Ya da emekli olunca herhangi bir tatil beldesinde yaşamak ister misin? Herkesin emekli olunca şurada ömrümün kalanını tamamlayacagim diye hayalleri olur, bazıları sahil kasabası isterken kimisi huzurlu sessiz bir dağ evi... Siz emekli olunca (sınırsız tatil sürenizi) nerede nasıl değerlendireceksiniz?
Emekli olunca hangi tatil beldesinde yaşamak istersin?
Sessiz sakin ve huzur bulabileceğim bir yer olmalı. Mümkünse çok insan olmayan, rahatla nefes alabileceğim bir yer. Ama konum olarak aklıma gelen bir yer yok. Fenomenlik için de tebrik ederim. 🌸
Kasaba değil de mersin in bir ilçesi var anamur diye mersinin ilçesi olmasına rağmen mersine baya uzak akdenizin burnu her tarafı deniz ve çok güzel küçük bir yer tropikal meyveler yetişiyor ben tatil amaçlı gittiğimde görme fırsatım oldu ejder meyvesi mango muz çilek avakado felan ağaçlarından toplayıp yemiştik
Muğla'ya bir bungalov ev yaptırırım veya bir köyden eski bir ev satın alırım. Yazlık tarzı kullanırım. Muğla ve Karadeniz'de herhangi bir şehirde bir de Çanakkale'de bir ev almak istiyorum. Memlekette var zaten.
Sessiz sakin kalabalık olmayan hatta ufak bi köyde bile yaşayabilirim bahçesi olan bir evde yaşayıp gideriz yaşlanınca hayat arkadaşımla böyle yaşamak isterdim şehir olarak fark etmez
Emekli maaşı bu kadar dusukken hem de tatil beldesinde kaç emekli yaşayabilir ki ☺ kaldı ki çoğu emekli gecinemediginden tekrar calismak zorunda kaliyor ☺
Şimdiden 40 küsür yaşlarımı düşünsem bile sürekli nere olacağı konusunda fikrim değişir tanıyorum kendimi ama şöyle herkesten uzakta bi dağ evi yaptırsam fena olmaz.
Nasip kısmet diyorum uzun vade hesap yapmam bir saniyeye garantisi olmayan bir hayat için olacakmış gibi hesap yapmakta ne bileyim şu an için ıyim sağlıklıyım çalışıp kazanıyorum ama emeklilik çok hayalmiş gibi geliyor bana ☹
Ama hayali bile güzel gerçekten şöyle emekli olsam artık hiç iş yapmasam dilediğim gibi uyusam gezsem ne güzel olurdu cocuklarim olsa onların büyüdüğünü görsem onlarla beraber büyüsem ☺😊
La yok hadi ordan olup gitmek istiyorum öteki dunyaya gına geldi a bu insanlardan ona zam buna zam o onla fingirdemiş o tiktok cekmiş biri cikar onu savunur ay yeter be alla alla
Seslerden uzakta sessiz sedasız bi dağ evi❤deniz de olabilir insanı rahatlatan bişey🌊beni rahatlatıyor en azından :) ama hayaller ve hayatlar işte n'apalım😄buna da şükür