Tatil & Seyahat Hangi tatil beldesinde ömür boyu yaşamak isterdiniz? Cassie_Robichaud Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 76 Yapay Zekaya Sor Ömür boyu yaşamak istediğiniz favori tatil yeriniz neresi?Biraz da mizah Hangi tatil beldesinde ömür boyu yaşamak isterdiniz? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Florida 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et FenomenMaster Yaş: 47 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 659 cevap paylaştı. Hiçbirinde. Her sene aynı yere gidip aynı şeyleri yapıp adına tatil demek bana göre değil. Her sene farklı yerler görmem lazım benim 😂 2 0 Yorumla
Sükût_uHayâl Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Sessiz sakin bir yerler olsun isterdim.. Mizaha konu olanlar benim icin fazla hareketli 🤭😅 3 5 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Kemer iyiydi 😄 Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Sert göründü gözüme 😅 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Erkek kemeriyse demek 😄 Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Asdfg😅🤭 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl 😄😘 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bu mizah beni biraz geri götürdü :DÇeşme güzeldir 2 3 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Buz devrine mi?😄 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Hayır büyük patlamaya :D Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Haha yeryüzünden sildim sizi 😄 Yorumla
ShyRomantic Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 85% +1 yıl Köyceğiz bana hep cazip gelmiştir insanı doğası denizle ormanın iç içe olması bebi cezbeden noktalardan.Sevgilerle... 2 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 375 cevap paylaştı. En son muğla'ya gittim bayıldım evet Antalya'da çok güzel ama oranın atmosferi beni daha çok etkiledi 2 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 616 cevap paylaştı. Tatil beldeleri iyi güzel de ben bir süre sonra sıkılıyorum. Denizi sevsem de bir süre sonra boğucu geliyor o deniz havası. O yüzden pek istemezdim. 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Saint Tropez olabilir. Aslinda tatil beldesi olanlar pek hosuma gitmiyor.. bu yüzden TR'de oldugum zaman yayladaki evden cikmam. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İzmir dikilide bir yer vardı adı aklıma gelmiyor şu an. Deniz o kadar temizdi ki dibi görünüyordu kasaba da çok güzeldi orada yaşamak isterdim 1 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Yaz bikini hatunların olduğu heryer olabilir ömür artar 1 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Ayvalıkta yaşıyorum ya ben gayet memnunum buralardan biyere gitmeyi düşünmüyorum 😅 1 0 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl ayvalık muğla fethiye gibi beldelerde yaşamak isterim 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl Ayvalık olabilirçok sevdim gittim gördümorada yaşayabilirim aslında böyle bir planım da var 1 0 Yorumla
BadmanCan Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Muğla-marmaris ve civarını ekledim😊 eşi benzeri var mı bilmem, 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Balıkesir, ören... hayatimda gördüğüm en sakin plaj 1 1 Yorumla By_Barsss +1 yıl İskele tarafıda öyledir, eğlence mekanlarıda çok güzel ancak kışın pek bişey yok oralar da :) Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Karaburun (İzmir) olabilir. Turizmcilerin tecavüz etmediği başka yerler de olabilir. 1 0 Yorumla
penséespositives Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Türkiye'nin en iyi yeri alın sizin olsun ben yerşmden çok memnunum. 1 0 Yorumla
EdiLayn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben antalyayı genel seviyorum. Favori şehrim. Kemer olabilir. 1 0 Yorumla
Dkgkaflşaflsk Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Fakieim ben hiç gitmedim ama güzel olsun ortamın olsun yeter 1 0 Yorumla
BlackDeacker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Yazlığımiz Erikli de oldugu icin mecbur orasi😄 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 362 cevap paylaştı. Ege'nin her yeri olabilir... 1 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Şu an evimin olduğu yerde. Ölene kadar... 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 551 cevap paylaştı. Küçük sahil kasabaları olabilir.. 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 790 cevap paylaştı. Bodrum efsanedir. 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 322 cevap paylaştı. Assos bence 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kuşadası 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 690 cevap paylaştı. Bodrum 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Datça 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 10,2b cevap paylaştı. Alanya 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Fethiye olsun 😅 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Florida
Hiçbirinde. Her sene aynı yere gidip aynı şeyleri yapıp adına tatil demek bana göre değil. Her sene farklı yerler görmem lazım benim 😂
Sessiz sakin bir yerler olsun isterdim.. Mizaha konu olanlar benim icin fazla hareketli 🤭😅
Kemer iyiydi 😄
Sert göründü gözüme 😅
Erkek kemeriyse demek 😄
Asdfg😅🤭
😄😘
Bu mizah beni biraz geri götürdü :D
Çeşme güzeldir
Buz devrine mi?😄
Hayır büyük patlamaya :D
Haha yeryüzünden sildim sizi 😄
Köyceğiz bana hep cazip gelmiştir insanı doğası denizle ormanın iç içe olması bebi cezbeden noktalardan.
Sevgilerle...
En son muğla'ya gittim bayıldım evet Antalya'da çok güzel ama oranın atmosferi beni daha çok etkiledi
Tatil beldeleri iyi güzel de ben bir süre sonra sıkılıyorum. Denizi sevsem de bir süre sonra boğucu geliyor o deniz havası. O yüzden pek istemezdim.
Saint Tropez olabilir. Aslinda tatil beldesi olanlar pek hosuma gitmiyor.. bu yüzden TR'de oldugum zaman yayladaki evden cikmam.
İzmir dikilide bir yer vardı adı aklıma gelmiyor şu an. Deniz o kadar temizdi ki dibi görünüyordu kasaba da çok güzeldi orada yaşamak isterdim
Yaz bikini hatunların olduğu heryer olabilir ömür artar
Ayvalıkta yaşıyorum ya ben gayet memnunum buralardan biyere gitmeyi düşünmüyorum 😅
ayvalık muğla fethiye gibi beldelerde yaşamak isterim
Ayvalık olabilir
çok sevdim gittim gördüm
orada yaşayabilirim aslında böyle bir planım da var
Muğla-marmaris ve civarını ekledim😊 eşi benzeri var mı bilmem,
Balıkesir, ören... hayatimda gördüğüm en sakin plaj
İskele tarafıda öyledir, eğlence mekanlarıda çok güzel ancak kışın pek bişey yok oralar da :)
Karaburun (İzmir) olabilir. Turizmcilerin tecavüz etmediği başka yerler de olabilir.
Türkiye'nin en iyi yeri alın sizin olsun ben yerşmden çok memnunum.
Ben antalyayı genel seviyorum. Favori şehrim. Kemer olabilir.
Fakieim ben hiç gitmedim ama güzel olsun ortamın olsun yeter
Ege de bir yerde olabilir 🌸
Marmaris de yaşamak isterdim
Yazlığımiz Erikli de oldugu icin mecbur orasi😄
Antalya her semt olur
Kaş ve Assos. Ayrım yapamadım.
Antalya/Kaş
Ege'nin her yeri olabilir...
Şu an evimin olduğu yerde. Ölene kadar...
Küçük sahil kasabaları olabilir..
Bodrum efsanedir.
Ege de
Kanada
Muğla
Assos bence
Kuşadası
Ayder yaylası/rize
Bodrum ve İzmir bölgelerinde.
Maldivlerde yaşamak isterdim
Didim ve cesme
Bodrum