Palandöken
Uludağ
Kartepe
Davraz
Kartalkaya
Ilgaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kayak kaymasını bilmiyorum; ama kızakla kaymayı severim. Eskişehir'e en yakın Uludağ'ı seçerdim. Bir kez Uludağ'a gittik; ama çok pahalıydı. Kaymaktan vazgeçtik. Alternatif olarak Kartalkaya veya Kartepe'ye giderdim. Üçüncü tercihim Ilgaz; ama yolları bilmediğim için, akşama veya sabaha kadar Ilgaz'a varamazsam yolların bitmeyeceğini düşünüyorum. Sabah Eskişehir'den ayrıl, akşama Ilgaz'a ulaş veya tam tersi akşam günbatımında Eskişehir'den yola çık, sabah gün doğarken Ilgaz'a ulaş. (Eskişehir veya Ankara 'dan Ilgaz'a gidenler yorum yapabilir.) Dördüncü tercihim Erciyes. Erciyes'i Nevşehir'den gördüm; ama rotamız oraya düşmedi. İleride nasip olursa gideceğim. Palandöken için Eskişehir'den 20 saat yol yapmam gerek. Davraz'ın nerede olduğunu bilmiyorum.
Daha önce hiç kayak yapmadığım için ilk gideceğim kayak tatilim daha küçük ve mütevazi olurdu.
Mesela önce kendi şehrindeki kayak pistlerinden başlardım ki kayak yapamadıgım halde bir kayak tatiline tonla para saymayım.
Güzelce kaymayı öğrenip ustalaşınca da Bursa Uludağ'dan serüvenlerime başlardım.
#Cassie
Cevap
17Cevap
Davraz'a gitmek isterdim bir farklılık olsun hem memleketim az buz bildiğim yer 🎿
Bencede git çok güzel kayıyorsun 🤭😂🌸
Uludağ hariç gitmedim bunlara, ama gitmeyi istiyorum. Gördüğüm kadarıyla Palandöken en büyüğü, konaklamalar olarak da. Trenle Ankara 'dan erzuruma gecerim önce.
Acik net uludag der gecerim. Cok yer arastirdim. Sadece bir kez kartepeye gitme sansim oldu lakin begenmedim. Uludaga gidemedim ama baktim baya. Hedefimde var gidip gormek
En iyisi karın manzarasında hoşsohbet biriyle çay ya da birkaç kadeh içmek.😁
İstanbul şehir içinde kayak yapmak isterdim zaten 50 cm olmuştu 😁
Ben oturup orada kahvemi içeyim kaymayayım😂
Kayma kayma sakat kalırsın yoksa 😂
Ya deme öyle 😓
Kesinlikle Uludağ olurdu.
İyi kayabileceğim bir yer :D
Yakınlığından dolayı Palandöken
En yakın yer, denizli var
Hepsi çoksel bana fark etmez
Yazmamissin ama Erciyes
Palandöken ya da Uludağ