Kızlar daha çok eğleniyor valla. Ne güzel bütün neşe ve güzellikler onlarla olsun. Bunu hep hakediyorlar. Erkekler ise genelde daha çok kaygılı ve temkinli durabiliyor. Kendini eğlenmeye veremeyen çok insam var. Dünyaya bir kez geliyorsun, sevgiyi güzelliği, mutluluğu sonuna kadar yaşamak, paylaşmak ve çoğaltmak önemli.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkekler. Erkek çekiyor şortu bitti. Biraz da kari kiz keser, belki yaz aski yapar keyfine bakar. Kadinlarda aman buram löp löp, sacimi kivircik mi yapsam, gobegim kambur durunca cikiyor, bikini mi giysem mayo mu, şu erkek grubu bana bakiyor cok rahatsiz edici, denize girecegim ama olgun bir amca var beni yiyecekmis gibi bakiyor rahatsiz oldum, regl oldum denize girsem mi girmesem mi, bu tatil regl ile gecer mi yhaa... kadinlarin derdi ne zaman bitiyorki eglenmeye baksinlar. Heleki birde bekar degilde anneyse o kadına zehir zıkkım olur o tatil.
Erkekler daha çok eğlenir, çünkü anı umarsızca yaşarlar. Kızların arasında hep bir kıskançlık ve rekabet durumu olduğu için dışarıdan eğleniyormuş gibi gözükse de içeride hep bir çekememezlik baş gösteriyor.
Kızlı erkekli guruplar eğlenirler. Tek erkek ya bir bar önünde veya bi disko önünde bekler. Restoranda bile ön cepheye cam kenarına kızlı erkekli gelenleri oturturlar. 4 tane sap erkeği oturtmazlar.
Tabiki de kizlar erkekler hep av peşine düşer tatili bı av merkezi olarak görürler nedense ama. Kizlar arkadaslari ile o bar buzim bu var bizim o mekan sizin gezip tozarlar
Erkekler. Kizlarin tatil anlayisi, gunduz guneslenip yatmak, aksam da dans etmek. Erkekler gun boyu baska bir suru sey yapip deniyorlar. Herkes boyle diyemeyiz ama cogunluk boyle.
Cevabı bilmiyorum ama kendim üzerimden cevaplayacak olacaksam yaşım genç ve israf edebileceğim bir param yok o yüzden deneyimlemediğim için yorumsuzum.
Bu tamamen tatilin yerine ve aracına göre değişir. Erkekler daha çok aksiyon arıyor yani gündüz gece farketmez ilişki istiyor, kadınlar gündüz kum güneş gece disko bar kafa dağıtmak istiyor.