Tatil oluyor🙄 Bende diyorum kii gideyim hem ailemi göreyim hem gezeyım. E maalum ailem zaten deniz kum güneşi bol olan Akdeniz’de benim için bir taşla iki kuş oluyor. Tatilim kışa geldiğinde de Doğu gezisi oluyor bana nedenn çünkü ordada sevdiğim bir sürü akrabam var😂 Seyahat için Türkiyede herkes akrabalarıyla arayı iyi tutsun 🙄 tamam şey şaka😂 Yani bir otel ortamı beni sıkıyor. Aile bağları kuvvetli olan biriyim ben. O sebeple tatilin bile aile ile bağlantısı olması benim için şart🤗
Ota boka her sebep için tatile çıkıyorum Kapadokya Batman'da hasankeyfe Midyata Kktcye Dalamana Aydına Ayder yaylasina Orduya Amasraya Mersine Ankara'ya İzmir'e
Ayın son hafta sonunu muhakkak şehir dışına çıkarak geçiriyorum bazen motorumla bazen kiraladım karavanla bazen de uçakta seyahat ediyorum o anki ruh Halime bağlı Nereye gideceğim yola çıkana kadar emin olun bilmiyorum
her yerden çalışabildiğim için iş hiç değil. aile, akraba ziyareti pof bana göre değil. hadi gel gezelim, tatil yapalım denildiğinde ağzım kulaklarıma varır.