Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sanmıyorum... turiste gelmeyecek... savaş var... indirecekler fiyatlar öyle kalmayacak... Sezon başı daha... her sene yüksekten başlıyorlar sonra yalvarmaya başlıyorlar... rezarvasyon yaptırmayın.. gideceğiniz günden bir gün önce otel ayarlayın.. anlık rezarvasyonlar indirimli olacak göreceksiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYa 10 bin euro çok uçuk ama ben şu an trde yaşıyor olsaydım çalışarak biriktiremeyeceğim parayı okurken yurtdışında kazanıyorum ve gelsem tatil yapabilirim yazın ama burada ben kendi ülkemin vatandaşının bir şekilde ülkesini gezememesini dert edinirken insanlar bir şekilde gidemediği yerleri umursamıyor ve bu bana garip geliyor.
00 Yorumla
+1 yılTitanic deluxe bodrum otelin tek gecelik fiyatı 17 bin euro 28 gün önce ordaydım otele bi adet lojman iki tanede villa çatısı aplikasyon dan anahtar teslim tamamladım patrona sordum oda fiyatları nekadar dedim güldü tek gecelik 17 bin euro dedi iş bitiminde Antalya'ya döndüm güzel Antalya'm
00 Yorumla
+1 yılBu duruma kimlerin getirdiği ortada. Herkes kafasına göre fiyat çekiyor. Denetleyen var mı? Açıkçası turizm sektöründe ülke insanını takan yok. Yabancılardan gelecek paraya bakıyorlar. Söylenecek çok şey var ama herneyse...
01 Yorumla- +1 yıl
Rte getirdi kesin
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
79Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOteller dolu diyolar haliyle otelciler fiyat yükseltiyor
00 Yorumla - Tatil & Seyahat konusunda 23,3b cevap paylaştı.
u +1 yılYalnız olduğum için tatil yapmıyorum zaten
00 Yorumla
+1 yılVatandaş da zaten geceliği 10 bin euro olan otellerden çıkmıyordu övkgkgj sürekli tatil yapan hatta yılın 3-4 ayını gezerek geçiren ben, vatandaş ile ensesi kalınların mekanlarının farklı olduğunu biliyorum. Geçen seneye göre elbetteki daha pahalı fiyatlar ancak vatandaşın tatili hiçbir zaman bahsettiğin mekanlarda geçmedi.
91 Yorumla
+1 yılKodumun akp secmenlerine soyledin mi ne isin var bodrumda tatilde der. Gelde anlat o cahil geriizekaliya. Avrupada vopcu olarak calisan adam gelip senin bodrumunda tatil yapiyorsa bunu hak ediyorsa. Bu ulkenin halki kendi ulkesknjn sehrinde tatil yapma hakki yok mu. Bu akp secmenleri icin koyun diyorum gercekten koyunlar. Guzel hayat yasamayi kendilerine fazla goruyorlar. Eti sutu yumurtayi peyniri luks deyip hayatlarindan cikariyolar. Keske temel ihtiyaclarini hayatlarindan cikarmak yerine. Sosyal yasamlarini sosyal haklarini hayatlarindan cikarmak yerine. Rte yi hayatlarinda def etmeyi deneselerdi Şu an ulke gulluk gulustanlik. Hadi hayirli olsun 500 luk banknotlarinir. Madeni 5 tl lerjniz. Yerle bir olmus ekonominiz.
11 Yorumla- +1 yıl
Bak yorumlarda gordugun gibi millet isyan edip nedir bu ekonomi dicegine. Hala karsi savunmaya gecen koyunlar var.
+1 yılÖyle zaten. Gelmeyin boşuna bizim şehre. Sonuçta, buraya tatile gelmek isteyenler, 10 liralık malı 100 liraya millete satmıyor mu? hanginiz eleştirebilir otel sahibini bu nedenden dolayı? zaten hedef kitle siz değilsiniz ki. Hedef kitle dışarıdan gelecek turistler. Herkes bütçesine göre iş yapsın. Asgari ücretli ailelerinize İphone 13 aldırmaya benzemez bu. :D oh, gelmeyin de az rahatlasın canım şehrim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPara yoksa tatil yapma diyen hükumet yanlıları damlar birazdan. Aynı kişiler Avrupa, Amerika, Batı dünyası battı da diyor. Dünya ekonomik krizde de diyor. Peki Türk Halkı tatil yapmasın diyenler yabancılar 10.000 €' ya tatile yaparken aynı zamanda onlara nasıl battı diye biliyor? 10.000 € (150.000 TL)' ye hangi asgari ücretli, hangi işçi tatil yapabiliyor bunu bir açıklasınlar?
30 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 642 cevap paylaştı. Vatandaş 10 BİM Euroluk otele gitmeyversin. Apart kiralasın, daha ucuz otellerde kalsın. Parası yoksa da hükümete oy vermesin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla biz her yaz mersine gidiyoruz susanoğluna geçen sene bi otelde 1 1 daire kiraladık gecesi 400-450 TL civarıydı. Biz hayal bile edemeyiz o 10 bin euroluk bodrum tatillerini ama zenginler gider yine onlara dokunmaz. Asıl mesele ucuz yerlere giden insanlar bu sene ucuz yer bulup gidebilecek mi.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbir ülke türkiye kadar vatandaşını ezmiyor. Yurt dışından gelen insanlar turistlik yerleri bizden daha iyi geziyorlar tatil yapiyorlar. biz yurt içinde olduğumuz halde birçok yere belkide çoğumuz gidemedik
Böyle haksız bir düzen olmamalı birşeyler değişmeli.10 Yorumla
+1 yılyani tutup özel belgeli uber lüks otellerin fiyatları neden böyle sanki her otel 10 bin Euro gibi söylenir anlamıyorum.
tatil haram değil bütçe meselesi10 Yorumla
+1 yılKöy iyidir bu yıl çoğu insan memleket yolcusu doğada tatil, piknik, göl kenarı, halk plajı, sulama kanalları filan kullanıyor kullanacak.
23 Yorumla- +1 yıl
Valla hocam ömrümüz geçti bahçelerde yarı Adanalıyık girmeden olmaz.
Tatil & Seyahat konusunda 694 cevap paylaştı. Bodrum'da tatil yapmak şart değil ya. Uyguna tatil yapabileceğiniz yüzlerce yer var.
Bodrum'da normal fiyat. Şaşırmadım. Her sene gördüğümüz fiyatlar.00 Yorumla
+1 yılNerden bakarsan 150 bin lira, millet geçinmenin derdinde zaten kim düşünür ki bodrumda tatil yapmayı? Yapsa yapsa ünlüler yapar. Meydan zaten onlara kalmıyor mu?
00 YorumlaBodrum'a gitmesinler, şart değil ya, instagramda bakıyorsun kızlar hep Alanya, Çeşme, Bodrum gibi yerlerde, sanki dedeleri her sene bodrum'a tatile gidiyordu 😀😂
06 Yorumla- +1 yıl
Bu ülkenin vatandaşı bir kere bile oralara gidememişken ülkenin en güzel yerlerimde yazlık sahiplerinin avrupalı ya da arap olması, tatile gidenlerin de onlar olması sana göre sorun değil mi yani?
- +1 yıl
Bu görüşe katılmıyorum. Her şey sadece bir yerlere fotoğraf atmaktan ibaret de değil. Benim kendi yaşadığı şehir ve askerlik yaptığı yerler dışımda hiçbir yer görmemiş olan amcaların, köyü ve yaşadığı şehir dışında bir yer görmemiş olan çocukların olduğu bir memlekette keyfi sefayı yabancının çekmesi zoruma gider. Her şey bu kadar sığ değil. Herkes elbette ayağını yorganına göre uzatmalı ama mesele ayağı yorgana göre uzatmak değil.
- +1 yıl
Bizim elimizde olmalı ama. Dedeleri bodrumda tatil yapıyordu sanki diyip gülmüşsün ama ülkesinden kaçıp hiçbir baltaya sap olamamış adam mersin'de sahilde nargile içip ülkenin kızlarına sarkıntılık ediyor. Belki yaşadığın şehre göre senin deden, babaannen deniz bile görmedi. Bir ömür durmadan çalışan bu insanların daha iyi bir hayata sahip olamamasını sadece kadere bağlayamayız. Onların yaşayamadıklarını normalleştirip sen de yaşamayıver dememeliyiz.
+1 yılNe abartiniz y’a geceligi 10.000€y’a otel mi olur ben gurbetci olarak normal bulmuyorumda yerliler siz inandinizmi?
12 Yorumla- +1 yıl
Bodrum'da tatil yapmadın sanırım şimdiye kadar
- +1 yıl
Yoo gumnete yaptim simdi girdim tatil sitelerine 7gece icin 300-400€ y’a gayet guzel otel ler var
+1 yılçadırınızı alın ekıpmanınızı alın cıkın dogaya bence... o para oralara verılmez.. ben hesapladım cok daha uygun fıyata gelıyor
13 Yorumla- +1 yıl
@Adnan2751 valla 10 bını gectım luks demısler ya 1500 euro bıle turk parasına vurunca 23-24 k gıbı br para edıyor.. gecelıgı
bakarmısın meblaglara.. cadır kampını ben 5 ay once arastırmaya basladım. cıdden tavsıye ederım.. aılecek zor olabılırde bız bekarken onumuzde bır engel yok
+1 yılVoque var bodrum da 2 sene önce 13.000 falan dı 6 gecesi şimdi 66.000 bu ne ya😀🙃şaka gibi sitede takılırım havuz vs daha iyi 😂😂😂😂
10 YorumlaVatandaş derken hangi sınıf için haram fakire yağmurlu havalarda su yokken bu ülkede. Zengine çölde vaha çok yani 😉
10 Yorumla
+1 yılBenim Denize Sıfır Villam olduğu içiin Hiç haberim yok fiyatlardan.
Ama Verdiğiniz Rakam Standart oda Fiyatı değildir.
Suit dir.00 YorumlaOtelde b*kunu çıkarmış 10 bin € nedir. alt tarafı başımızı yastığa koyup yatacaz iki havuza girecez yani. Bizi altın suyuna mı batırıp çıkaracaklar.
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılHangi otelmiş o?
Kral dairesi falan mı? Biraz abartı geldi bu soru. Ne sunuyormuş bu tek gecelik otel odası?01 Yorumla- +1 yıl
3. Mee
+1 yılBiz gidecez yazligimiza 😂hotel işini sevmiyorum bosuna para harciyorlar bence. Tatil sessiz olur.
Bir suru insan bir arada olmaz00 YorumlaBodrum’da tek gecelik otele verecek parayı bırak Bodrum’a gidecek param bile olmadığı için beni pek etkilemedi 🥰
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılTuristler artık otelde kalmıyor ev aldılar çoğusu peynir ekmek gibi ev satılıyor kiralar o yüzden yükseldi.
00 Yorumla
+1 yılBodrum türkiyenin en pahalı tatil merkezi. Ekonomik tatil bölgelerine göz atın. Sırf dostlar sizi tatilde görmesi için tatil yapılmaz.
00 Yorumla
+1 yılabartı bir rakam ama normal bir vatandaş o bahsettiğin mekanlara önceki senelerde de gidemiyordu zaten
00 Yorumla
+1 yılFakir derler ama Çin devleti bile vatandaşına yurt dışı tatil imkanı sağlıyor. Gelişmemiş ülkelerde kendi vatandaşı tatil yapamıyor.
00 Yorumla
+1 yılulen 10.000Euo yu hangi dingil verir oraya yapmayın etmeyin ben 10.000Euroya taylandda 6 ay tatil yaparım yol parası dahil
00 YorumlaVatandaşa tatil yok ki zaten emin ol o fiyatı versen yine almazlar seni s. eder yabancı alırlar. Aç p*ç kuruları
00 YorumlaNapacan para 💰 yoksa 😅 kırıcan dizini oturcan aşağı 👇
10 Yorumla
+1 yılOh olmuş çokta umrumdaydı. Yanacaksa komple yansın dünya bu eşitsizlikte
10 Yorumla
+1 yılÜlkedeki hiçbir işletmenin hizmeti vatandaş için değil şu an. Para kimdeyse, ona.
00 YorumlaBu ekonomide tatil planı yapmak da zenginlik işi oldu zaten.
00 YorumlaZenginlerin Dünyası oldu
Zenginlerin Türkiyesi oldu00 Yorumla
+1 yılZaten bu zamana kadar hiç tatil yerlerine gitmemiştim benim için değişen bir şey yok.
00 YorumlaVatandaş tl ile para kazanacak 10k euro vericek otele kafan alıyor mu senin djdjdjf Tabiki haram
00 Yorumla10 bin euro dediginiz rakam avrupada 5 aylik maaş. Oda iyi bir işin varsa
00 YorumlaHahahahahahha sen hala vatandas oldugunumu saniyosun kiyamam ben sana bee
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInandirici degil kim bodrumda otele 10k versin insanlar dubai gider daha iyi eminim ne vatandas ne turist bu parayi tek gece icin vermez en lüksü olsa bile
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsaçmalamayın ya ben bodrumluyum bodrumda yaşıyorum geceliği 500 tl ye denize sıfır oteller var suanda hadi sezonda olsun 1000 tl 2000 tl yani, gidip en lüks otellere bakarsanız İstanbul'da Ankara'da da var o fiyatlara. illa bodrumu kötülicekler her sene ya
02 Yorumla- +1 yıl
o 500 e yeme ıcme bar yol tur falan dahıl degıl napayım oyle tatılı... daha ucak bıletı vesaıre masrafı var... sızın oyle belırtgınız gıbı tek kalem gecelık 500 degıl ıste hele buzamanda hıc degıl... kıyı esnafınız ozellıkle bitez 'dekiler o bolgeyı hıc tanımayan kısı oldugunu anladıklarında kafalarına gore fıyat yazıyorlar masalarda menu yok.. dıkkatımı cektı. Ben erken uyanıp sıparıslerden bazılarını ıptal etmesem benı ayak ustu soyucaklardı... denızın verdıgı malıyetsız bır urun o fıyatlara cıkmamalı.. .. bunun ıscılıgı yok masrafı yok neyse... bodrumun dogasına ve koylarına hayranım ama esnafından dolayı bırdaha ugramak ıstemıyorum
Cevap sahibi+1 yılo zaman baska yere gidin herkes her yerden memnun kalıcak diye bisey yok ama ben bu 10bin euro dedikleri icin yazdım
Sen 10 bin euroyu bana ver, Olymposta 3 ay tatil yaptırayım sana 😉
00 Yorumla
+1 yılBizim ülkede parası olmayan her konuda insanlara eziyet,
00 Yorumla
+1 yılOteline göre değişir.
Herkes bütçesine uygun yerlerde tatil yapmalı.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurisler bile yapamacak maalesef her yurtdisindan gelen paranin icinde yuzmuyor bu cok yanlis anlasiliyor. Sadece millonerler tatil yapabilecek bu sene galiba
00 Yorumla
+1 yılBiz fakirler leğene su koyup balkonda güneşleniriz çok bile bize 😂
00 Yorumla
+1 yılDediğin oteller lüx otel fiyatları daha düşükleri var
00 Yorumla
+1 yılKardeş saçmalama be yeni rev. Yaptımm 5 yıldız uhd tatil 5 gecesi 20 bin
00 Yorumla
+1 yılO ismin ne kadar da berbat. Şeyma subaşına mı özeniyorsun.
00 Yorumla
+1 yılbırak bodrumu ben Foça'ya bile bu sene günübirlik gidicem kalmaya para yetmiyor
00 YorumlaBodruma gitmeyiverin
Öve öve öküz ettiniz kuyruğunu 8 ettiniz00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 361 cevap paylaştı. o kdar lüks otele gidecek için para değil benimde zaten oralarda gözüm yok
00 YorumlaO fiyat zaten turistlere param da olsa bi suya girmek için o kadar para vermem
00 Yorumla1000 lira olacak hali yok ya, Bodrum üst sınıf insanlara hitap ediyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTatile gidenler de zaten orasını burasını açıp günaha giriyordu. Onlar için iyi olmuş en azından 😂 Acınacak haldesiniz.
11 Yorumla- +1 yıl
Yazık kafana allahın çomarı
boş ver degmez bizim halkimiz esanfimiz oldugu sürede bize hersey haram
00 YorumlaUlan tatil bölgesinde yaşıyorum yazın o zamlardan yine nasipleniyoruz 🤦
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllahtan yazlık var. Otellerde tonla para harcamıyoruz eşimle
12 Yorumla- +1 yıl
Herkesin yazlığı yok sizin gibi ama
Cevap sahibi+1 yılYok bizim de değil zaten. Eşimin babasının.
Kendi vatandaşına bu ülke haram oldu dışardan gelene cennet oldu! Yazıklar olsun
10 YorumlaOtelde kalacagima kredi ile yazlık alsam daha karliyim galiba. 10 bin Euro nedir arkadaş 🤕
00 YorumlaBu sene de Bodruma değilde muğlaya gidiverirsin. Porsiyonları küçültme misali kendi ülkenin domatesini yiyemediğin gibi tatil yerine de gidemezsin. Yelpazeni daralt 😎😂 ( ! )
00 Yorumla- Devamını Gör (73)
Devamını Gör(118)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Bodrum'da tek gecelik otel fiyatı 10 bin Euro! Vatandaşa bu sene tatil haram mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım