Otellere bakalım birkaç günlüğüne dedik, der demez başımızdan aşağı kaynar sular döküldü. Benim 43 bin liram olsa sana mı veririm? Çok canım sıkkın beybiler bildiğiniz gibi değil.
2 kişi 5 gün için max bütçem 10 bin o da yol dahil. Sizin ne kadar? 🙁
Bodrum'da 5 günlük tatil için 43 bin ₺ isteyen oteller var! Sizin bu sene tatil bütçeniz ne kadar?
Her Şey Dahil bir tatil düşünmüyorsan senin bütçene göre de tatil Yapabileceğin yerler var mutlaka ama biz de çocuk var Çocuk olduğu için de her şeye dahil tatil bizim için şart
Valla 3 aydır ikramiye dahik tatil için biriktiriyorum rn az 20 gün tatil yapmam lazım ben rezervasyonu genelde 1 sene önceden ayarlıyorum daha uygunu geliyor
Sen bir anlam ifade etmiyorsun kendi ülkende ikinci sınıf vatandaşsın sen, turistler rahatça ödüyor mu? evet. Zenginler rahatça ödüyor mu? Evet. Gerisi boş
Bodrum gösterişten başka bir şey değil. Ben daha çok antalyayı tercih ediyorum bu sene yılbasında 7gün icin ultra lüx bir otele 10bin tl erken rezervasyon yaptım. Bence gayet iyi oldu kurban bayramından sonra en iyi zamanlamada gideceğim.
Daha evvel, 6 sene once 4000 tl’ye kaldigim otel 42.000’di en son. Epeydir bakmadim, artmistir heralde. Neyse zaten otel tatilini biraktim. Gezerek daha zevkli. Denizi olan kışla gibi ne işim var otelde…
Paradan yana sorun yok sakarya sapancada günlük 3500₺ yerler buldum 1-2 hafta takılırım diye düşündüm ama kız arkadaşım gelemedikten sonra gitmenin bi anlamı yok muğla antalya çoğuna gittiğim için tekrar gidesim yok
yalıkavak'ta 2019 da tatile gittiğim otelde 5 gün 10000 tl olmuş. bu yüzden bir bütçem vs yok. dandik pansiyon butik oteller bile dünya para bu maliyetler yüzünden değil, adam silkelemek