Tatil & Seyahat Tatile çıksanız Türkiye sınırlarında nerelere gidersiniz? Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Soru kısa ve öz. Tatile çıksanız nerelere gidersiniz? Ben daha çok gezebileceğim bir tatil düşünüyorum. Karadeniz turu aklımda. Tatile çıksanız Türkiye sınırlarında nerelere gidersiniz? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ÖyLeLi Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 37 +1 yıl Karadeniz turu kaldi bir tek Türkiye sınırlarında. Halledicem ama aklımda🥰 0 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sırasıyla GAP, Doğu Ekspresi ve Karadeniz üçlüsünü tamamlamak çok istiyorum inşallah nasip olur. 🤲 1 0 Yorumla
KWilson Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Muğla Antalya tarafı favorimdir hele bodrum aşk Bodrum'da yasaniyor guzelim müziği beynimden çıkmıyor. 😂😂 0 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Türkiye olmaz sevmiyorum 0 1 Yorumla Candanbirkızz +1 yıl Dedi ermeni kökenli kızçe... Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Şöyle köy havası olacak bir olması güzel olur. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Karadeniz turu kaldi bir tek Türkiye sınırlarında. Halledicem ama aklımda🥰
Sırasıyla GAP, Doğu Ekspresi ve Karadeniz üçlüsünü tamamlamak çok istiyorum inşallah nasip olur. 🤲
Muğla Antalya tarafı favorimdir hele bodrum aşk Bodrum'da yasaniyor guzelim müziği beynimden çıkmıyor. 😂😂
Türkiye olmaz sevmiyorum
Dedi ermeni kökenli kızçe...
Karadeniz kıyılarını gezmek isterdim.
Şöyle köy havası olacak bir olması güzel olur.
Bu yaz Antalya düşünüyorum
fetiye olabilir :)
Karadeniz ya da Ege olabilir
Karadeniz
Egeye giderdim
KAradeniz tabiki..
Her yere