Tatil & Seyahat Haftasonu tatilinizi gezerek mi yoksa dinlenerek mi geçiriyorsunuz? Cassie_Robichaud Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Haftanın en civcivli günleri cumartesi ve pazar günlerini gezerek mi yoksa daha çok dinlenerek mi geçiriyorsunuz? #Cassie Haftasonu tatilinizi gezerek mi yoksa dinlenerek mi geçiriyorsunuz? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
perlamare Takip Et FenomenMaster Yaş: 48 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 659 cevap paylaştı. Panda gibiyim, evde yata yuvarlana geçiriyorum. İşin garibi evi çocuklar da çok seviyor. Ben dışarı çıkalım desem onlar itiraz ediyor 😂 1 0 Yorumla
ÖyLeLi Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 37 +1 yıl Çalışarak geçicek bundan sonra🙄tatillerim saatli olucak onlardada yatarım sanırım😭😂 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 616 cevap paylaştı. Önce dinlenip sonra gezerek ve sonra yine dinlenerek ajfjwfjehsj karşıdan karşıya geçme dersi gibi oldu 1 0 Yorumla
CemalEmreSehirli Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Koşarak zıplayarak dışarıda enerjik deli dolu çiçek böcek imsana yaşam enerjisi geliyor hiperaktife bağlıyorum 1 0 Yorumla
-Noki Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ramazan nedeniyle evde dinlenerek geçiriyorum, gezmeye mecalim kalmıyor. 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Bu hafta dinlenerek mecburi oldu. Yoksa doğa gezmesi yapardım. 1 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Birkaç hafta boyunca dinleneceğim. Normalde köye gidip doğaya çıkıyorum. 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl bu hafta sonu ve gelen haftada ekseri evde olacağım izindeyimdinlenmeliyim 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 375 cevap paylaştı. Ramazan olmasa sahile inerdim ama hava sicam evdeyim 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 302 cevap paylaştı. ramazan ayından dolayı dinlenicem. zaten bu gece sabahçıyım :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bulundugum eyalette hafta sonu uber harıka bonuslar verıyor muhtemelen calısarak gecırırım. 1 0 Yorumla
ozgeeearas Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl 2 günüm var altı üstü evde oturup napcam 1 0 Yorumla
Efeyalçınnn Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Evde takılarak geçiriyorum 😅 bol bol yatıyorummm 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dinlenerek 1 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 467 cevap paylaştı. Uyuyarak 1 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2b cevap paylaştı. Yatarak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Panda gibiyim, evde yata yuvarlana geçiriyorum. İşin garibi evi çocuklar da çok seviyor. Ben dışarı çıkalım desem onlar itiraz ediyor 😂
Çalışarak geçicek bundan sonra🙄
tatillerim saatli olucak onlardada yatarım sanırım😭😂
Önce dinlenip sonra gezerek ve sonra yine dinlenerek ajfjwfjehsj karşıdan karşıya geçme dersi gibi oldu
Koşarak zıplayarak dışarıda enerjik deli dolu çiçek böcek imsana yaşam enerjisi geliyor hiperaktife bağlıyorum
Ramazan nedeniyle evde dinlenerek geçiriyorum, gezmeye mecalim kalmıyor.
Bu hafta dinlenerek mecburi oldu. Yoksa doğa gezmesi yapardım.
Birkaç hafta boyunca dinleneceğim. Normalde köye gidip doğaya çıkıyorum.
bu hafta sonu ve gelen haftada ekseri evde olacağım izindeyim
dinlenmeliyim
Ramazan olmasa sahile inerdim ama hava sicam evdeyim
ramazan ayından dolayı dinlenicem. zaten bu gece sabahçıyım :)
Bulundugum eyalette hafta sonu uber harıka bonuslar verıyor muhtemelen calısarak gecırırım.
Cumartesi gezme pazar dinlenme.
2 günüm var altı üstü evde oturup napcam
Bi tatilim olsa gezicem de
Bugün gezdim yarın dinlenicem.
Evde takılarak geçiriyorum 😅 bol bol yatıyorummm
Dinlenerek
Evde
Genelde geziyorum.
Dinlenerek
Evde yatarak...
Dinlenerek.
Dinlenerek