Kamil Koç diyecektim bende tamda 😂 😂 Şu an ben otogarda çalışıyorum Burdur otogarı önümde bi eski takvim gibi bi şey var arkasında kamil Koç yazıyor 😂. Bence onla git ama seferler iptal olmuş bu gün tipinden dolayı gece seferleri yarın inanılmaz yoğun olacak diyoalr
İspaeta iste İstanbul’dan gelirsen yol iptal ben burdurdayım mesela Antalya’dan otobüs Eskişehir’e kadar gidiyormuş sonrası yarın sabah Isparta’ya geleceksen tipinden dolayı seferler iptal olabilir burdurda otogardaki abi öyle dedi koşturup duruyor yolculara laf anlatıp duruyorsun anlamıyorlar diyor 😂 keyiflerinden iptal etmişler diyormuş en son
İzmir Den Bura olmazya Burdura uğrarsa otogarda gel yanıma tuvalette gişede bekliyorum çilekli sondayım ben de 😂 😂 Akşam 20,00 Sabah 7.30 aradı burayım Isparta’ya geçmeden uğrarsa otobüs Burdura 😂
Gerci uğramaz demi Denizli tarafından direk geöer zaten Burdur Isparta 30 km değmez uğramaya ama belli olmaz çilekli sorandan da kat çantana ısmarla bana 😂
😂 😂 benim için gııızzz 😂 😂 ama doğru simdi Denizli’den gelen yol direk Isparta ya gidecek bu otogar ters yönde kalmıs oluyor ne edek görülmemeyiz bea 1 dakika da olsa görsem iyiydi 😂 burdan biriyle tanışmış olurdum olmadı neyse hayırlı yolculuklar
Şakaydı zaten çilekli soda getir dediğim şey kullanıcı adın öyle diye dedim
Knk eğer simdi otobüste isen 4 de burdurdayım 😂 otobüs şoförü geldi birine ara açsınlar yola kar yığıldık giriş çıkışlara dedi ordan geçen birime dedim kar mi var çöktük dısarı kar yağmış Burdura adam İzmir otobüsü ne zaman gelecek dedi 4 de gelmeliydi dedi snaa saat 04.25 az kalmış İzmir otobüsü Burdura gelmesine firmadan firmaya değişiyor eğer otobüste isen geliyorsundur
TM dün 2 kişi geldi İzmir’den bi işte akşam 4 de birime bekliyordu adam İzmir’de dışarıda kar yapıyorum dşye bakarken kontluk Sabah da otobüs durağında biri bekliyordu onla konuştum Denizli’den gelmis kamilkpça bin o uğrar 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Otobüslerde sorun yok aslinda
insanlarda sorun var
koca koca karilar uzun yolculuklarda saatlerce telefonda konusuyor deli oluyorum ya 😡😡😡😡
Onu geçtim horlayanı ağzı soğan kokanı bir sürü
Kamil koc iyidir ama konturda fena degildi ispartada tercih etmistim guzeldi
Anadolu en iyisi. Ama sadece batı da hizmet veriyor doğu kesimlerde var mı bilmiyorum.
Metro en iyi. Sürprizlerle dolular 😂
Şaka bir yana her yere kendi arabamla giderim gidemediğim yerde gitmem
Net 😎
Kamilkoç güzel
Kontur iyidir, Konya seyahatlerimde tercih ediyorum.
Kontör firmasını daha önce hiç duymadım genellikle Has Bingöl tercih ediyorum
İlk Varan daha sonra Kamilkoç geliyor bende iki firma da çok iyi diğerleri kalitesiz geliyor
Metro
Heyecan dolu 😂😂
Neden dkxkckc
Kamilkoç üstüne tanımam
%59 VIP bindim ama çok memnun değilim yani Kamil Koç olabilir
En iyi kendi aracın
Kamil Koç diyecektim bende tamda 😂 😂 Şu an ben otogarda çalışıyorum Burdur otogarı önümde bi eski takvim gibi bi şey var arkasında kamil Koç yazıyor 😂. Bence onla git ama seferler iptal olmuş bu gün tipinden dolayı gece seferleri yarın inanılmaz yoğun olacak diyoalr
Bende ıspartadan binicem inşallah iptal olmaz
İspaeta iste İstanbul’dan gelirsen yol iptal ben burdurdayım mesela Antalya’dan otobüs Eskişehir’e kadar gidiyormuş sonrası yarın sabah Isparta’ya geleceksen tipinden dolayı seferler iptal olabilir burdurda otogardaki abi öyle dedi koşturup duruyor yolculara laf anlatıp duruyorsun anlamıyorlar diyor 😂 keyiflerinden iptal etmişler diyormuş en son
Ben ısparta İzmir arası aldım iptal mi olur yani 🤦🏻♀️
İzmir Den Bura olmazya
Burdura uğrarsa otogarda gel yanıma tuvalette gişede bekliyorum çilekli sondayım ben de 😂 😂
Akşam 20,00
Sabah 7.30 aradı burayım Isparta’ya geçmeden uğrarsa otobüs Burdura 😂
Ne zaman gidiyorsun akşam mi
Evet
Tamam Burdur’dan geçerken gel 😂 😂 Burdur otogar tuvalet gişeşine 😂
Burdura uğramıyoruz ki biz 🤦🏻♀️
Otobüs uğramıyor mu mola 10 dakika
Gerci uğramaz demi Denizli tarafından direk geöer zaten Burdur Isparta 30 km değmez uğramaya ama belli olmaz çilekli sorandan da kat çantana ısmarla bana 😂
Denizliden önce dinlenme tesisinde duruyor ama burdura uğramıyoruz çilekli soda taşıyacak çantam da manyak mıyım ben çanta bi düşse kırılacak
😂 😂 benim için gııızzz 😂 😂 ama doğru simdi Denizli’den gelen yol direk Isparta ya gidecek bu otogar ters yönde kalmıs oluyor ne edek görülmemeyiz bea 1 dakika da olsa görsem iyiydi 😂 burdan biriyle tanışmış olurdum olmadı neyse hayırlı yolculuklar
Şakaydı zaten çilekli soda getir dediğim şey kullanıcı adın öyle diye dedim
Knka sordum burdaki bilet kesene firmadan firmaya değişiyor bazıları uğruyor dedi ama çoğu uğramaz dedi kamil Koç uğrar bence 😂
Knk eğer simdi otobüste isen 4 de burdurdayım 😂 otobüs şoförü geldi birine ara açsınlar yola kar yığıldık giriş çıkışlara dedi ordan geçen birime dedim kar mi var çöktük dısarı kar yağmış Burdura adam İzmir otobüsü ne zaman gelecek dedi 4 de gelmeliydi dedi snaa saat 04.25 az kalmış İzmir otobüsü Burdura gelmesine firmadan firmaya değişiyor eğer otobüste isen geliyorsundur
Aha otobüs geldi 1 tane simdi
Yok be ben bu akşam binicem
TM dün 2 kişi geldi İzmir’den bi işte akşam 4 de birime bekliyordu adam İzmir’de dışarıda kar yapıyorum dşye bakarken kontluk
Sabah da otobüs durağında biri bekliyordu onla konuştum Denizli’den gelmis kamilkpça bin o uğrar 😂
Ben sürekli gelip gittiğim şeyi bilmeyecek miyim uğramıyoruz işte aaa
😂 tamm gız gızma ne ediyorsun Isparta’da sen okuyor musun
Ben Kamil Koç kullanıyorum genelde.
Ben hep Pamukkale tercih ediyorum
Otobüsle seyahat etmem hiç.
A. Osman ULUSOY ve Kamil KOÇ
Metro alma sa
Neden kötü mü?
Okumadın mı
Ne dedin anlamadım ki
Bak google a
İşim yok zaten hiç