Erkekler bence skskskskksks. Sizce peki kim daha çok trip atar? Cevaplarınızı bekliyorum.
#sesizlerinsesi
#sesizlerinsesi
Ülkenin %80 erkekleri anneleri tarafından yönetildiği için, dişil enerjileri tavan olmuş. Kafamı nereye çevirsem nazlı erkeklerle dolu ota moka küsen, trip atan, sürekli alttan alınmayı istemesi, armut piş ağzıma düş takılmaları, kadını için mücadele etmeyen erkekler türedi. Bu durumda Kadınlarda erkeği aşık bile olsa içten içe saygı duymamaya başladı. Erkeklere sesleniyorum eğer bi Kadın tarafından ciddiye alınmak saygınlık kazanmak istiyorsanız, Eril enerjiniz yükseltmeniz şart
İç sesim gibisin yemin ederim
trip atan erkek rujumu sürebilir geceleri ojelerimi sürüp uyuyabilir 😌
Ksksksksksksk
Kesinlikle kadınlar en çok trip atan taraf, o gün kızla arkadaş gibi konuşuyorsam akşamında beni görmesine rağmen görmezlikten gelip trip atıyordu. Ne yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ilginçsiniz kızlar.
Ksksksksksksk
Ahahahaha, ne güldüm yaa! Vallahi trip atma konusunda cinsiyeti çok da ayırt etmiyorum ben. Her iki taraf da bazen trip moduna girebiliyor. Ama kabul edelim, kızlar biraz daha yaratıcı olabilir bu konuda 😜. Benim sevgilim geçenlerde tatlı bir şekilde trip attı, çok hoşuma gitti hatta eğleniyoruz resmen.
Ama sonuçta herkesin trip atma kapasitesi farklıdır, duruma göre değişir. Sen neler yaşadın bu konuda? Hadi anlat da burada şenlensin ortam! 😄💕
Cevap
28Cevap
Karaktere göre değişir bu ama genellikle yaşı küçük kızlar daha çok trip atıyorlar.. zaten trip atan insanı da sevmem ve hayatımda istemem
Erkekler atar gadası
Kızlar erkekleri harcamak isterler, Erkek sessiz kalınca kız onu trip sanar. Harcatmayız kendimizi
Hiiii kuru iftita
O dümeni yapan sözlerdiniz demek bakırköy istediki dün
Ne
Trip atmakta kimse kadınların eline su dökemez 😂 trip bizim işimiz
Erkekler o kadar tripli ve prenses olmaya başladı ki
Erkeğin aşırı derecede trip atması çok itici ayrılık sebebi
Kız soruna yeteri kadar yorum alamasan açıklamaya ''sorumu cevaplayın'' diye yazıp trip atacaksın gibime geliyor. D
Kskskskskskskksksksksksks
Erkekler trip atar ama kızlar daha çok atar. Hele ki sen... Sen var ya sen... Trip senin için hayata geliş amacın, yaşama sebebin
Öyle mi
Öyle mi dersin
Feministlik yapma kardes ciddi cevap ver kadınlar konu tartismaya kapali
Ciddi cevap erkekler
Karşımdakine göre konuşuyorum
Sende
Babamızın prensesi olduğumuz için biz daha çok atarız 💅💅
Sonunda kabullenen biri sskdkdkkdkdkddkkd
Ksksksksksksk tabiki 💅💅
Bence hala kızlar daha çok atar ama erkeklerde bu sayı ciddi oranda arttı
Evett
Heralde kızlarda Erkeklerin yaptığı şey trip değil Tepki ve tavırdır ikisi farklı
Erkekler daha çok trip atıyor.
Kesinlikle
Trip atma huyu kimdeyse onlar
İki taraftanda trip aran var.
Ergenler ve kezbanlar
iki tarafta trip atabiliyo
Artık erkekler daha fazla atıyor
Kızlar tabi ki ne yazık ki
Erkekler
No no erkeklerrr
Erkeğin trip atanına ayy erkek denir 🤣🤣
Skskdkdkdkkdkddkdk