri olsun o yol boyunca sohbet edelim.
Yolculuğa çıkacak olsam yanıma kafa dengi bir arkadaşımı alırdım kesin. Ya da ailemden birini en fazla. Çünkü yalnız yolculuk yapmayı hiç sevmem. Yanımda biri olsun onunla konuşup şakalaşmak isterim. Yolculukta en sevdiğim şeydir yanımda biri olsun o yol boyunca sohbet edelim.
En sevdiğimi..
Cevap
19Cevap
Selam gadası 🙃
Yol boyunca benden direksiyon istemeyen biri olsun isterdim.
Bu ara bitek kendimi alasım var tek ama öyle olmuyor
Gerçekten hiç hoşlanmıyorum araba yolculuklarından ama biriyle olacaksam bu kişi elbette bellidir🦔
Sevdiğim adamı. Onunla her şey her an güzelleşiyor.
Bu arada görsel hangi film ya da diziye ait?
OnThe Road filminden bir kare.. :)
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim.. 😊
Mümkünse kimseyi almazdım.
Çünkü insanlar güzel olacağını düşündüğünüz her şeyi berbat ederler.
Muhtemelen tek başıma yolculuğa çıkardım.
Köpeğimi ve kulaklığımı. İnsan olarak kimseye tolerans gösteremem şu an. O yüzden yanımda bu ikilinin olması yeterli ☯
Kafa dengi bir hatun.
Hatun bulamazsam ailem.
Ailem gelmek istemezse kafa dengi arkadaşlarım ile çıkarım yola.
Kardeşimi ve kuzenimi, 3 kafadar düşsek artık yollara.. zamanı geldi
Benimle gelmek isteyeni alabilirim arabaya sığmak sartiyla😂😂
Golden köpeğim olsaydı onu alırdım
İnsan filan almam insan sevmiyorum ben
Düşüneyim mmmm hiç kimse
Nereye gidiyorum onu bilmem lazım
Babam olmasin da kim olursa olsun
Partnerimi o olmadan olmaz
Levotiron , fonksera..
Kendimi 😂 canım kendim😂🤪
Mümkünse kafamı bırakıp devam etmek isterim
Çocukluk arkadaşımı 🙂