İnsanlar hep seyahate çıkmak isterler. Aslında bilmediği coğrafyalarda sıkıntılar çıkabilir, rezil olabilir ve ciddi manada harcama yapabilir ama insan yine de seyahat etmek ister. Peki siz neden seyahate çıkmak istersiniz? seyahat
Kafamı toparlamak ve sevdiklerimle beraber güzel, kaliteli vakit geçirebilmek için çıkmak isterim. Bazen şehrin gürültüsünden, stresinden uzaklaşmak için..
Seyahat etmek terapi gibidir :) firsatim olsa ömrümün %90i seyahat ederek geçerdi 🙈 Yeni yerler görmeyi istemeyen, bulunduğu yerden uzaklaşmadan ölüp giden insanlar kesinlikle boşuna yaşamış sayılır benim için.
İnsan ruhuna huzur veren bir durumdur yenilik. Bütün hepsi bundan bilinç altımız yeni yerler görmeyi yeniliği herzaman psikolojide iyileştirici gecer bu yüzden deriz ilaç gibi geldi diye🤣
Heyecan arayışı, rutini kırma arayışı, paylaşılacak ve anlatacak yeni anılar arayışı gibi gibi amaçlar var. Sıkıntılar yaşansa dahi sonradan bunları anlatırken genelde gülerek anlatırız.
Ruhen ve zihnen bir bütünlüğe ulaşmak için ancak bunu illa ki şehir degistirmek şeklinde yapmıyorum o an bulunduğum noktadan farklı bir noktaya giderek de gerçekleştiriyorum.