Tatil & Seyahat Türkiyeden en uzak nereye gittiniz? fatossssisssttt Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben, Çin. uçakla 11 saat denmişti ama 9 saat sürmüştü. Güncellemeler1 yıl evet Türkiyeden en uzak nereye gittiniz? Cevapla Uçak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Seinjerlin Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 1 yıl Japonya'ya gittim. 12 saat sürdü. Ondan sonra da Kanada, o da 11 saat sürdü. 1 0 Yorumla
Nai_robi Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Ucak korkum var 😬 onun icin en uzun mesafe almanya türkiye almanya ispanya hattı onuda ancak hap alarak atlatiyorum 😅Cok isterim uzak diyarlari görmeyi … 0 1 Yorumla fatossssisssttt 1 yıl geçmiş olsun. Zor Bi durum olmalı Yorumla
Firatm_1997 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 94% 1 yıl Hiç gitmedim, gitmek istediğim yerler var ama mesela Brezilya, mekke 0 6 Yorumla fatossssisssttt 1 yıl Brezilya güzel olurdu. Ben de İsterim. Yorumla Firatm_1997 1 yıl Çok kaldın mı çinde Yorumla fatossssisssttt 1 yıl bir ay kadar Yorumla Firatm_1997 1 yıl Tatil için mi gittin Yorumla fatossssisssttt 1 yıl yok, işle ilgili. Hem de gezi oldu işte Yorumla Firatm_1997 1 yıl İş? Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 88% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 551 cevap paylaştı. Benim uçak korkum var o yüzden çok uzağa gidemedim 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 826 cevap paylaştı. Kaptan 3. köprüden gitti sanırım 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 17,5b cevap paylaştı. Türkiye dışına çıkmadım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çin diye seni başka yere indirmişlerdir😄😄😄 0 11 Yorumla fatossssisssttt 1 yıl o nerden çıktı? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Shanghai 11 saat Yorumla fatossssisssttt 1 yıl Pekindeydim ben. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beijing😄😄o zaman olur, naaptın oekinde pistir orada hava Yorumla fatossssisssttt 1 yıl hava kirlilği yüksek de şehir tabi ki pis değil :d dünyanın en gelişmiş şehirlerinden biri. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Shanhai görsen dibin düşer😉😄 Yorumla fatossssisssttt 1 yıl sen gördün mü ne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gördüm) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama viyanayı hiçbirine değişmem Yorumla fatossssisssttt 1 yıl o yüzden dibsizsin demek :dd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ? espriyi anlamadım Yorumla
bosgezenadam12 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yurt dışına gitmedim 0 2 Yorumla fatossssisssttt 1 yıl Olur bir gün bosgezenadam12 1 yıl Amerikaya giderim belki
emreJ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% 1 yıl Sivas 0 2 Yorumla fatossssisssttt 1 yıl Türkiyeden uzak olduğunu bilmiyordum Sivasın Yorumla emreJ 1 yıl Malım ben biraz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Japonya'ya gittim. 12 saat sürdü. Ondan sonra da Kanada, o da 11 saat sürdü.
Ucak korkum var 😬 onun icin en uzun mesafe almanya türkiye almanya ispanya hattı onuda ancak hap alarak atlatiyorum 😅
Cok isterim uzak diyarlari görmeyi …
geçmiş olsun. Zor Bi durum olmalı
Hiç gitmedim, gitmek istediğim yerler var ama mesela Brezilya, mekke
Brezilya güzel olurdu. Ben de İsterim.
Çok kaldın mı çinde
bir ay kadar
Tatil için mi gittin
yok, işle ilgili. Hem de gezi oldu işte
İş?
Benim uçak korkum var o yüzden çok uzağa gidemedim
Kaptan 3. köprüden gitti sanırım
Türkiye dışına çıkmadım
Çin diye seni başka yere indirmişlerdir😄😄😄
o nerden çıktı?
Shanghai 11 saat
Pekindeydim ben.
Beijing😄😄o zaman olur, naaptın oekinde pistir orada hava
hava kirlilği yüksek de şehir tabi ki pis değil :d dünyanın en gelişmiş şehirlerinden biri.
Shanhai görsen dibin düşer😉😄
sen gördün mü ne
Gördüm)
Ama viyanayı hiçbirine değişmem
o yüzden dibsizsin demek :dd
? espriyi anlamadım
Telefondan istediğim yere gidiyorum
Yurt dışına gitmedim
Olur bir gün
Amerikaya giderim belki
Sivas
Türkiyeden uzak olduğunu bilmiyordum Sivasın